:lol: :lol: :lol: :lol: Αξια, άξια!!!!!Quote:
Originally posted by lila198621
...τον πηρα με το καλο τον ζουζουνισα λιγακι και τον εστειλα στη μανα του να του κανει καλυτερα γεμιστα
Printable View
:lol: :lol: :lol: :lol: Αξια, άξια!!!!!Quote:
...τον πηρα με το καλο τον ζουζουνισα λιγακι και τον εστειλα στη μανα του να του κανει καλυτερα γεμιστα
και να μη θελουμε να τη δουμε με 2 παιδια εδω μεσα δυσκολο!!!!!!!!!!Quote:
καληνυχτα νωρις νωρις καλλιοπακι.ελπιζω εσεις να τη δειτε την ταινια!!!
ασε που τη τελευταια φορα που ειπαμε να δουμε <ταινια> βαραγε το μωρο μου να παω εκει και εμεινε το εργο στη μεση!
:lol: :lol: Επειδή έχω κάνει διάφορες δουλειές άσχετες μεταξύ τους, έλεγα πέρυσι στην αδερφή μου ότι έτσι όπως με πάει η ζωή από εδώ και από εκεί μπορεί η επόμενη δουλειά μου να είναι να φτιάχνω πισίνες!! Οπότε μου λέει τώρα η αδερφή μου, είδες, άμα το παρακάνεις στη δουλειά σου να από που θα σου προκύψουν και οι πισίνες!! :lol: :lol:Quote:
δηλαδη θα γινεις μπεταΤζινα????Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μου λέει θα σε παίρνω τηλέφωνο και θα σε ρωτάω που είσαι Τζίνα κι εσύ θα μου λες είμαι στην Κηφισιά και ρίχνω μπετά! :lol:
Καλά τα νέα σου Τζίνα μου!
Αααχ ηρέμησα τώρα λίγο. Πράγματι ακούγεται υπεύθυνη δουλειά και τα ωράρια θα είναι δύσκολα. Αλλά από την άλλη όπως λες και εσύ δυστυχώς δεν έχουμε και την πολυτέλεια των επιλογών αυτόν τον καιρό. Δεν πειράζει που δεν του είπες ότι είσαι διαβητική, και εγώ θα κολλούσα να το πω στην θέση σου. Ας κάτσει η δουλειά πρώτα να κάνεις και μία δοκιμαστική περίοδο να δεις πως σου φαίνεται και βλέπεις. Εξάλλου αν τα βρίσκετε και έχετε καλή συνεργασία δεν θα παίξει κανένα ρόλο.
Εύχομαι Τζινα μου να είναι θετική η απάντηση και τουλάχιστον αν είναι πολλές οι ώρες να αμείβεσαι και καλά ώστε να γλυκαθείς και να θέλεις να μείνεις και να το παλέψεις. Το καλό είναι ότι είναι δουλειά γραφείου και δεν θα έχεις και πολύ κόσμο πέρα δώθε, οπότε θα μπορείς να κάνεις τα γεύματα σου και την δουλειά σου σε μία σχετική ησυχία.
τζινα μου φαινονται καλα τα πραγματα. μαλλον η διακοσμητρια ακουσε ολα αυτα και λακισε!!!
επισης καλο που δεν σου ειπε για μισθο, κατω απο βασικο δεν μπορει να δωσει οποτε οταν λεει αξιολογω και βλεπουμε θελει να δει πανω απο αυτο ποσο θα δωσει οποτε καλο ειναι και αυτο. γιατι κακα τα ψεματα δυσκολα να βρεις δουλεια με υπερτερες αποδοχες την σημερον ημερα και ας σε απασχολουν 10 -12 ωρες.
επισης καλο ειναι που μιλησε και για προσληψη και ασφαλεια. εχει φοβηθει το ματι μου με ολα αυτα που ακουω. απαιτητικη δουλεια δεν λεω αλλα .....
κατα την αποψη μου καλα εκανες και του εκρυψες τον διαβητη. οπως και να εχει τον προκαταβαλεις τον αλλο και μπορει να μην σου εδινε την ευκαιρια να δειξεις τι αξιζεις. οποτε αυτο θα ειναι το επιχειρημα σου οταν θα του το αποκαλυψεις. στο κατω κατω αυτο ειναι προσωπικο δεδομενο και δεν ησουν υποχρεωμενη να το πεις στην παρουσα φαση.καλο επισης που υπαρχει δοκιστικη περιοδος για να δεις και εσυ τι παιζει και να αποφασισεις αν σου κανει η δουλεια και εσενα.
