ε πες μαε ρε tidekpe ποια διώξαν ποιά?????? έλα πλάκα κάνω.αλλά πες μας τουλ το topic.xaxaxaxaxa
Printable View
ε πες μαε ρε tidekpe ποια διώξαν ποιά?????? έλα πλάκα κάνω.αλλά πες μας τουλ το topic.xaxaxaxaxa
ρε συ αν δε θελει να μπεις δε μπαινεις που να χτυπιεσαι :DQuote:
Originally posted by Constance
Ε καλα τωρα δεν ειναι δυσκολο να κανεις αλλο account μετα ετσι κι αλλιως.
Και προσωπικα δεν περιμενω απο ενα φορουμ και μονο να με πεισμωσει.Βοηθαει το φορουμ αλλα πιο πολυ βοηθαει να εχεις θεσει στοχο και να εχεις πραγματικη θεληση.Τι να σου κανει ο βουρδουλας.Με το ζορι παντρεια που λεμε.
παντως πλακα εκανα μη τρελαθουμε,
επισης πιστευω οτι το φορουμ βοηθα πιο πολυ απο το να εχεις θεσει στοχο,
γιατι αμα εχεις κανει αυτο κ εχεις κ θεληση τι χρειαζεσαι το φορουμ??
το φορουμ ειναι η αρχη ολων για μενα,
ειναια υτο που μου ανοιξε τα ματια, που καταλαβ οτι δεν γινεται να χασω μαγικα κιλα.
οτι δεν ειμαι μονη,
οτι οτι οτι πολλα οτι.
αλλα εχω μια ωρα ξεκουρασης ακομη οποτε την κανω κ επαινω το φορουμ στον επομενο καινο χρονο μου :D
αλλωστε μια ζωη εδω θαμαι, παχυα αδυνατη, με παιδι ή χωρις
κ αυτο γιατι ποτε δεν εχω στοχο κ θεληση μαζι!
παντα καπου χανω στην πορεια τον στοχο ή την θεληση,
αλλα ξερω οτι καποιος πισω απο μια οθονη θα με ταρακουνησει κ ας ειναι μιλια μακρυα.
ναι αλλά πέρα απτη πλάκα εκείνη τη μέρα είχα φρικάρει που μεδειχνε 1 κιλό πάνω και ήμουν μες την μιζέρια οπότε το ηθικό δίδαγμα είναι να ζυγιζόμαστε 1 φορά την εβδομάδα τη μέρα εκείνη που νιώθουμε ανάλαφρες και όχι φουσκωμένες.για ναχουμε κ κουράγιο για τη συνέχειαQuote:
Originally posted by katerina76
χε χε χε!!!! καλόοοοο!!! αχ νά'σαι καλά bouliana...γέλασα με την καρδιά μου!!!!Quote:
Originally posted by bouliana
Quote:
ναι φεύγω πολύ νωρίς το πρωί...και συνήθως πάω τουαλέτα ή στη δουλεία ή αργότερα το απόγευμα...απλά μου κάνει εντύπωση η διαφορά...έχει φτάσει και τα 800γρ!!! τι να πω....
α ρε συ τοχα πάθει κεγώ αυτό και έδειξε τόσο 800 γρ.κάτω. μετά ακριβώς πουχα πάει τουαλέτα.να πω οτι είχα μιαμιση μέρα να πάω κ μετά έφαγα παντζάρια κ μετά....τι να πω όση λένε οτι η μεγαλύτερη απόλαυση είναι το σεξ δεν έχουν ρίξει καλό χε..μο
ίσως φταίει αυτό...ότι πάω προς το μεσημεράκι τουαλέτα....καθαρίζει ο οργανισμός...
δεν εχεις αδικο, αλλα ελα πες το μου το πρωι που αναρωτιεμαι αν παχυνα απτις βλακειες που εφαγα την προηγουμενη ή αν εχασα απο τη διαιτα λιγα υγρα...
