-
καλημερα τζινες μου! που εισαι βρε Ναταλι???????????
Ξεκινησα σημερα το πρωι κοριτσια με τις τριαδουλες μου , μολις παω σπιτι θα πεταξω οτι αμαρτωλο εχω και θα κρατησω μονο τα υγειηνα, αφου ξεθαψα ακομη και το προγραμμα και το ξαναδιαβασα για να μπορεσω να συντονιστω επ'ακριβως και οχι στο περιπου. Οχι τωρα που πηραμε τα μαγιο μας τα καινουργια να ξεφυγουμε , ντροπη και αισχος!
Το φανταστικο της ολης υποθεσης ξερετε πιο ειναι? οτι γουσταρω που το κανω, δεν το βλεπω ως καταναγκαστικο εργο, αλλα το λαχταραω, ειναι μια προκληση για μενα , ειναι ενας στοχος που οταν επιτευχθει θα παρω ικανοποιηση, δεν στενοχωριεμαι δεν αγχωνομαι, νιωθω σαν " παλια μου τεχνη κοσκινο" ενα πραγμα. Νιωθω δυνατη, αυτοπεποιθηση και οχι φοβο και τρομο οπως αλλες φορες οταν ξεκινουσα καποιο προγραμμα. Απλα μου φαινεται λιγο περιεργο διοτι καποτε οταν επερνα βαρος και επρεπε να ξεκινησω κατι για να χασω δεν μιλιομουν. Θα παω και gym σημερα αν κοιμηθει η κορη μου στην ωρα της.
-
Καλημέρα. Κατερίνα καλή επιτυχία στο πρόγραμμά σου, είναι μεγάλη παρηγοριά να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να φας ποσότητες για να χορτάσεις και με λίγη προσοχή στη διατροφή σου θα τα καταφέρεις γρήγορα.
Εμένα με ξύπνησε το λαλάγγι που λύσσαξε να παίρνει τηλ. και δεν το σήκωνα. Την έκτη φορά το σήκωσα και μου είπε ότι ανησύχησε που δεν απαντούσα. Ναι, καλά, στα 2 τελευταία χειρουργεία που έκανα του έστειλα μήνυμα και τις 2 φορές ότι βγήκα από το χειρουργείο κι αυτός δεν πήρε τηλ. να δει πως είμαι και σήμερα ανησύχησε! Του είπα ότι δεν μπορώ γιατί έχω δουλειές κι άρχισε την γκρίνια, όλο δεν μπορείς, λες ότι θα με πάρεις τηλ. και δεν με παίρνεις, δεν σου ξανατηλεφωνώ. Πήρα μία στενοχώρια τι να σας πω, έβαλα τον ψιτ να κλαίει! Του είπα να πέσει για ύπνο και θα τα πούμε όταν δεν θα με ξαναπάρει τηλέφωνο! :lol:
-
Καλημέρα Τζινοκορασίδες!
Αμάν και αυτό το λαλάγγι όσο το φτύνεις τόσο κολλάει! Φαντάζομαι μία σύγχυση την πήρες πρωί πρωί με τον επίμονο εραστή!:lol: Νομίζω ότι έχεις αρχίσει να κουράζεσαι από την κατάσταση Τζινάκο, οπότε αν δεν πάρει τηλ ίσως να είναι και καλύτερα. Έτσι είναι με τους πρώην, είναι μία ξαναζεσταμένη σούπα, που θα την φας μία, δύο ε μετά θυμάσαι τα παλιά και ξενερώνεις και κόβεις πέρα! :lol:
-
:lol: :lol: Μπα, θα ξαναπάρει γιατί προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει δεν έχει εγωϊσμούς, εκτός αν βρει καμιά και με ξεχάσει πάλι.
-
Επίμονος δε λες τίποτα, του είπα ψέμματα ότι θα πάω να πάρω τις εξετάσεις μου από το νοσοκομείο και ήθελε να με πάει αυτός μετά με το αυτοκίνητο! Αλλο σενάριο ήταν να έρθει σπίτι μου, να πέσει για ύπνο αφού δούλευε όλο το βράδυ, να φύγω εγώ να πάω για τις εξετάσεις και μόλις γυρίσω να τον ξυπνήσω! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :lol:
-
σιγα μην δεν σε ξαναπαρει τηλεφωνο Τζινα, που τα πουλαει αυτα? το θεμα ειναι εσυ τι θελεις απο εδω και περα.
-
Δεν ξέρω τι θέλω, προς το παρόν δεν έχω καμία όρεξη να τον δω, αν πάλι θελήσω ξέρω που να τον βρω, ότι κάνει κι αυτός δηλαδή.
-
-
-
τι μου καμνετε today???ο ψιτ???
-
Καλημέρα Λιλάκι!
Νιώθω πως ξύπνησες με καλύτερη διάθεση σήμερα :bigsmile:
-
ναι ειπα να αναβαλλω για λιγο καιρο την ολη φαση με τας αμερικας γιατι μου χαλαει τη διαθεση.βρε κοριτσαρες μου ειμαι πρησμενη σημερα.ετοιμη να σκασω.καλα ειμαι σε φαση ωορρηξιας που το εξηγει ομως νιωθω σαν μπαλονι ετοιμο να σκασει.
-
Ο ψιτ έφαγε λίγο παραπάνω σήμερα, δεν φτάνει που είναι ακριβή η τροφή του δεν του πολυαρέσει κιόλας και την πετάω! Τι να τον κάνω που του έχω αδυναμία του μπασταρδόγατου!
Λίλα εγώ δεν έχω ιδέα πότε έχω ωορρηξία, δεν το καταλαβαίνω. Μήπως έφαγες τίποτα χθες που σε ενόχλησε και γι'αυτό είσαι πρησμένη τώρα;
-
Λίλα μου πήγαινε να κάνεις έναν περίπατο αυτό σίγουρα θα βοηθήσει, πιες και μπόλικο νεράκι και θα περάσει το πρήξιμο. Εμένα με βοηθούν πολύ τα φρούτα και τα λαχανικά. Χθες ήμουν πολύ πρησμένη επειδή περιμένω να αδιαθετίσω, το έριξα στην φρουτο-χορτοφαγία και σήμερα νιώθω καλύτερα :)
-
οχι εχω σχεδον κοψει το αλατι κιολας τους τελευταιους μηνες.2 εβδομαδες πριν την εναρξη της περιοδου στατιστικα εχουμε ωορρηξια.πριν παχυνω μπορουσα να υπολογισω ακομα και την ωρα μην σου πω που θα μου ερχοταν περιοδος τοσο τακτικη ημουν.οταν παχυνα πολυ πριν κανω την εγχειρηση μου ερχοταν καθε 4 μηνες.απο οταν εχασα τα πρωτα 30 κιλα ειμαι παλι ρολοι.