Παναγιωτη μια απ τα ιδια και εδω.Απο Χανια εισαι?
Printable View
Παναγιωτη μια απ τα ιδια και εδω.Απο Χανια εισαι?
λοιπον, σημερα ξυνμησα κ συνειδητοποιησα οτι ειναι μια απο τις ασχημες μερες μου! αυτες που σε πλημμυριζουν απο αγχος και ανυπομονησια για να τελειωσει αυτη η μερα να κοιμηθεις ξανα, χωρις να εχεις σπαταλησει το χρονο σου σε κατι αξιολογο ουτε σε κατι σημιουργικο. το παθαινω συχνα αυτο, χωρις να εχω βρει ακομα τι ειναι αυτο που τα προκαλει ολα αυτα! χρονια προσπαθω να αλλαξω αυτο εγκεφαλικο μου κυτταρο που με κανει να βρισκομαι σε μια κατασταση αθλια και να σεκφτομαι τοσο περιεργα πραγματα..οταν μπηκα στο forum καταλαβα οτι δεν ειμαι μονη μου κ αυτο με εκανε να νιωσω ανακουφιση!
ξερω θα ειμαι ενα απο τα χιλιαδες ατομα που σου το εχουν πει αυτο, αλλα οταν βλεπω γυναικες να αισθανονται ετσι νιωθω χρεος απεναντι στον εαυτο μου να του πω: μην υποτιμας τον εαυτο σου και τις δυναμεις σου! σου τα λεω αυτα εκ πειρας! εχω νιωσει ετσι και μπορω να σε καταλαβα.. αλλα αν εσυ δεν αγαπησεις τον εαυτο σου δεν θα το κανει κανεις.. πιστεψεμε! μπορει αυτα να ακουγονται ανουσια, αλλα προσπαθησε.. κανε τον εαυτο σου να να νιωσει δυνατη και θα ανακαλυψεις οτι το μυαλο σου εχει τετοια δυναμη που δε το περιμενες!
Μια απ τα ιδια και γω.Περιμενω πως θα ερθει το βραδυ να ηρεμησω να κοιμηθω. Τη μερα η ζωη μου ειναι κολαση..
Όταν λέμε εθνική επίπλων το ενοουμε γελάμε κ ολας αλλά είναι κ αλήθεια
Τα αστεία είναι βγαλμένα από τη ζωή
ξυπνησα με πολυ στρες..φοβο..κ ξαφνικα νιωθω πως δεν νιωθω τιποτα, αν με παρεις κ με βαλεις σε ενα κουτι, το ιδιο θα μου κανει..
τι σκατα εχω πια?νιωθω τοσο θολουρα, τοσο μπλοκαρισμα στον εγκεφαλο, λες κ εχω εναν ογκο κ μου παταει την μερια των συναισθηματων.
ειναι δυνατον απο το αγχος??ελεος πια!
Πάλι μελαγχολική κι ανήσυχη κι ας έχω λόγο να νιώθω έτσι...θα ήθελα να μπορούσα να παραμείνω χαλαρή όπως ήμουν χθες το βράδυ...να βάλω κάνα ποτηράκι κρασί αντί για καφέ; :p Επίσης πρέπει να οργανώσω λίγο τη μέρα μου σχετικά με μια υποχρέωση που έχω, ίσως έτσι ξεαγχωθώ λίγο...
Την γνωστή μελαγχολία... :(
Κρύο...έχω παγώσει κι ας είμαι ντυμένη καλά...και πονάω...
Απόλυτη μοναξιά... :(
Και τόσο χάλια που δεν μπορώ ούτε να φάω...
Απαλευτο αγχος..
Σκατα. Και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γραψω 10 χαρακτηρες. Σκατα σκετο
Καλημερα σας!
Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω πως αισθάνομαι χαχαχα! Τι σας λέω τώρα ε??
Εχτές ήταν τα γενέθλιά μου... ξύπνησα με ωραία διάθεση, πήπήγα στη δουλειά όπου κερασα διάφορα γλυκάκια κλπ, έσβησα κ ένα κεράκι σε ένα προφιτερολ που μου ειχε αγοράσει μια συνάδελφος κ ολα καλα...