αντε με το καλο να σε παρουν τηλ. μαλλον θα θελει να το συζητησει με τον συνεταιρο και μετα. μακαρι Τζινακο μου, να σου πω εχω ενα καλο προαισθημα ρε γμτ
:lol: :lol: :lol: Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.Quote:
Originally posted by mermaid
και να μη θελουμε να τη δουμε με 2 παιδια εδω μεσα δυσκολο!!!!!!!!!!Quote:
καληνυχτα νωρις νωρις καλλιοπακι.ελπιζω εσεις να τη δειτε την ταινια!!!
ασε που τη τελευταια φορα που ειπαμε να δουμε <ταινια> βαραγε το μωρο μου να παω εκει και εμεινε το εργο στη μεση!
καληνυχτα Καλλιόπη!
Τζινάκο, δυστυχώς κάθε δουλειά έχει το ζόρι της και πόσο μάλλον όταν πρέπει εσύ να προσαρμόσεις το διαβήτη σου και όχι η δουλειά στο διαβήτη γκαμώτο..Εύχομαι πρώτον να την πάρεις τη δουλειά γιατί θα είσαι σούπερ εργαζόμενη για εκείνους και δεύτερον να αποδειχθούν κυρίως άνθρωποι και να σου φερθούν σωστά και όπως σου αξίζει και σε οικονομικό και σε ανθρώπινο επίπεδο!
κοριτσακια παω για ομορφονανακια , η κορη μου ειναι λιγο καλητερα σημερα και δεν βηχει τοσο πολυ , μαλλον θα κοιμηθουμε αποψε.
τζινοκαληνυχτες!!!!!!
Καληνύχτα Καλλιοπάκι μου και εύχομαι να την "δείτε" την ταινία :lol:
Αλήθεια και η Ναταλία και η ʼβα έχουν εξαφανιστεί. Ελπίζω να είναι καλά τα κορίτσια μας.
καληνυχτα κατερινακι!!!
Δεν καπνίζουν κιόλας οι άτιμοι! Εγώ του είπα ότι καπνίζω αλλά στη δουλειά εννοείται ότι δεν θα καπνίζω. Στην αρχή βέβαια γιατί μόλις γνωριστούμε θα βγαίνω έξω για κανένα τσιγαράκι χιχιχιχι.
καληνύχτα Κατερινιώ μου! Τζινάκια πολλά!
Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Τζινάκι δεν πειραζει που δεν είπες τιποτα για τον διαβήτη στο κατω κάτω της γραφής είναι μερος του εαυτού σου.... σου ευχομαι μεσα από την καρδια μου να την παρεις την δουλεια!!
Λιλάκι αξιο τεκνο!!!! αντε και καλο ΣΚ!!! δεν χρειαζεται να βιαζεσαι.... μετρα αναποδα τωρα 3 και σήμερα!!!
Καλλιοπιτσα τι έχουμε???? είσαι από αυτές τις μανούλες που οι νυφες δεν?????? και δεν σε είχα!!!! (look who is talking!!! να δω τι θα κάνω εγω αμα μεγαλώσει λίγο ο κανακάρης μου....)
Αφες τι κάνετε???? Σας ζηλεύω η σχεση που έχετε είναι μοναδική!!
Το Ναταλάκι τι έγινε??? μας κρατάει μούτρα???? ΝΑΤΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!
Η Γλαυκη εχει πήξει στην δουλεια και δεν εχει μπει καθόλου????
Οι υπόλοιπες της παρεας???
Νέα από το Πωλινάκι εχουμε???
Τα δικά μου γρήγορα γρήγορα:
Πονάει το χέρι μου... η τενοντιτιδα ξαναχτύπησε την πόρτα... είχε μερικά χρονια να με επισκεφθεί και η βιζιτα προβλεπω να είναι αρμενικη....
Πήγα διαιτολογο.. της εξηγησα την κατάσταση που βρισκομαι με το παιδι και την δουλεια κλπ... το προγραμμα μου το προσάρμοσε όσο περισσότερο μπορουσε η γυναίκα για να μου κανει την ζωή μου πιο εύκολη
έχω στεναχωρηθει με την κουμπαρα μου πολύ αλλα θα μου περάσει!!!
αύριο ανοιγει το μαγαζί που θα δουλευει ο καλός μου στην Βούλα και θέλω να πίσω την μαμά μου να κρατήσει τον μικρό το βράδυ μπας και παω....
Τζίνα μου μην σε απασχολεί το θέμα τσιγάρο, σίγουρα θα βρεις κάπου να κάνεις ένα τσιγαράκι στα κλεφτά. Και εγώ στις περισσότερες δουλειές μου δεν επιτρεπόταν το κάπνισμα εντός εργασιακού χώρου αλλά αυτό ποτέ δεν με ενόχλησε. Συνήθειο είναι και έτσι θα καπνίζεις και λιγότερο, θα σου κάνει και καλό :)