-
Καληνύχτα Αγγελικούλα μου και καλή ξεκούραση εργαζόμενη μανούλα!
Λέω και εγώ να ξαπλάρω σιγά σιγά. Θα σας αφήσω κοκόνες μου!
Γεμάτη η μέρα σήμερα με πολλά και καλά νέα! Γλαύκη μου ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες για το Ναταλακι μας για να μην ανησυχούμε. Ελπίζω και η Αβουλίνα μας να είναι καλά.
Τζινάκια πολλά πολλά!
-
Aγγελικη παιδι μου βρηκα τι ειναι!νομιζω οτι θα τα παμε πολυ καλα οι δυο μας.Με καταλαβαινεις απολυτα.Κυρια επι των τιμων κ εσυ μαζι με το Ελακιον.
Καληνυχτα Ελακι μου γλυκο .Το κομπρεσερ δεν πιστευω να ειναι σε λειτουργια!
-
Καληνύχτα Eli και Αγγελική και καλή ξεκούραση. Γλαύκη το ξέρω για την αλλαγή του ονόματος, μου το είπε ο φίλος μου, τώρα εδώ που τα λέμε δεν είναι επίθετο κι αυτό!
-
Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω κι εγώ, έχω να σηκωθώ νωρίς πάλι αύριο για να πάω να πάρω τις εξετάσεις από τον γλυκούλη τον γιατρούλη!! Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
-
Παλι με πηρε ο υπνος με το κινητο στο χερι.καληνυχτα σε ολες τις τσουπρες μου ξεχωριστα!!!!καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα!!!!!
-
Καληνυχτα!να του πεις χαιρετισματα απο την Καλαματα κ απο τον ξαδελφο του τον συνονοματο!Τζινακια πολλα!
-
Εσείς φεύγετε, εγώ με το μάτι γαρίδα!
Σήμερα είμαι πολύ ικανοποιημένη, γιατί πλήρωσα το πρώτο μειωμένο ενοίκιο. Νιώθω πως είναι προσωπική μου διεκδίκηση και κατόρθωμα για δύο λόγους. Γιατί δεν είμαι διαπραγματεύτρια γενικά και γιατί οι άνθρωποι εδώ είναι κάπως. Παρόλα αυτά τα κατάφερα!
-
Επίσης, άρχισα ξανά το κάπνισμα.. Το μόνο που καταφέρνω είναι να μη καπνίζω στο χώρο της εργασίας μου, γιατί είναι πραγματικά αντιαισθητικό. Πείτε με βλαμμένη, δε με νοιάζει, αλλά με το που ξεκίνησα να καπνίζω έχασα ένα κιλό, χωρίς να αλλάξω τίποτα στην ήδη κακή διατροφή μου και χωρίς να αθληθώ καθόλου. Δε μπορείτε να φανταστείτε την ευχαρίστηση.. Σήμερα, για καλή μου τύχη, είχαμε διακοπή ρεύματος. Έφυγα νωρίτερα από τη δουλειά. Πήγα στο σούπερ μάρκετ και στο περίπτερο, όπου πήρα το πακέτο μου. Ήρθα σπίτι και το μπουμπούνισα. Κακό, αλλά μεγάλη απόλαυση αλήθεια!
-
Πάω για ξεκούραση και περιμένω αύριο νέα σας.. Τζίιιινααα, κάτι έγινε με δουλειά ή μου φαίνεται; Αν είναι θετική η απάντηση, πάρε τηλέφωνο να το γιορτάσουμε! Καληνύχτα, ωραίες μου! Τζινάκια πολλά!
-
Γιατι ρε Αβουλινι το ξαναρχισες?Κι επανω που ελεγα να σε παρω να σου πω για τον αδελφο μου κ τον ανηψιο μου που σωθηκαν!Ο αδελφος μου κανει περιπου 3 στριφτα την ημερα κ δεν τα τελειωνει γιατι του βρωμαει.Πως πηρες αποφαση να το ξαναρχισεις?
-
Αν σου πω ότι όταν καπνίζουν στη δουλειά μου βρωμάει κι εμένα; ʼλλο είναι όμως να το εισπνέεεις, άστο, δεν το καταλαβαίνεις. Είναι η μεγαλύτερη εξάρτηση όλων. Τα κιλά είναι πολύ πιο εύκολα να τα παλέψεις από αυτό, εκεί καταλήγω. Στη διατροφή, μετά από λίγους μήνες συνηθίζεις, στο κάπνισμα, όμως, δυστυχώς καραδοκεί η έξις να σε παρασύρει ξανά. Μην ανησυχείς, όμως, έχω το σαχλαμαράκι ήδη στη δουλειά. Στο χέρι μου είναι να μη ξαναπάρω το ρημαδοπακέτο.
-
Χαρά μου, είναι κάτι που δεν πρόλαβα να σου πω και θέλω να μιλήσουμε. Μπορείς να μου τηλεφωνήσεις τώρα;
-
Τι να σου πω?εσυ ξερεις τι ειναι το καλυτερο για σενα.Φιλακια καληνυχτα.
-
Τζινοκόριτσα γεια σας!
Αχ μακάρι Τζινάκο μου να έχεις θετική απάντηση, πες τον τύπο απο φιλική ατμόσφαιρα άλλο τίποτα.
Λιλούκο έτσι σε θέλω κυρία, μη μας περάσει κ για λυσσάρες!!
Στρουμφίτα μου πάντα άξια!!!!
Αβα μου γιατί μωρέ το άρχισες πάλι το ρημάδι? κ τα πηγαινες μια χαρα κ τόσο χαιρόμουνα!
-
Η σκέψη μου στην Αμαλία.............