α ναι εχει γκρικ αιντολ!
Ευχαριστω....
τελικα του εστειλα στα ισα γιατι δε μου απανταει να ξερω τουλαχιστον να μη στεναχοριεμαι
και μου ειπε εχει δουλεια και θα μου πει αυριο..
τουλαχιστον ησυχασα...
πραγματικα αν με χωριζε δε θα το αντεχα...
Printable View
α ναι εχει γκρικ αιντολ!
Ευχαριστω....
τελικα του εστειλα στα ισα γιατι δε μου απανταει να ξερω τουλαχιστον να μη στεναχοριεμαι
τουλαχιστον ησυχασα...
μαλλον σε μενα παει αυτο ε...?Quote:
Originally posted by AliceSante
Δεν αξίζει να το περνάς αυτό.
Alice ειμαι τοσο κολλημενη μαζί του που δεν αντεχω αν δεν ειμαστε μαζι. δε ξερω πως να το περιγραψω. ειναι ο μονος ανθρωπος για τον οποιο προσπαθω..
οντως.... και για τα 2.......Quote:
Originally posted by AliceSante
Απλά έτσι όπως το περιγράφεις ,εκείνος δεν το αναγνωρίζει. Έστω ένα μήνυμα να πει πως είναι καλά να μην ανησυχείς τουλάχιστον! Ξέρω γω...έξω απτο χωρό πολλά τραγούδια λέμε...
θελω να κανω μια διευκρινιστικη ερωτηση,ασχετη με το θεμα....
οι περισσοτεροι λετε σημερα εφαγα αυτο...αυτο...αυτο...και πολυ πολυ νερο!
τι εννοειτε ακριβως??? εγω πινω το λιγοτερο 6 μπουκαλια του 1.5L τη μερα,
και συνειδητοποιησα οτι μαλλον ειναι πολυ. τοσο πινετε περιπου η θα αρχισω
να βγαζω λεπια????
christina πόοοοοοοοοοοοοοοσο?????????????? ?????????????????????????????
διαβασα καλά? 6 μπουκάλια του 1.5 λιτρου?
Εγώ πίνω περίπου 1.5 λίτρο όλα μου τα υγρά. και τόσα είναι που μου επιβάλει και ο γιατρός μου.
Νομίζω πως στα κιλά μας πρέπει να πίνουμε περίπου 2-2μιση λίτρα την μέρα. Πάντος σίγουγα όχι 9 λίτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι ρε γαμωτο!!! μια εξαδα βικος σιγουρα! κατ'αρχην 2-3 πινω πριν,κατα τη διαρκεια και μετα απο το ποδηλατο!
υπαρχει περιπτωση να παθεις ποτε κατι απο το πολυ νερο?????
Ξέρω πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πάθεις από την υπερβολική κατανάλωση νερού, αλλά καλύτερα να το έβλεπες με τον διαιτολόγο σου ή να το έψαχνες λίγο στο ιντερνετ. Και ανάλογα να μας ενημερώσεις και εμάς με το τί βρήκες και τί συμπεράσματα εβγαλες. Τί λες?
Ετσι σε ένα γρήγορο search βρήκα αυτά
http://news.pathfinder.gr/health/468075.html
http://health.in.gr/woman/news/article/?aid=1231086725
καλα ε,μολις το διαβασα με πηρε ο νονος μου τηλ,εντελως τυχαια!!! ειναι νεφρολογος.
μου ειπε οτι εφοσον πινω νερο επειδη διψαω,δεν πειραζει καθολου να το πινω!
Απο τη στιγμη που δεν εχω ζαχαρο και τα σχετικα που δικαιολογουν υπερβολικη διψα,το οτι πινω τοσο νερο σημαινει οτι το χρειαζεται ο οργανισμος μου!
Και οντως αυτο σκεφτομουν κ εγω τοσο καιρο! Πινω νερο επειδη διψαω,ουτε για να χορτασω,ουτε απο βαρεμαρα.... οποτε (ευτυχως) δεν θα παθω τιποτα....
oυφ! :)
Ωραία Χριστινάκι μου, μας λύθηκε η απορία!!!! Χαίρομαι που είναι έτσι τα πράγματα!
γιατι χαρη σου κανει που τα εχει μαζι σου????Quote:
Originally posted by Ciciliana
τουλαχιστον ησυχασα...
γραψτον και εσυ λιγακι βρε...καλο θα του κανει!
ψυχραιμια!τα εχω περασει και εγω αυτα,ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να συγκρατηθεις κα να μην του στελνεις αλλα πραγματικα δεν βοηθαει, ειδικα οταν καταβαθος ξερεις οτι απανταει με το ζορι...
όχι δε μου κανει χαρη, με θελει και αυτός πολύ όπως και εγω.. μου το δείχνει.Quote:
Originally posted by absolute
γιατι χαρη σου κανει που τα εχει μαζι σου????
γραψτον και εσυ λιγακι βρε...καλο θα του κανει!
ψυχραιμια!τα εχω περασει και εγω αυτα,ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να συγκρατηθεις κα να μην του στελνεις αλλα πραγματικα δεν βοηθαει, ειδικα οταν καταβαθος ξερεις οτι απανταει με το ζορι...
απλά πιστευω ξερει να κρατιέται καλύτερα, δλδ ξέρει να ριγουλάρει τα συναισθήματά του και να μην είναι υπερβολικός (τουλάχιστον με τα μηνυματα, γιατί απο κοντά είμαστε εντάξει).
Χθες μου είπε οτι εχει δουλεια και θα μου πει σήμερα.. δε ξερω τι.. θα περιμενω ποτε θα στείλει, αλλα μου αρκει που απαντησε χθες.
Απλα οταν δε μου απανταει τρελαίνομαι!
Προσπαθω παντως να κρατιέμαι και να μην τον ζαλιζω.
καλα εσυ ξερεις καλυτερα...παντως γενικα οι αντρες δεν ειναι πολυ των sms(τουλ.της δικης μου ηλικιας)...
ποσο εισαι absolute?εμενα ολο sms μου στελνουν οι φιλοι και εκνευριζομαι, δεν γραφω γρηγορα στο κινητο...
σκεφτομαι οτι εχω κανει καταχρηση ξενου pc και διαιτα ακομα να βρω...εχετε κατι να μου προτεινετε? θελω -30 κιλα αργα δε με πειραζει αλλα να χανω ενα κιλο πχ την εβδομαδα. τι λετε θα βρω ακρη? ψαχνω και στο google αλλα ολο χαπια βγαζει? τι θα κανωωωωωωωωωω :((((((((((((((((((((((((
30 ειμαι κοραλακι-μπαντ-μπαντγκερλ...