Γοργονίτσα μου τι βλέπω;;; Πέσαμε και άλλη δεκάδα; Εύγε κορίτσι μου!
Printable View
Γοργονίτσα μου τι βλέπω;;; Πέσαμε και άλλη δεκάδα; Εύγε κορίτσι μου!
ναι την ειχα πιασει οταν πηγα στο γιατρο απλα περιμενα να κατεβει λιγο μη βαλω 139.9
μπραβο Καλλιοπη καλα το πας το εργο!! και εις κατωτερα!!
αντε που ειναι η ΤΖινα οεο???
κατερινα δεν μιλαω ποτε για σεξ.ακομα και με τον ψυχιατρο που εκανα ψυχοθεραπεια μου ηταν πολυ δυσκολο να του μιλησω για τετοιες φασεις.καλλιοπακι!!!!!συγχαρ ητηρια!!!!!!!
Λιλάκι μου μια χαρά πάνε τα πράγματα και χαίρομαι πολύ!
Δεν πειράζει που τον άφησες λίγο στα κρύα του λουτρού, στο κάτω κάτω όταν βάλει το πάνω κεφάλι να δουλέψει θα καταλάβει πόσο δίκιο είχες. Αυτό με τα γεμιστά όμως και εμένα μου έκατσε στραβά, ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: φοβερή ατάκα!Quote:
Originally posted by lila198621
τον ζουζουνισα λιγακι και τον εστειλα στη μανα του να του κανει καλυτερα γεμιστα
εχουν καταστρεψει πολλους αυτες οι ελληνιδες μανες
Ααααχ που είναι η Τζίνα μας;;; Γιατί αργεί;;; Λέτε να έπιασε από απόψε δουλειά; Ή μήπως βαράει προσοχές στο Σύνταγμα από την χαρά της; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
θα χορευει με τον τσολια τσιφτετελι
χμ γκουχ γκουχ και εγω μια απο αυτες νομιζω ειμαι αλλα το παλευω!Quote:
Originally posted by lila198621
εχουν καταστρεψει πολλους αυτες οι ελληνιδες μανες
Επέστρεψα. Για να μην σας κρατάω σε αγωνία με τις λεπτομέρειες είπαμε ότι θα με πάρει μέχρι την Παρασκευή να μου απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι ένα γραφείο με 2 συνεργάτες μέσα και έναν υπάλληλο. Κάνουν ότι κατασκευή υπάρχει γι'αυτό λείπουν και συνήθως γυρίζουν στο γραφείο μετά τις 15.00. Το καλοκαίρι που βραδιάζει αργότερα γυρνάνε πιο αργά και το χειμώνα πιο νωρίς. Θέλουν όμως κάποιον το πρωί στο γραφείο. Το βασικό μου ωράριο θα είναι 10.00-19.00 αλλά δεν το βλέπω να φεύγω πριν τις 20.00. Αυτοί δεν φεύγουν πριν τις 21.00. Ο τύπος που μιλήσαμε μου είπε ότι εκτός από την καλή δουλειά θέλει να υπάρχει και χημεία με την όποια γραμματέα έχουν, γιατί είναι φιλικό το περιβάλλον και δεν είναι μεγάλη εταιρεία. Κι επειδή αγαπάνε τη δουλειά τους δεν του αρέσει να εργάζομαι σα δημόσιος υπάλληλος και μόλις τελειώνει το ωράριο να φεύγω οπωσδήποτε. (Ηθελα να του πω ότι για να θες να αγαπάω κι εγώ τη δουλειά σου και να κάθομαι μέχρι αργά πρέπει να με πληρώνεις και καλά αλλά δεν είπα τίποτα φυσικά!) Επίσης του είπα ότι δεν έχω υποχρεώσεις, βέβαια δεν είναι και το καλύτερό μου να φεύγω κάθε μέρα στις 12.00 το βράδυ αλλά μπορώ να τον ρωτάω όταν τελειώνει το ωράριό μου αν έχει άλλη δουλειά να κάνω ή όταν έχει πολλή δουλειά να κάθομαι μέχρι να βγει η δουλειά κι αυτός μου είπε ότι πάντα βρίσκεις κάτι να κάνεις. Τα κλασσικά δηλαδή, σε κρατάμε όλη μέρα. Θέλει να καθαρίζω και το γραφείο, την κουζίνα, τα μπάνια, να τους φτιάχνω καφέδες, να ψωνίζω χαρτικά και να παραγγέλνω όλα τα αναλώσιμα και και και.... Ελεγε έλεγε και κάποια στιγμή του είπα κατάλαβα ότι επειδή