παιδια σε forum ψυχολογιας βρισκομαστε μην μαλωνετε!
Printable View
παιδια σε forum ψυχολογιας βρισκομαστε μην μαλωνετε!
Δωρα πας καθολου καλα;
σε αυτο το νημα εχεις αφησει δεν ξερω ποσα ποστ (βαριεμαι να τα μετρησω), μονο για να "την μπαινεις" στους αλλους!
πετραν, θεοφανια, εμενα!
ενα (1) ποστ επι του θεματος, εγραψες;
αυτο εννοουσα οταν καποτε σου ειπα να κανεις την αυτοκριτικη σου γιατι εχεις "βεβαρημενο παρελθον"!
φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανεις, το εχεις κανει πολλες φορες!
γιατι κατηγορεις τους αλλους για συμπεριφορες που εσυ η ιδια κανεις συνεχεια; εχει καμια λογικη αυτο;
μηπως ειναι καιρος οντως να κανεις την αυτοκριτικη σου κ να κοιταξεις εσυ κατ αρχην πώς συμπεριφερεσαι;
αν οντως ενδιαφερεσαι για ενα φορουμ χωρις αλληλοπροσβολες μελων.
μετα το φορουμ σου φταιει οτι γινεται μπουρδελο, κ η διαχειριση;
χωσε μου κ εμενα τωρα! ειμαι ετοιμη!
(κανω προβλεψεις, για να δω, θα επιβεβαιωθω, ή θα μας εκπληξεις ευχαριστα με την πρωτοτυπια σου;)
ελα βρε Λου
μη το συνεχιζεις αλλο.
αστο να τελειωνει..
δεν εχω να σου πω κατι παραπανω απο οσα σου εχω πει!εγω περιμενω την διαχειριση να καθαρισει βρωμιες και τις δικες μου ακομα!
αν και ξερω απο παλαιοτερη κατασταση θα ειναι υπερ της σαυρας!
εγω εθιξα μια ηλικια η σαυρα εβγαλε στην φορα τα παντα με τον τροπο της..τον πουτανιστικο γιατι μονο αυτον εμαθε στην ζωη της..θα κοιμηθει και ιδιαιτερα υπερηφανη σημερα!
θα σας αδειασω την γωνια μην ανησυχειτε ετσι και αλλιως πλεον δεν μου λεει τιποτα αυτος ο τοπος!υπομονη και θα σας την αδειασω!
εσυ κυρια ρεμεντι αν δεν μεροληπτουσες απεναντι στο ανακοντα-φιλη σου γιατι ξερεις σημερα τι τερατα ειπε θα ελεγες ναι αστο να τελειωσει και εσυ φιλη μου θεοφανια βουλωσε το στοματακι σου γιατι σημερα με αυτα που ειπες δεν μειωσες!μειωθηκες!
εσυ μειωθηκες κυρια θεοφανια οχι εγω..
γλυκια κι αγαπημενη κυρια δωρα μας, ειπα στην λου να το αφησει, γιατι το σχολιασε ενω ειχε κατασιγασει η καταιγιδα.
εννοειται οτι το να το αφησουμε να τελειωνει ειναι προς ολους και οχι μονο προς την λου η εσενα...
Εντάξει τότε το έλυσες. Εγώ "είμαι ο χεστράν ο ανάξιος ψυχολόγος που μπαίνω για να ψαρέψω πελάτες στο φορουμ" και που μου έχεις σύρει τα άπαντα λες και με ξέρεις από χθες, η Λου είναι έτσι/ γιουβέτσι, ο άλλος είναι έτσι, επιτέθηκες, έκρινες ποστερς, έρανες αλλά όλοι οι άλλοι φταίνε, ενώ εσένα το μόνο που σε προβληματίζει είναι "ποιος μειώθηκε". Το ότι μπήκες σε ένα θέμα που συζητούσαμε κανονικά και άρχισες να μας βρίζεις και να "μας την μπαίνεις" από το πουθενά δεν ήταν χαμηλού επιπέδου και "π*υτανίστικο", ήταν πολύ ποιοτική πράξη οκ... και κοιτάς τώρα να βρεις ποια έκανε την μεγαλύτερη πο*τανιά…τέσπα
την γνωμη μου θα την λεω ελευθερα για ολους οπως κ εσεις για εμενα..
με την μοναδικη διαφορα οτι εγω δεν θα εβγαζα ποτε στην φορα την ζωη καποιου μελους!αυτο ειναι *******ριο οχι απλα πουτανια!καταλαβες?
στην συζητηση μια χαρα συμμετειχα μεχρι που ακουσα χυδαιους χαρακτηρισμους για ενα νεκρο παιδακι..απο εναν υποτιθεμενο ψυχολογο και απο μια υποτιθεμενη αμεμπτη κυρια σαν την θεοφανια..
δυστυχως ( η μαλλον ευτυχως) εγω δεν εχω καμια δεκαρια δικηγορους εδω να με υπερασπιζουν!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
θα το κλεισω εδω το θεμα περιμενοντας απλα την διαχειριση να πραξει τα αναλογα!που ξερω οτι δεν θα το κανει!
καλη σας νυχτα.
Έλα δώρα. Εδώ είμαι ο ένας από τους σχιζοφρενείς του φορουμ. Έγινε πάλι κάτι; Δεν την είδα να απάντησε στο προηγούμενο μου μήνυμα. Με την Lacrymosa τα βρήκαμε μια χαρά. Θεοφανία όλα καλά η μιλάς ήδη με τους δικηγόρους σου; Εγώ πήρα ήδη τηλέφωνο τον πρόεδρο της δημοκρατίας.
Ρε συ Πετράν πάντως τι να πω, αν δεν μπορείς να διαχειριστείς εσύ την κατάσταση που είσαι ψυχολόγος δύσκολα τα πράγματα... να ανησυχούμε βασικά...
Πες μου που έβρισα αυτό το παιδί? Εγώ καταδίκασα σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη το να "πολιτικοποιείται" το γεγονός και να παρουσιάζεται σαν "ηρωικό". Γιατί κάποιες πολιτικές παρατάξεις εκμεταλλεύονται αυτό το συναισθηματικά φορτισμένο γεγονός για να περάσουν την γραμμή τους. Όλοι φυσικά καταδικάζουν την πράξη. Δεν ξέρω που "κολλάει" το "ψυχολόγος" και το λέτε κάποιοι. Ίσως αν έλεγα νευροψυχολόγος/νευροεπιστήμονας που κάνω μαστερ τώρα να μην είχε σημασία? (για κάποιο λόγο?). Αν έλεγα μπαρμαν που έχω κάνει θα ήταν οκ? (η θα ήμουν κάποιο «άξεστο νυχτόμουτρο»?)
Τώρα, αν διαφωνούσες με αυτή την θέση (όπως και κάποιοι έκαναν και μπράβο τους) θα μπορούσες ανθρώπινα και ωραία να μας πεις τα αντ-επιχειρήματα σου και όχι να αρχίζεις να βρίζεις προσωπικά άτομα και καταστάσεις εξαπολύοντας για "ψαρέματα πελατών", αθυροστομίες και τέτοια. Απλά λίγο αυτοκριτική εντελώς φιλικά.
Αυτός θα το βγάλει
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ugoStrange.jpg
Ψάχνουν μάλιστα να βρουν ποιος θα υποδυθεί τον ρόλο του στην επερχόμενη ταινία! Έτσι φαίνεται!