Όταν πρότεινα σε διαφορους φιλους να βγούμε το βράδυ για ένα φαγητό βρε αδερφέ, να γιορτασω κ εγω τα γενέθλιά μου, ο καθένας ή κατι θα ειχε κανονισμενο, ή θα ήταν κουρασμένος ή το οτιδήποτε ξέρω γω...
σαφώς αυτοι οι άνθρωποι ήξεραν ότι εχω γενέθλια και, τουτουλάχιστον εγώ όταν εχω στο μυαλο μου ότι κάποιος φίλος έχει τα γενέθλιά του, υποψιάζομαι ότι κάτι θα θέλει να κανει κ έτσι έχω στο μυαλο ότι μπορεί κ να κάνει κάτι...
Έτσι τα πέρασα μονη τα γενέθλια, καθώς δεν εχω ουτε σύντροφο...
Πως να αισθανθώ? Θυμό για τους άλλους? Απογοήτευση για μένα που συνειδητοποιώ οτι είμαι μόνη? Ή απλά να αδιαφορησω...?
Χρονια σου πολλα και παντα με υγεια! Μακαρι να εινα η χρονια σου φετος! Οχι θυμος, οχι...ουτε απογοητευση....ετσι ειναι οι εποχες, κλειστες και απομονωμενες. Θα ερθουν αλλα γενεθλια πολυ πιο ευτυχισμενα και μακαρι και στο μελλον τα γενεθλια των παιδιων σου. Ποτε δεν εχω φανταστει τον εαυτο μου με παιδια, αλλα εχω σκεφτει ποσο απιστευτα χαρουμενη θα ημουν να εκανα ενα παρτυ για να σβησουνε κερακια τα παιδια μου... Μαγικο!
Τα καλυτερα και παλι και οχι απογοητευση, οσο ειναι δυνατον!
Χρόνια σου πολλά astimatnam! :) Συμφωνώ με την howtodream...
Αισθάνομαι κουρασμένη ψυχικά και σωματικά...
Αισθάνομαι αυτή την κλασσική, αβάσταχτη μελαγχολία...θέλω να κλάψω...
Τίποτα από αυτά να μην αισθανθείς.
Και σε καμία περίπτωση θυμό για τους άλλους.
Μπορείτε να πάτε να τα γιορτάσετε κάποια άλλη στιγμή με τους φίλους τα γενέθλιά σου, αν τόσο πολύ το θέλεις!
Σιγά το πράγμα!
Το βρίσκω λογικό, κάποιος να έχει ήδη κανονίσει κάτι άλλο, όταν μαθαίνει κάτι τέτοιο τελευταία στιγμή.
Και ούτε εξυπακούεται, ότι επειδή γνωρίζουν ότι έχεις γενέθλια, θα είναι standby. Γιατί είναι πιθανόν να μην θέλεις να κάνεις τίποτα.
Το ότι εσύ σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο, δε σημαίνει ότι σκέφτονται όλοι έτσι.
Και στο κάτω-κάτω, αν για μας είναι τόσο σημαντικό, ειδοποιούμε κάποιες μέρες πριν.
Αυτό δείχνει σεβασμό στην επιθυμία μας, αλλά και στο πρόγραμμα των άλλων.
Έτσι δίνουμε την ευκαιρία στον άλλον να προετοιμαστεί, να μας πάρει πιθανόν κάποιο δώρο που θα ήθελε.
Εσύ γιατί το κράτησες κρυφό;
Διαφορετικά, σημαίνει ότι το βλέπουμε χαλαρά, αν τύχει και είναι κάποιος ελεύθερος, μπορούμε να βγούμε.
Αλλά τότε, δεν θα απογοητευτούμε αν δε γίνει.
Αν πάλι, αυτό είναι ένα τεστ για να δεις πόσο σε νοιάζονται και αν θα ακυρώσουν το πρόγραμμά τους για σένα,
αυτό δείχνει ανάγκη επιβεβαίωσης και όχι υγιείς σχέσεις.
