-
αφου εφαγε του λεω παμε στο δωματιο μου(εκει εχω το dvd player) εβαλα το the box να δουμε.ξαπλωσαμε με πηρε αγκαλια και για λιγη ωρα χαζοκοιταγαμε την ταινια.σε οποια αρεσουν τα μεταφυσικα θριλερ να τη δει ειναι καλη την ειχα δει με τον αδερφο μου περυσι.
-
ψυχανεμιζομαι οτι ταινια δεν ειδατε.........
-
σε καποια στιγμη αρχισαν τα χουφτωματα.οχι οτι δεν το περιμενα απο τη στιγμη που ηρθε σπιτι μου και δεν βρεθηκαμε εξω.και ενω εχει παρει φωτια η υποθεση του λεω το εξης ακυρο:δεν μπορω να κανω σεξ στο σπιτι μου.ντοινγκκκκκκ
-
μου αρεσει , παγωσε ο τυπος!!!!
-
πλακα μου κανεις????οχι του λεω.δεν μπορω να κανω σεξ στο σπιτι μου.ξενερωνω.η μανα μου ειναι απεναντι ο παππους μου απο κατω και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει καποιος να μας κανει ντου δεν μπορω.
-
στο καλυτερο με εκοψε ο γιος μου να του κανω τοστ!
-
Εδώ που τα λέμε βρε Λιλάκι μου δεν έχεις και άδικο και εγώ θα είχα ένα θέμα. Τώρα μετά από τόσο καιρό που καταφέρατε να μονιάσετε και να το κάνετε έτσι στα γρήγορα και μέσα στο άγχος. Καλύτερα κάποια στιγμή που έχετε το πεδίο εντελώς ελεύθερο, όπως π.χ. το ΣΚ.
-
και οχι μονο αυτο.το ειχα αλλιως μες το μυαλο μου.οχι οπου κατσει οτι κατσει οπως τις προηγουμενες φορες.ασε με να το κανω οπως το εχω οργανωσει στο μυαλο μου.θα ερθω το σαββατο θα σου μαγειρεψω θα εχω κανει και τις αγορες μου στα εσωρουχα.οχι τωρα που φοραω γιαγιαδοεσωρουχα μπλιαχ.θα μεινουμε και μαζι το βραδυ.ενω τωρα θα φυγεις και δεν θα ευχαριστηθω τιποτα.
-
Λίλα μου μαζί σου, καλά έκανες, δεν χρειάζονται βιασύνες, το Σάββατο είναι πολύ κοντά :)
Εξάλλου η στάση σου έδειξε και μία ωριμότητα.
-
εχει μεινει λιγο μ@λακας και εχει λιγο τσαντιστει μιας και το χειροτερο για εναν αντρα ειναι να αποχωριστει τη στυση του αλλα και αυτο θα το αφησω ασχολιαστο.μην θυμωνεις.απλα σκεψου αυτο που σου λεω.το εκανε γαργαρα τελικα.τον πηρα αγκαλια και τον πηρα με το καλο τον ζουζουνισα λιγακι και τον εστειλα στη μανα του να του κανει καλυτερα γεμιστα
-
-
:bouncy::bouncing: τελεια!
-
μεχρι το σαββατο δεν θα τον δω εκτος και αν εχει κανενα εκτακτο κενο.την παρασκευη θα παει τους δικους του στο κτελ μετα θα παει πατρα για κατι τυπικα για τη νεα δουλεια.θα γυριζε το βραδυ αλλα του ειπα να μεινει σε ενα φιλο του για να μην τον εχω εννοια να οδηγει βραδυ στην κολοεθνικη.θα ερθει να με παρει το σαββατο προς το βραδακι.
-
και απο ολο αυτο τι ντρεποσουν να μας πεις??? μια χαρα Λιλα μου μην νομιζει κιολας οτι εισαι και καμια λυσσαρα. τον εβαλες στην θεση του μια χαρα. Το ΣΚ δεν το γλυτωνετε παντως.... ετοιμασου!!!
-
αντε τωρα να ερθει και η τζινα να μαθουμε και απο εκει νεα !
ελπιζω τα καλυτερα!!!!:lol: