Καλημερα!! Μια νεα, ομορφη εβδομαδα αρχιζει! Την επομενη Κυριακη φευγω διακοπες και περιμενω πως και πως να περασει αυτη η εβδομαδα!
Σημερα 76,5 και ελπιζω οτι θα παω διακοπες και θα ειμαι 75 και κατι.
Καλη συνεχεια σε ολους!
Printable View
Καλημερα!! Μια νεα, ομορφη εβδομαδα αρχιζει! Την επομενη Κυριακη φευγω διακοπες και περιμενω πως και πως να περασει αυτη η εβδομαδα!
Σημερα 76,5 και ελπιζω οτι θα παω διακοπες και θα ειμαι 75 και κατι.
Καλη συνεχεια σε ολους!
τυχερουλα!!! με το καλο!
~μεσημεριQuote:
Originally posted by badgirl11
Καλημερες!
86.4
~πρωι
τοστ με 2 φ. γαλοπουλα φουαντρε, 2 φ. τυρι
1 ποτ. χυμο
~ενδιαμεσο
koyloyri thessalonikis trofanto
λιγο σπανακορυζο
σπανακορυζο πολυ (το λατρευω)
ανθοτυρο
αν θελω κ ψωμι
~απογευμα
κανενα φρουτακι
τελευταιο γευμα καπου 8
1/2 λιτρο γαλα + 2 κριτσινια
brazilianakiiiii συγχαρητηρια!!!!
bad , καλή συνέχεια ;)
εγώ σήμερα 79 κιλά
πρωί ---->1 φρεντο εσπρεσσο σκέτο
μεσημέρι ----->150γρ γιαούρτι με μέλι (τοταλ 2%)
βράδυ -----> ψητό κρέας με ντομάτα
Σημερα εφαγα τα εξης
Πρωινο Milko free 250 ml
Δεκατιανο Μπαρα δημητριακων
Μεσημεριανο Μπιφτεκι λαχανικων, αγγουρτοντοματα
Απογευμα Παγωτο 100 γραμμαρια (οχι light)
Βραδυνο 1 ροδακινο
Αυτα.:)
geia sas κοριτσαρες!
σημερα μου λειψατε πολυ καθοτι ημουν σπιτι αρκετες ωρες κ δεν μπορουσα να σας μιλησω...
ομως ανακαλυψα ενα βιβλιο που νομιζω θα μου αλλαξει ολη τη σταση εναντι του φαγητου
κ ειμαι πολυ χαρουμενη!
ΧΘΕΣ ΤΕΛΙΚΑ
Όλα όπως τα ειχα γραψει
*γυμναστηριο
~μεσημερι
Διπλη μεριδα σπανακορυζο
Ανθοτυρο
1 κουλουρι θες/κης
~βραδυ
4 ουισκι
Λιγες πατατες με τυρι
Μανιταρι γεμιστο με λαδι στο φουρνο
Ταρτα
Δεν εφαγα πολύ αλλα ηταν αργα κ ηπια πολύ!
Σημερα η κοιλια μου εχει παει μεσα,
παροτι εφαγα ολο το πακετο το σπανακορυζο χθες μονη!
Σημερα:
87.2 κιλα (φανταζομαι κατακρατηση θαναι απτα ουισκι)
~πρωι
2 τοστ με τηγμενο μιλνερ, 3 φ. γαλοπουλα φουαντρε
1 ποτ. Χυμο
~μεσημερι
πολυ κρεας με πατατες, λιγη ντοματοσαλατα
1 παγωτο 0%
~βραδυ
2 γιαουρτια 0%
γλυκο κουταλιου φραουλα (2 φραουλες)
λοιπον τα πηγα χαλια διοτι το μεσημεριανο κρεας ηταν ακρως παχυντικο
κ εφαγα παλι διπλη μεριδα.
ενιωθα χαλια πρησμενη,
ασχημη κτλ κτλ
ομως βρηκα αυτο το βιβλιο βρε παιδια
κ νιωθω σα να το εγραψα εγω, σε καθε σελιδα με βρισκω,
ελπιζω κ οι λυσεις που εχει να πιασουν.
