ειναι για 2 χρονια τουλαχιστον και τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.δεν το λεω σε κανεναν και πιστευω πως μπορει να τελειωσει ετσι η υποθεση.
Printable View
ειναι για 2 χρονια τουλαχιστον και τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.δεν το λεω σε κανεναν και πιστευω πως μπορει να τελειωσει ετσι η υποθεση.
αν ειναι για τοσο μεγαλο διαστημα οκ
τα χιλιομετρα ειναι πολλα αλλα το διαστημα ειναι μεγαλο!
το ασχημο ειναι οτι μολις ξεκινησατε κατι ομορφο και ειναι κριμα να χασει ο ενας τον αλλο για τοσο καιρο
αν και εγω σαν μαμα θα ελεγα στη κορη μου να κοιταξει πως θα εχει καλυτερο μελλον και οχι το παρον !
αλλα στα θεματα καρδιας καμια μαμα δεν ακουγετε!
λεω απλα να το διαγραψω απο τη μνημη μου.με εχει τσακισει απο την ωρα που γυρισα και βρηκα το γραμμα.ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του και εζησα πολλα χρονια μακρυα του για να φυγω παλι.δεν παω πουθενα.
σου λεω σαν μαμα γιατι πριν ειχα μια κουβεντα με την δικια μου κορη!
εχει δεσμο με ενα αγορι που τωρα ειναι φανταρος μενει μονιμα στην αρτα και σπουδαζει στη θεσσαλονικη
και θελουν μολις απολυθει να ερθει αθηνα να αφησει τη σχολη του στα τει και να ψαξει καποιο ιεκ να σπουδασει εδω και να δουλευει παραληλα !
και φυσικα εγω ειμαι αντιθετη!
και της ειπα να κοιτανε και το μελλον οχι μονο το τωρα !!
ευτυχως μεχρι τελος αυγουστου παγωσε το θεμα ελπιζω να καταφερει να παρει τουλαχιστον μεταγραφη στην αθηνα ! ειναι κριμα να αφησει τις σπουδες του ακομη και για τη κορη μου!
(οι γονεις του ομως δεν εφεραν αντιρηση)
Αχ Λίλα μου τι είναι αυτό που σε βρήκε!
Μην μιλήσεις ακόμη αν δεν είσαι έτοιμη ειδικά στους γονείς σου. Κρύψε το γράμμα και βάλτα κάτω με τον εαυτό σου. Το μέλλον σου είναι σημαντικό και δεν είναι σωστό να το θάψεις χωρίς μία συζήτηση έστω και μόνο με τον εαυτό σου. Θα συμφωνήσω με την Καλλιόπη ότι είναι σημαντικό να σκεφτείς το μέλλον σου και όχι μόνο το τώρα και τον έρωτά σου. Και εγώ για χρόνια δεν τολμούσα να πάρω δραστικές αποφάσεις για την σχέση μου μέχρι που ήμουν σίγουρη ότι και το επαγγελματικό μου μέλλον θα είχε σωστές προοπτικές. Σου ανοίγεται μία φοβερή ευκαιρία, κάτι που το κυνήγησες καιρό πριν και περίμενες τόσο καιρό για να σου έρθει. Σίγουρα το timing είναι τραγικό και σε φέρνει μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα αλλά αξίζει να το επεξεργαστείς. Μέχρι πότε έχεις περιθώριο να απαντήσεις;
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by mermaid
και της ειπα να κοιτανε και το μελλον οχι μονο το τωρα !!
Μεχρι το τελος του καλοκαιριου και εχω περιθωριο να γραφτω απο σεπτεμβρη η να καθυστερησω ενα εξαμηνο μεχρι μετα τα χριστουγεννα.χρειαζονται τα χρηματα της εγγραφης βεβαια αν τελικα δεν πατησω Χ στην αμερικη
Τα χρήματα Λίλα μου υπάρχουν όχι μόνο για την εγγραφή αλλά και για την διετή σου διαμονή στην Αμερική;
Είναι καλό πάντως το γεγονός ότι έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου για να το σκεφτείς και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις.
Υπαρχουν τα χρηματα μιας και θα μου τα πληρωσει ολα ο θειος μου που ειναι εκει.
λιλα!!!!!!!!!!!!!!
δεν πρεπει να λυπασαι! να χαιρεσαι πρεπει!!! να πετας στα συννεφα!!!!!
απαντηση απο αμερικη!!!!! και υπαρχουν και τα χρηματα!!!!
πλακα μας κανεις!!! εγω ηδη θα μαζευα πραγματα!!!
και θα μου πεις, μα ο Γ.????
λοιπον να σου πω....
πληροφορικη δεν εχει σπουδασει το παιδι???
να ξεκολλησει δεν θελει απο τον πυργο???
και γιατι να παει στη πατρα με 3,60 και να μην τολμησει την αμερικη???
εσυ θα εισαι εκει.
θα βρει κι αυτος μια δουλεια, που στον τομεα του ειναι πολυ ευκολοτερο απο ολους τους υπολοιπους τομεις
και θα ζησετε μαζι οχι μονο τη σχεση σας αλλα και την εμπειρια του εξωτερικου.
και μαλιστα της αμερικης.
δεν ειναι και κανενας αγνωστος να πεις τοι δεν μπορεις να τον εμπιστευθεις...
μηπως να εκανες μια συζητηση μαζι του??
Δεν μπορω να πακεταρω τον Γ. αναλογα με τις δικες μου ευκαιριες.
μα και για κεινον ευκαιρια ειναι.
δε λεω να τον παρεις με το ζορι.
αλλα και εκεινον να σκεφτεις, μπορεις να συγκρινεις το μελλον που θα εχει στην ελλαδα με το μελλον που θα εχει στην αμερικη????
Wow πως εισαι?πηγες στο νοσοκομειο τελικα???και εγω ζαλιζομαι μερικες φορες ακομα.αν δεν εχω φαει η αν δεν εχω κοιμηθει καλα η οταν σηκωνομαι αποτομα.
Δεν ξερω ειναι μεγαλο ρισκο ακομα και να το συζητησω μαζι του.ασε που τωρα που τα πραγματα πανε καλα δεν θελω ουτε καν να το αναφερω.