στην αρχή είχα πει ότι δεν θα ζυγίζομαι κάθε μέρα...αλλά όταν ξεκινώ δίαιτα είναι λες και γίνομαι αυτοκόλλητη με τη ζυγαριά...μπας και μου ξεφύγει κανένα γραμμάριο....Quote:
ναι αλλά πέρα απτη πλάκα εκείνη τη μέρα είχα φρικάρει που μεδειχνε 1 κιλό πάνω και ήμουν μες την μιζέρια οπότε το ηθικό δίδαγμα είναι να ζυγιζόμαστε 1 φορά την εβδομάδα τη μέρα εκείνη που νιώθουμε ανάλαφρες και όχι φουσκωμένες.για ναχουμε κ κουράγιο για τη συνέχειαQuote:
χε χε χε!!!! καλόοοοο!!! αχ νά'σαι καλά bouliana...γέλασα με την καρδιά μου!!!!Quote:
Quote:
ναι φεύγω πολύ νωρίς το πρωί...και συνήθως πάω τουαλέτα ή στη δουλεία ή αργότερα το απόγευμα...απλά μου κάνει εντύπωση η διαφορά...έχει φτάσει και τα 800γρ!!! τι να πω....
α ρε συ τοχα πάθει κεγώ αυτό και έδειξε τόσο 800 γρ.κάτω. μετά ακριβώς πουχα πάει τουαλέτα.να πω οτι είχα μιαμιση μέρα να πάω κ μετά έφαγα παντζάρια κ μετά....τι να πω όση λένε οτι η μεγαλύτερη απόλαυση είναι το σεξ δεν έχουν ρίξει καλό χε..μο
ίσως φταίει αυτό...ότι πάω προς το μεσημεράκι τουαλέτα....καθαρίζει ο οργανισμός...
Από φόβο μήπως με διώξετε δίνω...σελίδα 7, τίτλος κάτι για κατηγορίες...δε θυμάμαι καλά...χιχιχι Υπερασπιστείτε με όταν πρόκειται να με αποκλείσουν, ε;
ποπο ρίσκο που πήρες!!!!Quote:
Originally posted by tidekpe
Από φόβο μήπως με διώξετε δίνω...σελίδα 7, τίτλος κάτι για κατηγορίες...δε θυμάμαι καλά...χιχιχι Υπερασπιστείτε με όταν πρόκειται να με αποκλείσουν, ε;
Tα ειχα δει αυτα, αν και τοτε δε συμμετειχα στις συζητησεις.Βασικα αυτο που πιστευω γενικα και οχι ειδικα για τη συγκεκριμενη περιπτωση (η οποια πιστευω δικαιως εφαγε ban), ειναι οτι δεν ειναι ωραιο να επεμβαινουμε.Πολλες φορες εχει τυχει να μου την πουν μελη απο εδω μεσα για τη διατροφη μου ή τα κιλα στοχο μου ή οτιδηποτε, και ειλικρινα εχω κρατηθει στο τσακ να μη μαλωσω.Καλυτερα να κοιταμε τη διατροφη μας κ τι κανουμε εμεις.Και στην προκειμενη περιπτωση οκ η κοπελα ειχε προβλημα προφανως, αλλα κακως και τα αλλα μελη ασχοληθηκαν τοσο και κατεληξε η συζητηση σε κατινιες.Για να ειμαστε ολοι εδω εχουμε θεμα και προφανως δε γιναμε ξαφνικα experts σε θεματα διατροφης.Προσωπικα το θεωρω γραφικο να κανω ΕΓΩ (ποια εγω!:P) διδαχη σε ζητηματα διατροφης.Και θα επιμεινω στην αποψη μου.Οποιος περιμενει απο το φορουμ να τον αδυνατισει, περιμενει αδικα.Δε φτανει ουτε ενα φορουμ, ουτε ενας διαιτολογος.Πρεπει να γινει αυτο το κλικ στο μυαλο και να υπαρχει θεληση.Quote:
Συμφωνω με την Costance! Ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του, θετει τους στοχους του και παιρνει οση βοηθεια χρειαζεται απο το φορουμ. Δεν ειναι το φορουμ αυτο που θα σε μαθει να διατρεφεσαι σωστα... απλα ισως σε στηριξει στις δυσκολες στιγμες που πας να ακυρωσεις την προσπαθεια σου.
brazil ακριβως.Και να διευκρινισω κιολας οτι ενας ακομα λογος που πιστευω οτι δε πρεπει να επεμβαινουμε τοσο ειναι για να αποφυγουμε καυγαδες και παρεξηγησεις.Οσο καιρο ειμαι εδω βλεπω συνεχεια να γινονται διαφορα.Και οσες φορες εχω εκφρασει καποια γνωμη το κανω πολυ προσεκτικα και επειδη εχει ζητηθει απο το μελος να πουμε τη γνωμη μας.Και παλι θα το σκεφτω δυο φορες.Γιατι και με το γραπτο λογο συχνα παρεξηγειται το υφος καποιου.