πρωτη φορα που σκοπευω να κανω οσα λεει,
εχει συμβουλες για εξι εβδομαδες,
εφαρμοζεις μια καθε ημερα.
λεγεται "η ψυχολογια της διαιτας"
κ πραγματικα θα νομιζετε οτι γραφτηκε για εσας...
εξοργιστηκα που βλεπω αστρονομικα νουμερα στη ζυγαρια,
ειμαι σε πολυ κρισιμη φαση
κ αναζητησα βοηθεια στον πιστο φιλο μου το βιβλιο.
νομιζω κ παλι με ανταμειψε!
κτο πιο καλο ειναι οτι επειδη δεν εχω χρονο για βιβλια τετοια εποχη,
ειναι μονο μια σελιδα την ημερα!
ή και αργα τη νυχτα!
κωμικοτραγικο
ετοιμαζα το βημα 1 του βιβλιου
κ μετα αδειασα το ψυγειο...
φασολακια λαδερα,
πατατες φουρνου,
μαριδακι τηγανιτο,
σοκολατα...
οσα δεν ειχα καμμια διαθεση να φαω μεχρι πρινλιγο κ ενιωθα μαλιστα να μη πειναω!
συμπεραινω λοιπον οτι ειναι ψυχολογικο ξεσπασμα σε αλλη μια προσπαθεια να διαβασω κ εφαρμοσω κατι νεο,
που μονο διαιταδεν ειναι,
οποτε παραβλεπω το βουλιμικο κ συνεχιζω!
H χθεσινη ημερα κατι ειχε και ολο εμπαινα σε πειρασμο.Καιρο ειχα να νιωσω λιγουρα.Ειδικα το βραδυ αργα που πηγα σε εναν φιλο μου που ειχε γενεθλια και παραγγειλαν ολοι σουβλακια, γυρους, κοτοπουλα, πατατες και εγω δεν εφαγα τιποτα, ουτε ηπια (με νερακι την εβγαλα) και δοκιμασα μονο 3 κουταλιτσες απο την τουρτα παγωτο.Με εχει πιασει φοβια βασικα οτι αν κανω εστω και ενα γευμα ελευθερο, θα ξαναγυρισω στα παλια υπερφαγικα επεισοδια και ολος ο κοπος θα παει χαμενος.Παντως αμα ξεφυγω αρκετα απο το 70αρι που ειναι ακομα απειλητικο, θα κανω μια μερα ελευθερο ετσι για το γαμωτο.4 μηνες ημουν τυπος και υπογραμμος στη διαιτα, ουτε μια μερα δεν ξεφυγα θερμιδικα.
Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα, δημητριακα
Δεκατιανο Φρουτοσαλατα
Μεσημεριανο Μακαροναδα με σολωμο
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Σαλατα
constance κουκλα μου φαε ελευθερα οταν δε θα χεις τυψεις μετα.εννοειται πως με μια μερα δε θα παθεις τπτ απλα αφου θες να σταθεροποιησεις το 6 τοτε εγω στη θεση σου θα το κανα οταν θα μουν 68 κ κατι.επειδη την επομενη θα σε δειξει σιγουρα λιγο παραπανω για να μη τρομαξεις.τη μεθεπομενη βεβαια θα σε δειξει οσο ησουν.
ΚΟΥκλακια μου τι κανετε?? εγω καλα σχετικα. απο 66,5 ειχα φτασει 69. σημερα ειμαι 68. παλι καλα.. αντε να επανερχομαστεεεε... κονστανσ αντε και με εφτασες ε?? πλησιαζεις απειλιτικα.. εισαι για διαγωνισμο μπας και παρακινηθω λιγο???:)
Κακό κορίτσι, γουστάρω που δεν πτοείσαι και το ψάχνεις.