Βρίσκω πολύ λανθασμένη την οπτική σου, που τροφοδοτεί άσκοπα την αυτολύπηση.
Δηλαδή, σα να θέλεις να κλαίγεσαι, για κάποιο λόγο. Ελπίζω να είναι περαστικό.
Σου εύχομαι τη νέα χρονιά να αποκτήσεις μια πιο ρεαλιστική και θετική οπτική!
Πολύ κουρασμένη...περπάτησα κανένα μισάωρο το πολύ και νιώθω λες κι έτρεχα αντί να περπατάω...ελπίζω να με τονώσει λίγο ο καφές...
Όσο για την ψυχολογία αυτή τη στιγμή στο πάτωμα, αλλά πρέπει να σηκωθώ από εκεί...
Εγω κοιτάω την πόρτα και δεν λέω να την ανοίξω δεν εχω διάθεση για τίποτα
Κυκλοθυμική, με εναλλαγές διάθεσης...πριν ένιωθα καλά, τώρα νιώθω άγχος χωρίς λόγο...τί στο καλό;
Οτι δεν υπάρχω για κανέναν , άλλα αυτή την φορά θα υπαρξω εγώ για εμένα ..
Καθόλου ανέφικτο δεν είναι, στη φύση μας είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.
Απλά, σε κάποιες περιπτώσεις, κάποιοι φρόντισαν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε και πρέπει να το ξαναμάθουμε.
Όταν όμως τα καταφέρουμε, δεν υπάρχει καλύτερο!
Τότε, δεν έχουμε ανάγκη από το ενδιαφέρον των άλλων για να επιβεβαιωνόμαστε και να νιώθουμε ότι αξίζουμε,
αλλά το καταπληκτικό είναι ότι τότε οι άλλοι μας θέλουν δίπλα τους.
Αν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, αυτό το εκπέμπουμε και οι άλλοι έλκονται από εμάς.
Σημαντικό είναι να περνάμε καλά και μόνοι μας, να έχουμε ενδιαφέροντα που δεν εξαρτιόνται από τις διαθέσεις των άλλων.
Αυτό που γνωρίζω από προσωπική εμπειρία, είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό.
Αν δεν είναι το επάγγελμά σας δημιουργικό, βρείτε κάποιο χόμπυ που σας αρέσει και ασχοληθείτε μ' αυτό.
Δεν υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία από τη δημιουργία.
Mαριον , θα συμφωνησω με ολα τανωτερω , και θα προσθεσω οτι η καλυτερη ψυχοθεραπεια , ειναι η γυμναστικη , αποδεδειγμενα , διοτι η καταθλιψη σε καποιους , οπως εμενα μου φερνει αδυναμια συγκεντρωσης , και δεν μπορω να ασχοληθω με χομπυ τετοιου ειδους . Κανω βαρακια , κοπαναω/κλωτσαω και ενα σακκο του κικ-μποξ , και ολα καλυτερα .
ego skeftomai oti i zoi exei vathi k poiotites kapoia pragmata ta kanoume se vathos k kapoia epifaneiaka as analogistei kathenas ti kanei se vathos k ti epifaneiaka gia na vrei o kathenas monos tou poios einai xoris na tou pei kanenas poios einai
Εξαντλημένη ψυχικά και σωματικά...ήταν πολύ ψυχοφθόρα μέρα...τουλάχιστον όλα πήγαν καλά αλλά και πάλι δεν μπορώ να χαλαρώσω...
den aisthanome sxedon tipota oute pano oute kato
Χάλια...έβλεπα πάλι εφιάλτες...τελικά δεν ξέρω αν αυτό το φάρμακο βοηθάει ή αν τους προκαλεί...
Απελπισία για το πιθανό χάλια μέλλον της ζωής μου
Θέλω να κλάψω, νιώθω μόνη και κρυώνω...υπάρχει κανείς να μιλήσει;
Άθλια... :(
Μια εξουθένωση.. Ταινία και ύπνο νωρίς απόψε.. Ελπίζω!