Quote:
Originally posted by asteraki
Κοίτα, αυτό με τους πόντους θα το κάνεις για κανα2 - 3 μέρες και μετά θα ξέρεις τα περισσότερα απέξω. Τα βασικά τουλάχιστον..!
Ένα ελαφρύ κόλλημα με την μέτρηση των πόντων θα το φας είναι η αλήθεια την πρώτη βδομάδα, μετα θα δεις ότι πέφτει η ζυγαριά και την 2η εβδομάδα θα είσαι πιο χαλαρή. Την Τρίτη εβδομάδα πλέον που θα έχεις αρχίσει να μαθαίνεις το σύστημα δεν θα σε νοιάζει τόσο πολύ τί θα φάς διότι το πρόγραμμα αυτό σου επιτρέπει να τρως τα πάντα άρα δεν θα σπαζοκεφαλιάζεσαι! Το μόνο που ενδεχομένως να σε ζορίσει λίγο είναι ότι θα θες αν φας κάτι "αμαρτωλό" και θα δεις ότι οι πόντοι του είναι αρκετοί και θα σκεφτείς αν πρέπει να τους χαραμίσεις εκεί ή σε κάποια άλλα περισσότερα πράγματα που θα σου δώσουν τους ίδιους ή και λιγότερους πόντους απο αυτό.
Με τους διαιτολόγους το θέμα είναι το εξής: Από κάποια στιγμή και μετά το πρόγραμμα γίνεται ανιαρό. Ναι μεν σε κρατάνε σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο και δεν ασχολείσαι καθόλου με το τί θα φας αλλά μόνο με το ότι πρέπει να το μαγειρέψεις, αλλά απο κάποια στιγμή και μετά βλέπεις ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και σε κουράζει. Το καλό με την διατροφή απο διαιτολόγο είναι ότι σου μαθαίνει ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ. Είναι προσωπικό θέμα αν μπορείς να το ακολουθήσεις και κυρίως αν αυτού του είδους διατροφή που σε βάζει να κάνεις μπορείς να την κρατήσεις και μετά. Έχω χάσει πολλά κιλά και σε διαιτολόγο αλλά δεν κατάφερα ποτέ να τα διατηρήσω. ΠΟΤΕ. Δεν λέω ότι φταίνε αλλά μάλλον εμένα δεν μου ταίριαζε ο συγκεκριμένος τρόπος προσέγγισης της δίαιτας.
Μια απόφαση είναι όλα. Απόφαση και θέληση!
Καλή επιτυχία με ότι αποφασίσεις να κάνεις!
Σε φιλώ και ότι χρειαστείς εδώ είμαι!!!!!!!!! :bouncy:
το βλέπω αυτό και αναρωτιέμαι πόσο ασταθής είμαι στις θέσεις μου!!! όντως το πιστεύω αυτό αλλά παρόλα αυτά κάνω διατροφή με διαιτολόγο.... Οτι να ναι είμαι τελικά....:spin::spin::spin::thumbdown: