Σε ευχαριστώ πολύ Juice μου!!!Quote:
Originally posted by Juice
Πωλίνα μου συγχαρητήρια και για το χάσιμο κιλών και για την εγκυμοσύνη. Είσαι μια κούκλα! Δεν σου φαίνεται καθόλου ότι είσαι 89 κιλά ειλικρινά :starhit:
Printable View
Σε ευχαριστώ πολύ Juice μου!!!Quote:
Originally posted by Juice
Πωλίνα μου συγχαρητήρια και για το χάσιμο κιλών και για την εγκυμοσύνη. Είσαι μια κούκλα! Δεν σου φαίνεται καθόλου ότι είσαι 89 κιλά ειλικρινά :starhit:
Αυτή είναι μία πιο παλιά φωτογραφία που σας είχα ποστάρει, με τα ίδια πάλυ ρούχα, για σύγκριση. Δεν θυμάμαι πόσα κιλά ήμουνα εκεί, πρέπει να ήταν στα 92.5-93.5 κιλά αν θυμάμαι καλά.
Πωλίνα, ωραία απόχρωση κόκκινου! Την είχα κάνει και εγώ πριν μερικά χρόνια αλλά κατα γενική ομολογία δεν μου ταίριαζε, είναι να το έχεις μέσα σου το κόκκινο!
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου, στις επόμενες φορές θα γίνει ακόμη πιο έντονο το κόκκινο!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Πωλίνα, ωραία απόχρωση κόκκινου! Την είχα κάνει και εγώ πριν μερικά χρόνια αλλά κατα γενική ομολογία δεν μου ταίριαζε, είναι να το έχεις μέσα σου το κόκκινο!
Πάντος χτες άκουσα μόνο καλά κομπλιμέντα!
Οτι είμαι από τα λίγα άτομα που τους πάει το κόκκινο μαλλί χωρίς να δείχνει πρόστηχο, ότι μου τονίζει το πρόσωπο και το δείχνει πιο όμορφο, ότι μου δείνει δυναμισμό και πολλά πολλά άλλα!
καλημερα πωλινα μου ομορφα τα μαλλακια κ εκτος απο το χρωμα που ειναι πολυ ομορφο μακριναν παρα πολυυυυυυ χιχιχ ζηλευω θελω κ εγω μακρια μαλλακια. αν μπορεις φτιαξε μου το κεφι κατεβαζοντας το τικερακι μου στο 87,600 γιατι με εχει πιασει παλι γκρινια για τα παντα!!! μηπως δω οτι αν κ σιγα κατεβαινει κ ηρεμησω λιγο.
Εσένα σου φαίνονται μακρυά Αλίνα μου, για μένα είναι ακόμα πολύ κοντά.... Θυμάσαι τί μαλλί είχα πριν 1 χρόνο? Αυτό θέλω να έχω και τώρα αλλά πούντο... Μόνο με extensions πια με βλέπω με τέτιο μαλλί....
Το τικεράκι σου άλλαξε, και άσε τις γκρίνιες γιατί δεν τόχω σε πολύ να μπω μέσα στο κουτί με τα υφάσματα και με στείλω με το DHL!!!
:) χιχιχιχ θα ηταν το καλυτερο πακετο που θα μου ειχαν στηλει ποτε!!!!
Χμμμμμ.... Λες να το ψάξω το θέμα? Θα ρωτήσω πόσα πάει το κιλό και θα σε ενημερώσω:PQuote:
Originally posted by Alina
:) χιχιχιχ θα ηταν το καλυτερο πακετο που θα μου ειχαν στηλει ποτε!!!!
:) χιχιχ μονο να γραψεις πανω ευθραστον! μη το ξεχασεις κ μου ερθεις χαλια..
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
:P
Καλησπέρα σας!!!!! Μετά από αρκετά μεγάλη απουσία που έκανα από το φόρουμ, επέστρεψα ανανεωμένη και πιο δυνατή και ήθελα να σας χαιρετήσω!!!!!
το λαδι θα μας βγαλεις καλε!! πες τα νεα σου αντε
Καλησπέρα σας και πάλι!!! Δυστυχώς Κατερινάκι μου ακόμα δεν έφτιαξα τον υπολογιστή μου και όπως ξέρεις ο αδελφός μου δεν μου δίνει εύκολα το δικό του!!!!
Γεια σου Πωλινομανούλα! Πες μας πως πατε!!!