Quote:
Originally posted by BARB3
Καλημερα στα στα εργαζομενα κοριτσια. η αληθεια ειναι οτι γραφουμε πολλα με αποτελεσμα να βαριουνται να μας διαβασουν οι απο εξω. εμεις παντως περναμε μια χαρα. Αλαλουμακι και μαρικακι, χαρηκα ιδιαιτερως που μας θυμηθηκατε και μας τιμησατε με την παρουσια σας.
αλαλουμακι κουραγιο. εμεις οι μανες εργαζομενες ειμαστε για κλαματα. δεν εχουμε χρονο για τιποτε. κοιταμε να ευχαριστησουμε τους αλλους, αφηνουμε τον εαυτο μας και εισπρατουμε ενα...μηδενικο ισως....ενιοτε και φασκελο....
Πρεπει ομως να κανουμε κατι για τον ευατο μας, δεν πρεπει? εγω παντως αυτο το κατι το μεταφραζω σε καφεδακι ειτε με παρεα προσωπικη μια φορα το μηνα και αν ειτε με παρεα το φορουμ. υπαρχει βεβαια και το τηλεφωνο. εγω δεν τα παω καθολου καλα με το τηλεφωνο-ελαχιστες φορες θα το σηκωσω να παρω καποιον αλλα εσυ μη βλεπεις εμενα, μη το σκεφτεσαι. παρε μας κανενα τηλεφωνο. και ιδιαιτερη προσκληση να ηθελες, την πηρες.
μαρικακι κι εσυ βασανισμενο τεκνον μου? τρεχεις σε εκτιμησεις λογω καταστροφων και οπου αλλου χρειαστει ε? λοιπον μου φαινεται οτι θα αρχισω να το ξανασκεφτομαι οτι οι δημοσιοι-δημοτικοι υπαλληλοι δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι. υπαρχουν και καποιοι που βισματονονται και βεγγοποιουνται....υπομονη. δεν μπορει παντα να ειναι ετσι.....
λιντα μου στενο κορσε ειχες? τον επιδιωξες και τον απεκτησες. και στενο μαρκαρισμα επισης και μια μονιμα αντικρουομενη κατασταση σε οτι λες και οτι δεν λες.....υπομονη, τον πρωτο καιρο ετσι ειναι, μετα αμα την κερδισεις ηρεμει και σουε ρχεται για κανενα καφε. 5 μερες ε? 5 ωρες προκαταρκτικα ε? καλο ακουγεται ε?
προς το παρον ομως θα σου προτεινα να βγεις για κανενα καφε με καμια αλλη πχ την αλαλουμενια που την εχει γνωρισει κιολας να σου πει απο κοντα πληροφοριες
οσο για εμενα, για οσες δε βαριουνται να διαβασουν, εχθες αυτομαστιγωθηκα με διαδρομο. συνολικα 12 χιλιομετρα σε τρεις δοσεις και το φαγητο, φαγητο. οταν καταλαβα τι μου εφταιγε ηταν αργα...ειχα ξεχασει το χαπι μου. τελικα κανει δουλεια ή ειναι η ιδεα μου? ακομη αναρωτιεμαι. ανεβαινω και κλεφτα στη ζυγαρια, τρομαζω και παταω ντιλιτ στο μυαλο μου και περιμενω την παρασκευη να γινω δημοσιως ρεζιλι που για αλλη μια φορα δεν κρατηθηκα....θα πρεπει βεβαια να πω οτι δεν κανω κανενα φαγητο ή σαλατα για εμενα, τρωω λιγο απο ολα και ταχα προσεχω. πεταξα και τη μιση τουρτα που ειχε μεινει και τωρα εχω κατι κομματια καρυδοπιττας κατι παστακια και μικρα γλυκακια πχ κορνεδακια. αν δεν τα ετρωγε ο συζυγος, θα τα ειχα πεταξει εχθες. δεν τηρω κανενα προγραμμα, τρωω ελαχιστα μεχρι να παω σπιτι και μολις φθασω ανοιγω το ψυγειο. α, και το πρωι ανοιγω το ψυγειο. σημερα αποτελειωσα την τυροκαυτερη. εχθες το βραδυ την κηπουρου και μου εχει μεινει η ρωσικη. το τζατζικι το πεταξα γιατι το ειχα κανει φουλ στο σκορδο. μηπως να ριξω σκορδο και στη ρωσικη? κατα τα αλλα, εχθες μαγειρεψα γιουβαρλακια και σημερα λεω να το ριξω στο λεμονατο με πουρε για τους αλλους και για εμενα γιουβαρλακια. α, το ανθοτυρο του ολυμπου το εχετε δοκιμασει? φοβερο. καπου στα 13-15% λιπαρα εχει, συσκευασια μικρη ειναι, μεχρι και σημερα ο αβ το εχει προσφορα (αν αγορασεις δυο τεμαχια 30% εκιπτωση), τι αλλο να σας πω γι'αυτο? κι απο αυτο τρωω μπολικο μαζι με ολα τα αλλα. και η αλλη γευση που προσφατα μου αρεσε ειναι το φλερ της φαγε αλλά οχι το απλο, αυτο με τα καλαμποκια. εχει κι ενα αλλο με ελια που δνε μου αρεσε ομως. οποιος θελει αν δοκιμασει, μπορει να παει μασουτη που θα πανει και το 40% της αξιας σε επιταγη πισω. σας φλομωσα παλι με τις προσφορες, σας ανοιξα και την ορεξη πρωι πρωι...να σκουπισω τα σαλια μου και τα λεμε αργοτερα. τρομαρα μου, πινω και πρασινο τσαι ταχα για να αυξησω τον μεταβολισμο μου.....τελειωνει ομως και παω να κανω και καφεδακι στη κουπα με το κουταλακι.....
Μου έφτιαξες την μέρα. Πέθανα στα γέλια με τις γεύσεις σου!