Quote:
Originally posted by device
οτι βιαζεσαι, εισαι ανυπομονη
οτι πιστευεις οτι μολις φτασεις εκει θα παψεις να κανεις διαιτα (ενω απλα θα πρεπει να αυξησεις λιιιιιγο τις ποσοτητες για να μεινεις σταθερη)
το θεμα δεν ειναι τα κιλα, αλλα οτι καποιο λάθος κανεις στη διατροφη σου και δεν χανεις κιλα (δεν ξερω ποιο ειναι το λαθος αλλα θα στο πει ο διαιτολογος σου)
το μεγα λαθος ειναι οτι δεν ακους και απλα νομιζεις οτι φταιει κατι αλλο εκτος απο σενα.
και τελος επειδη δεν μου απαντησες, πιστευω οτι δεν παιζει να εισαι ανω των 25 ετων γιατι αυτα θα τα ηξερες ηδη, θα τα χες νιωσει στο σωμα σου.
Μπορώ να μείνω σταθερή και χωρίς δίαιτα ξέρεις. Αυτό μας έλειπε, να τρώγαμε κανονικά και να παίρναμε. 2000 θερμίδες δικαιούμαι. Τώρα άλλο αν παίρνω εγώ με το παραμικρό. Θα πάω να κοιταχτώ αύριο για σίγουρα. Τι λάθος κάνω στη διατροφή μου; Και με δίαιτα διαιτολόγου, αντί να χάσω, πήρα 300 γρ.... Δεν υπάρχουν λάθη στη διατροφή. ʼμα τρως λιγότερο από το κανονικό, αδυνατίζεις τέρμα. Να ακούσω τι; Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, μόνο η διαιτολόγος ξέρει. Και όσο για την ηλικία, είμαι 26 το έγραψα και πιο πάνω, αλλά αργότερα. Εσύ πόσων χρονών είσαι αν επιτρέπεται;