Originally Posted by
Sonia
Εγώ παιδιά κάποιες μέρες τελευταία αισθάνομαι όταν σηκώνομαι σαν σκατά πατημένα, από το φθινόπωρο και μετά έχουν προκύψει μικρότερα ή μεγαλύτερα θέματα που δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Μου βγαίνει και μεγάλη κούραση αυτόν τον καιρό είναι η αλήθεια, αλλά θα σας πω τι κάνω. Αν δεν πρέπει να πάω πολύ νωρίς στη δουλειά (όπως σήμερα ας πούμε) ξαπλάρω λίγο παραπάνω. Αν δεν ρίχνει τίποτα καρέκλες, πάω καμια ώρα για περπάτημα και/ή σε ένα μέρος που έχω περιβόλι και πατάω κανένα σκάψιμο και μου περνάνε τα πολλά τα νεύρα. Στο σπίτι βάζω ένα ραδιόφωνο με αθλητικά που μου αρέσει να ακούω κάποιες εκπομπές και ρίχνω γέλιο και μου φιάχνει η διάθεση, ενώ ταυτόχρονα κάνω και κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν. Δεν σκοτώνομαι και πολύ για δουλειές που δεν πρέπει να γίνουν άμεσα, δεν θα πάθει τίποτα το σπίτι αν μείνει αξεσκόνιστο δυο μέρες παραπάνω. Χαζολογάω ταυτόχρονα (προφανώς) και στο ίντερνετ και μέχρι να πάω για δουλειά η πρωινή σκουντούφλα έχει φύγει. Μπορεί να τύχει μία μέρα που είμαι πολύ κουρασμένη να το πάω αν μπορώ πολύυυυ χαλαρά, ωστόσο έχω παρατηρήσει ότι αν κάθομαι άπραγη, η ψυχολογία μου πέφτει περισσότερο. Ενώ αν κάνω κάτι, έστψ και ανόρεχτα στην αρχή, παίρνω τα πάνω μου σιγά σιγά.