εμενα μου αρεσουν οι μπουνταλαδες.
thanks τζινακο
Printable View
εμενα μου αρεσουν οι μπουνταλαδες.
thanks τζινακο
Μπράβο Λίλα, κι εγώ το 1,85 ψηφίζω, εσύ είσαι και πιο ψηλή από μένα και όσο νάναι πρέπει ο άντρας να έχει ένα ύψος για να ταιριάζετε εμφανισιακά.
η μανα μου οταν ημουν πιο μικρη μου εκανε πλακα και ελεγε: αχ παναγια μου να πεσεις στον ερωτα ενος κοντου πολυ κοντου ομως και να μην σε θελει κιολας.το βρηκαμε τωρα εχουμε θεμα με τους κοντους.
τζινακο ειχαμε καθολου ορεξη σημερα???η να στειλουμε το ελακι με ενα ταπερ κεφτεδακια να σε κυνηγαει???
αληθεια ο ψιτ τι κανει?
Σκατούλες όρεξη έχω. Έφαγα το μεσημέρι με το ζόρι ένα καλαμάκι κοτόπουλο και 3-4 πατάτες και τώρα σηκώνομαι κάθε τόσο και πάω στο ψυγείο και το ένα μου βρωμάει, το άλλο μου ξινίζει και ξαναγυρνάω χωρίς φαί! Ο ψιτ δεν έχει άλλους εμετούς ή διάρροιες αλλά δεν τρώει πολύ.
Τζινακο μου πολυ χαιρομαι που ολες οι εξετασεις σου ειναι καλες!Πρεπει ομως να αρχισεις να τρως κανονικα για να μην παθαινεις υπογλυκιμιες κ αναγκαζεσαι να τρως ζαχαρη.Κ για αρχη πες τι εφαγες σημερα!Οπως κ λεπτομερως τι ακριβως εγινε στο γιατρο!
Λιλακο μου ειναι δικοπο μαχαιρι η αποφαση που πρεπει να παρεις αλλα αν η αγαπη σας ειναι πραγματικη θα αντεξει 2 χρονια ,ασε που μπορει να θελησει να ερθει κ Αμερικη,οπως αντεξε τοσα χρονια που δεν το ειχατε εκδηλωσει κ ο ενας στον αλλο.Εχεις καιρο να το σκεφτεις αλλα ειναι κριμα καποτε να μετανιωσεις για κατι που ειναι σημαντικο για ολη σου τη ζωη κ μαλιστα με τις δυσκολιες που υπαρχουν σημερα.Πολυ ωραιο κ το νεγκλιζε!Πηρες κ εσωρουχα?
Σοκολατιτσα χαρηκα που μας εδωσες το στιγμα σου κ ευχομαι να ειναι ολα ευκολα στην καινουρια δουλεια κ γενικως στον καινουριο τροπο ζωης σου!
Καλλιοπη ο ψηλος ο αντρας εχει αλλη χαρη!Αν φορας κ 12ποντο!Κατι σε Κλιντ Ιστγουντ στο νεωτερο του η κατι σε Τζωρτζ Κλουνει?
Τζινα εγραψες βλεπω τι εφαγες το μεσημερι αλλα φαει τωρα κατι μη σε παρω τηλ κ σε βαλω να τρως κ εγω να ακουω το μασουλημα μεχρι να το φας ολο!
Έχουν αρχίσει και σακουλιάζουν όλα μου τα ρούχα. ʼμα με το καλό πιάσω δουλειά θα πάρω αλά μπρατσέτο την Μακ να με πάει στα ωραία μαγαζάκια που ψωνίζει να πάρω κανένα ρούχο της προκοπής.
:lol: :lol: :lol: Γλαύκη μόλις πήρα τις εξετάσεις το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ωραία τώρα θα με ξεφορτωθεί και η Φτουτάτη! :lol: Κι όταν μου είπαν ότι αν με πάρουν στη δουλειά θα πάω άμεσα σκέφτηκα κρίμα δεν θα μπορέσω να πάω στην Φτουτάτη! Μήπως να το κοιτάξω κι αυτό σε κανένα γιατρό; :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Τζινα εγραψες βλεπω τι εφαγες το μεσημερι αλλα φαει τωρα κατι μη σε παρω τηλ κ σε βαλω να τρως κ εγω να ακουω το μασουλημα μεχρι να το φας ολο!
Ναι γλαυκη πηρα και εσωρουχα ασορτι.εγω παλι τζινακο εχω ωορρηξια και το μυαλο μου σημερα και χτες συνεχεια πειναει.εγω ομως εκει κιουρια.μονο ενα παξιμαδακι πορτοκαλιου εφαγα εκτος προγραμματος.
Πολύ ωραίο το νεγκλιζέ Λιλάκι και τα εσώρουχα φαντάζομαι θα είναι εξίσου ωραία!
ʼντε να τα χαρείς το Σκ! Και μην σκας με την Αμερική, θα βρεθεί η λύση!
Τζινάκι μου πάρε εσύ την δουλειά κορίτσι μου και θα ερχόμαστε εμείς να σε βλέπουμε! ʼσε που πολλά τεχνικά γραφεία κλείνουν για 2 βδομάδες τον Αύγουστο οπότε ποτέ δεν ξέρεις.... ;)
καλησπερα κοριτσια!
Λιλα ζουμε ενα σιριαλ με την ζωη σου και αυτα που σου συμβαινουν. Συμφωνω με προλαλησασες,και με εχουν καλυψει. Οταν εισαι ετοιμη του μιλας. Προς το παρον το νεγκλιζε τα σπαει και περιμενουμε το ΣΚ .
Εγω ζυγιστηκα σημερα και εχω παρει 1,5 κιλο βασει της ζυγαριας μου, καλα να παθω με τα γλυκα που εχω κατατροποσει τον τελευταιο καιρο. Εφαγα και το καπ κεικ σημερα το πρωι ( της Αγγελικης) και μου επεσε βαρυ και βαρυστομαχιασα. Ευτυχως που εφυγε και η πεθερα μου σημερα που ολο μαγειρευε με 5 τονους λαδι και αλλο τοσο αλατι το καθε φαι. Δεν λεω νοστιμοτατα αλλα κοστιζουν κοριτσια στην ζυγαρια!!!
Εχω και διατροφολογο στις 13 του μηνα οεο!
Αφη ξεκιναμε γυμναστηριο δυναμικα διοτι SOS!!!
Κατερινάκι είμαι τραβάτε με κι ας κλαίω!!!!