Αυτό και μόνο [για να μη μιλήσουμε για τα τόσα κιλά που έχεις ήδη διώξει από πάνω σου] βοηθάει. Το λέω γιατί ήμουν επί χρόνια σε φαύλο κύκλο και τα τελευταία δύο έχω συνέλθει χάρη στο ψάξιμο ετών. Την πειθαρχία της Constance βέβαια δεν την απέκτησα ποτέ, τουλάχιστον διατροφικά [άκου τέσσερις μήνες χωρίς παρασπονδία!] αλλά έμαθα να ενδίδω με ένα σχετικό μέτρο στα όσα θεωρούνται απαγορευμένα, να είμαι τυπική στη γυμναστική μου και να μη γεμίζω το ψυγείο με πράγματα που ξέρω ότι όταν έρθει η νύχτα κινδυνεύουν να κατασπαραχθούν. Με τον τρόπο αυτό, τα κιλά δεν χάνονται με τρελούς ρυθμούς, όμως χάνονται και επέρχεται μια ισορροπία που σε βοηθάει και στα υπόλοιπα.
Με την ισορροπία έχω θέμα, γι' αυτό την επιζητώ, και νιώθω σαν να την έχω βρει λιγάκι. Και πιστεύω ότι χωρίς ψάξιμο, χωρίς να πέσεις και να ξανασηκωθείς διακόσιες χιλιάδες φορές, δεν την επιτυγχάνεις. ʼρα είσαι σε καλό δρόμο.
Ελπίζω να μη θεωρηθεί εκτός θέματος αυτό το ποστ, είναι σαν μια σελίδα του ημερολογίου μου που τη διάβασα εμπιστευτικά στο κακό κοριτσάκι, μη με μπανιάρετε σας παρακαλώ :Ρ ;)
granitoula αυτο θα κανω.θα χασω κανα κιλακι ακομη, και μετα θα παω μια μερα για φαγητο εξω(κατα προτιμηση μεσημερι) και θα φαω ελευθερα.Χθες ειχα τυψεις που εφαγα τοσο παγωτο,ενω θερμιδικα δεν ξεφυγα, το πρωι ξυπνησα το θυμομουν κι ενιωθα χαζη, λεω τι χρειαζοταν το παγωτο τωρα.Αλλα μου το εφερε στο σπιτι μια φιλη.Αμα δε πολυλες οτι κανεις διατροφη αυτα παθαινεις.Ο αλλος το περνει αψηφιστα σου λεει τι θα σου κανει ενα παγωτο, αλλα δεν ειναι ετσι.
sanelaki μου σε παρακολουθω γιατι ειμαστε ιδιo υψος.Αμα φτασεις 64 να μου πεις αν φορας φουστιτσες και σορτσακια ανετα γιατι εγω εκει θα τερματισω μαλλον.Θελω να μπορω να φοραω οτι ρουχα μου αρεσουν επιτελους.Φιλακια σε ολες.:)
Εχω πει οτι δεν ειμαι παραδειγμα προς μιμηση.Παλευω 5-6 χρονια να χασω τα κιλα μου.Ειχα διαρκη σκαμπανεβασματα.Απλα αμα πιασεις πατο καποια στιγμη σου γινεται το κλικ και πλεον πειθαρχεις.Ειναι θεμα μυαλου και πειθαρχιας κακα τα ψεματα.Quote:
Originally posted by papa_justify
Την πειθαρχία της Constance βέβαια δεν την απέκτησα ποτέ, τουλάχιστον διατροφικά [άκου τέσσερις μήνες χωρίς παρασπονδία!]
εγω και τωρα φοραω φουστιτσες και σορτσακια και φορεματακια.. ειμαι νουμερο 38 στα μπερσκα.. σιγα μην με πτοουσαν 4 κιλα...χαχαχαχαχαχαχα!!βαλε παιδι ου να το χαρεις...
Φιλάκια και σε σένα, Constance :) Eχθές που δεν είχε φόρουμ ένα στερητικό το 'παθα που δεν είδα τα κορίτσια μου.