είστε άντρες χρειάζεστε ένα γυναικείο χέρι να σας οργανώσει και να σας συμμαζέψει. Μου είπε ότι θα προτιμούσε κάποια που να ήξερε από κατασκευές και υλικά (σιγά μην την βρει) επειδή είναι πολλά αλλά του εξήγησα ότι αυτά είναι θέμα χρόνου να τα μάθω, εξάλλου σημειώνω τα πάντα κι έτσι μαθαίνω πιο γρήγορα χωρίς να ρωτάω συνεχώς. Του είπα ότι είμαι υπεύθυνη, συνεπής, παρατηρητική αλλά αυτά δεν γράφονται στο βιογραφικό μου, θα τα δει μόνο εάν συνεργαστούμε. Βασικά θα είμαι γραμματέας και για τους 2 γιατί κάνουν κοινές δουλειές αλλά κάνουν και ξεχωριστές δουλειές με ξεχωριστά αρχεία, προμηθευτές κ.ο.κ. Για τον μισθό μου είπε ότι θα μου πει εφόσον δουλέψω μία δοκιμαστική περίοδο αξιολογώντας την απόδοσή μου. Αυτό είναι καλό από το να μου έλεγε ένα ποσό φιξ. Το καλό είναι ότι στην κουβέντα μας τον έκανα πολλές φορές να γελάει με αυτά που του έλεγα. Το κακό είναι ότι είναι σε ένα κ@λοστενό το γραφείο που φοβάσαι να περάσεις και το βράδυ θα πρέπει να τρέχω για να βγω γρήγορα στην Ερμού! Και θα πρέπει να προσέχω και σε ποιόν ανοίγω το πρωί που θα είμαι μόνη μου στο γραφείο γιατί εκεί που είναι δεν θα με ακούσει κανένας! Τον είδα θετικό να σας πω την αλήθεια και κάποια στιγμή ενώ μου είπε ότι θα δουλεύω μόνο σε word και excel μετά μου είπε ότι δουλεύει κι αυτός ένα δικό του πρόγραμμα που θα μου το μάθει. Η αδερφή μου μου είπε να προσέχω και να μην δείχνω από την αρχή ότι τα καταλαβαίνω όλα με τη μία γιατί στο τέλος θα με φορτώσουνε σαν το γαιδούρι και θα με παίρνουνε και μαζί στις οικοδομές! Μου λέει θα σε παίρνω τηλέφωνο και θα σε ρωτάω που είσαι Τζίνα κι εσύ θα μου λες είμαι στην Κηφισιά και ρίχνω μπετά! :lol: Αν τελικά με πάρει θα ξεκινήσω άμεσα και στην αρχή θα είναι δοκιμαστικά αλλά μετά όταν με προσλάβει θα έχω και ασφάλιση. Νοιώθω άσχημα γιατί δεν του είπα ότι είμαι διαβητική αλλά δυστυχώς φοβήθηκα να του το πω. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αλλά η ανάγκη μου για δουλειά με ανάγκασε να του το κρύψω. Θέλω να με γνωρίσουνε πρώτα κι αφού είναι ευχαριστημένοι μαζί μου θα βρω έναν τρόπο να το πω, εξάλλου το έχω από μικρή και είναι δεύτερη φύση μου. Αν με θέλουνε στη δουλειά δεν θα μπορούνε να μου πούνε τίποτα κατόπιν εορτής γιατί θα φανούνε ρατσιστές. Πραγματικά νοιώθω άσχημα αλλά δυστυχώς το έκρυψα. Είναι πολύ υπεύθυνη δουλειά κι εγώ θα προτιμούσα μία δουλειά χωρίς πολλές υπευθυνότητες αλλά που να την βρω; Αυτά. Τώρα περιμένουμε.
τζινακο μου μακαρι ολα να πανε καλα και να την παρεις τελικα τη δουλιτσα!!!!!!!!
ωραια διαβασα και τα νεα της τζινας και παω να βαλω το μωρο μου για υπνο!
μετα θα δω εργο με τον αντρουλη μου οποτε σας καληνυχτιζω απο τωρα!
τελικα η ναταλια που ειναι???????
καληνυχτα σε ολες και τζινακια!!!!!
καληνυχτα νωρις νωρις καλλιοπακι.ελπιζω εσεις να τη δειτε την ταινια!!!
δηλαδη θα γινεις μπεταΤζινα????Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μου λέει θα σε παίρνω τηλέφωνο και θα σε ρωτάω που είσαι Τζίνα κι εσύ θα μου λες είμαι στην Κηφισιά και ρίχνω μπετά! :lol: