Καλησπέρα Ρέα, αυτό θα κάνω...είχα γεμάτο Σαββατοκύριακο και δεν πρόλαβα να ξεκουραστώ ιδιαίτερα οπότε τις ώρες που απομένουν θα τις χρησιμοποιήσω γι' αυτό το σκοπό...
Εσύ τί κάνεις;
Printable View
και εγω σημερα αποφασισα να τεμπελιασω, ειμαι καλα... ηρεμη ..σημερα ειναι μια καλη μερα ευτυχως, θα εχω μια κουραστικη εβδομαδα και αποθηκευω δυναμεις!
Τελευταία μπαίνω σε μια σελίδα όπου δε χρειάζεται να κάνει κάποιος προφίλ για να ψάξει αυτό που θέλει.Εχω ζητήσει κοπέλες για απλή επικοινωνία μέχρι σεξ και σε όλες τις αγγελίες είχα απαντήσεις αλλά μόνο απο γυναίκες που βρίσκονται Αθήνα.Ανεξάρτητα που δεν έγινε κάτι..Και αναρωτιέμαι...Μόνο οι Αθηναίες δε φοβούνται να κάνουν γνωριμίες μέσω ίντερνετ;
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΟΠΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΓΤ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΤ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΗΠΗΡΧΑ ΜΑΖΙ
ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΛΗ ΑΟΠΛΑΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ΓΤ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΡΩΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝΕ ΓΙ ΑΥΤΑ
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΔΙΩΞΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΗΡΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΝΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΙ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ
ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ
ΚΑΙ ΣΕΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝΕ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ
ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΙΜΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΙΔΕΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ
Για άλλη μια φορα, σε μια βραδινή βόλτα.. βλεπω μπροστα ενα τυπο με ΣΟΒΡΑΚΟ (τυπου μποξερακι, χρώμα πορτοκαλί!!!) και ΠΑΝΤΟΦΛΑ!
ΕΜΕΤΙΚΟ, Θα προτιμούσα να δω τον ταρζάν!