μη με διώξετε που είμαι εκτός θέματοσ κ μη με διώξετε.
λοιπόν το ψιλομελέτησα το τοπικ(την πρώτη σελίδα και την τελευταία) και οι πρώτες σκέψεις μου είναι:
- πολυ λογικό κάποιος να είναι ευέξαπτος όταν δεν χάνει κιλά ενώ προσπαθεί, και ολίγον σπαστικό να του κάνουν υποδείξεις.-
- επίσης θέλω να κάνω τσατ
- όντως μερικοί εδώ μέσα έχουν επιθετικό υφάκι καμιά φορά στις απόψεις του για δίαιτες αλλά κεγώ το κάνω αυτό.νομίζω όμως οτι είναι λογικό.
- επίσης νομίζω οτι το να μη χάνεις κιλά δεν σημαίνει οτι κάνεις κάτι λάθος η δεν τηρείς το πρόγραμμα της διαιτολόγου.φταίνε κ άλλα πράματα,όπως κακή διατροφή που έχεις κάνει στο παρελθόν,ηλικία,γέννες ,κ ψυχολογία.
αυτά.
- οτι δημιουργούντε εύκολα κόντρες μεταξύ βουλιμικών κ υπέρβαρων κ ειδικά οταν ο βουλιμικός είναι κ υπέρβαρος μπερδεύεται το πράμα στις συζητήσεις. αλλά δεν υπάρχει πολύ κίνηση στη μεριά τοων βουλιμικών κ καταφεύγουμε εδώ γιατί θέλουμε παρέεέεεα κ εμείς.
κατερίνα σε καταλαβαίνω με το κόλλημα με τη ζυγαριά. κεγώ τα ίδια.
Ορθά νομίζω το θέσατε όλες...άρα, τη γλύτωσα ε; (πλάκα κάνω...το επεξηγώ λόγω της δισημότητας του γραπτού λόγου, να μιλήσω και επί το ορθότερον, τρομάρα μου!)
μουχει κανει τοσο κλικ το 72.9 σου που αντιστεκομαι αυτη τη στιγμη σε μοσχομυρωδατα σουβλακιαQuote:
Originally posted by Constance
Tα ειχα δει αυτα, αν και τοτε δε συμμετειχα στις συζητησεις.Βασικα αυτο που πιστευω γενικα και οχι ειδικα για τη συγκεκριμενη περιπτωση (η οποια πιστευω δικαιως εφαγε ban), ειναι οτι δεν ειναι ωραιο να επεμβαινουμε.Πολλες φορες εχει τυχει να μου την πουν μελη απο εδω μεσα για τη διατροφη μου ή τα κιλα στοχο μου ή οτιδηποτε, και ειλικρινα εχω κρατηθει στο τσακ να μη μαλωσω.Καλυτερα να κοιταμε τη διατροφη μας κ τι κανουμε εμεις.Και στην προκειμενη περιπτωση οκ η κοπελα ειχε προβλημα προφανως, αλλα κακως και τα αλλα μελη ασχοληθηκαν τοσο και κατεληξε η συζητηση σε κατινιες.Για να ειμαστε ολοι εδω εχουμε θεμα και προφανως δε γιναμε ξαφνικα experts σε θεματα διατροφης.Προσωπικα το θεωρω γραφικο να κανω ΕΓΩ (ποια εγω!:P) διδαχη σε ζητηματα διατροφης.Και θα επιμεινω στην αποψη μου.Οποιος περιμενει απο το φορουμ να τον αδυνατισει, περιμενει αδικα.Δε φτανει ουτε ενα φορουμ, ουτε ενας διαιτολογος.Πρεπει να γινει αυτο το κλικ στο μυαλο και να υπαρχει θεληση.Quote:
κ μαλιστα ενω κανω βλακωδη διαιτα που δεν μαφηνει να φαω ουτε ενα...
κ εχω κ τον αντρα μου να λεει θα φας ή να τα πεταξω αουτς :D
ΣΟΡΥ που ημουν οφτοπικ αλλα ειδα το 72.9 που ειναι το νουμερο στοχος μου...
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
83.8 alla νιωθω πρησμενη κ χαλια απο τα χθεσινοβραδυνα εξτρα
οποτε μαλλον θαμαι αρκετα πιο κατω μετα την τουαλεττα, επιστρεφω για καταγραφη!