Έτσι ακριβώς, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση των λεγομένων μου. Ελάχιστες θα προτιμούσαν να τους πετάς την αλήθεια στα μούτρα χωρίς παραμύθια και γλυψίματα. Αυτο λέω κι εγώ. Έτσι για να δημιουργήσει κάποιος μια σχέση πρέπει κυρίως να πουλάει τα γνωστά παραμύθια και άρλεκιν, και ΟΧΙ όλα αυτα που προϋποθέτει ο νηματοθέτης.
Όχι κατα την γνώμη ΜΟΥ, kuxumuxu wrote ->
Οπότε τα... "κακά παιδιά" "περνάνε καλύτερα" και "πηΔ@νε όποτε τους βολεύει". Είναι το γνωστό κλισε (καλά/κακά παιδιά) που αναπαράγεται τελευταία στα διάφορα χαζοκλαμπάκια του fb...Quote:
Μωρέ άντρες υπάρχουν, αλλά τι άντρες... Άντρες που θέλουν μόνο να σε πηΔ@νε, χωρίς άλλες δεσμεύσεις, άντρες που σε θέλουν για one night stand, ή όποτε τους βολεύει τέλοσπάντων... Άντρες που δεν θα σε πάρουν τηλέφωνο, γιατί είναι υπεράνω κλπ κλπ. Οι υπόλοιποι σιγά σιγά εκλείπουν, διότι βλέπουν ότι τελικά οι πρώτοι, τα "κακά παιδιά" περνάνε καλύτερα. Εμείς ψάχουμε τους δεύτερους... Από τους πρώτους, άλλο τίποτα.
Χέστηκα αν σας ενδιαφέρει, απλά σας απαντώ στα ερωτήματά σας με βάση αυτα που βλέπω και ΟΧΙ με βάση αυτα που θέλετε να ακούσετε. Απο κει και πέρα, δεν με ξέρεις κι απο χθες για να βγάζεις απέναντι μου προσωπική εμπάθεια (2η φορά που το κάνεις), άμα τραβας κανα ζορι ή δαιμονίζεσαι διαβάζοντας αυτα που γράφω τράβα στον Άγιο Κυπριανό για εξορκισμό και αντε γεια.
Αναφέρθηκα σε μια νοοτροπία και τρόπο σκέψης που ακολουθείται απο μια πλειοψηφία, και οχι εξ ορισμού στο σύνολο των γυναικών καθολικά. Ελάχιστες είναι οι πραγματικά έξυπνες γυναίκες που εκτιμάνε και αγαπάνε τον συντροφο τους με βάση αυτο που είναι και οχι με βάση τα παραμύθια των αδελφών Γκρίμ.