εγω εχω σκοπο να συνεχισω μεχρι να δω αν μπορουμε να ξαναγινουμε οπως ημασταν 1 μηνα πριν. ισως και καλυτερα. αν δω πως δεν γινεται εννοειται θα αποχωρησω.
Printable View
εγω εχω σκοπο να συνεχισω μεχρι να δω αν μπορουμε να ξαναγινουμε οπως ημασταν 1 μηνα πριν. ισως και καλυτερα. αν δω πως δεν γινεται εννοειται θα αποχωρησω.
μας πηρε, μας ειπε οτι τωρα τελειωσε τις δουλειές του και θα παρει το επομενο βαπορι για το πατρικο του.....δεν θα προλαβαινε οποτε "θα σε πειραζε να παμε την επομενη εβδομάδα? εξαλλου δευτερα θαμαι πισω".
το αποφευγει....
..προφανώς! Ξέρεις όμως ίσως θέλει και να το επεξεργαστεί για νάναι έτοιμος, να σ' αντιμετωπίσει Μελίνα μου! Τώρα είναι η ώρα να συντάξει τα λογίδρια που θα σου απευθύνει για να σε ρίξει! Υπομονή κοριτσάκι μου ως την Δευτέρα!
Είναι Καθαρά Δευτέρα!!! Θα επιστρέψει απ' το νησί ή θα κάτσει να πετάξει τον αετό?
Μελινακι καλα το πας, μονο σε ενα σημειο σε βρισκω λιγο λαθος, στο γεγονος οτι μαλλον του εχεις δωσει την εντυπωση ότι καθεσαι πανω απο το τηλεφωνο και μεσα στο σπιτι και περιμενεις ποτε θα σε παρει να σου πει να βρεθειτε. ΠΟυ ετσι ειναι δλδ. Κοινως σε χορευει. Και αυτο κανει τοσες μερες. Οκ του ξεκαθαρισες οτι δεν εισαι στο τσακ να ξαναγυρισεις, αλλα φαινεται οτι εισαι στο τσακ να ξανασυναντηθειτε.
Η συμβουλη μου θα ηταν να του πεις, οκ δε με πειραζει να μη βρεθουμε, γιατι σημερα μου ειχανε πει να βγουμε κατι φιλες μου, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Αυτο θα επρεπε ισως να το ειχες κανει απο πριν, οταν σε εστησε. Μην του πεις για φιλους και γκομενους, απλα με φιλες, για να καταλαβει οτι δεν εχεις το τηλεφωνο σκουλαρικι και εισαι με τα γοβακια μες στο σπιτι ετοιμη να τρεξεις να τον συναντησεις..
δευτερα βραδυ ή τρίτη πρωι γυριζει. εμενα μου πε για τριτη. δεν εκρυψα οτι απογοητευτηκα. του ειπα ενα "καλο ταξιδι" και οκ. και αμα με παρει γραψε μου. αποφευγει για να μη λυγισει και παρασυρθει λες και ειμαι κανενας εχθρος. απελπιζομαι....
λιλιουμ...τωρα την εκαψα την ευκαιρια. ο,τι εγινε εγινε. δεν τον πιανω πουθενα. χθες μου ζητησε τα ρεστα που δεν προτεινα εγω να βρεθουμε, προχθες τα ιδια. σαν το εκκρεμες παει. η μονη διαφορα του τοσες μερες, ειναι οτι δε σηκωνει πια τη φωνη και αν τη σηκωσει τρωει τηλεφωνο στη μαπα και ξαναπαιρνει να ζητησει συγγνωμη και να συνεχισει την κουβεντα. ειναι πιο ηρεμος. τιποτα αλλο.
μελινα, απ' όσα διάβασα νομίζω πως καταρχήν ο φίλος σου έβγαλε την πίεση που συσσώρευε όλο αυτό το διάστημα της σχέσης σας. Δεν ήταν και λίγα όσα είχαν συμβεί και όλες οι δυσκολίες που ναι μεν έμοιαζε πως 'αντιμετωπίστηκαν', όμως πρόσθεταν ίσως ένα λιθαράκι στο δικό του φορτίο. Επίσης, νομίζω πως όλο αυτό που παρατηρείς τώρα, είναι μέρος της προσωπικότητας, του εαυτού του. Εσύ ζητάς πίσω τον άνθρωπο που έβλεπες μέχρι πριν από λίγο καιρό... όμως, αν η σχέση σας συνεχιστεί, χρειάζεται να γνωρίζεις πως και όλες αυτές οι συμπεριφορές που βγήκαν στην επιφάνεια αυτό το διάστημα είναι μέρος του δικού του συνόλου. Αυτό δεν στο λέω σε καμία περίπτωση για να σε 'προειδοποιήσω' ότι στο μέλλον τα πράγματα δεν θα είναι ευχάριστα, ή για να σου πω να τον αφήσεις να πάει στο καλό. Το πόσο πολύ εκφράζονται κάποιες πτυχές του εαυτού μας, πόσο συχνά και πότε, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όμως υπάρχουν, κι αυτό δεν είναι κακό. Κανένας δεν είναι τέλειος, η ουσία είναι αν θέλουμε τη σχέση, πόσο καλή αυτή μπορεί να είναι και πόσο διατεθειμένα - ικανά είναι τα δύο μέλη του ζευγαριού να συνυπάρξουν. Κατά καιρούς, μπορεί το βάρος για τη διατήρηση μιας αρμονίας - ηρεμίας, να πέφτει περισσότερο στον έναν από τους δύο.
Αυτά λοιπόν που έγιναν, σας έδωσαν μια ευκαιρία να 'γνωριστείτε' πιο συνολικά. Αυτό το σύνολο, το θέλετε, το αντέχετε, το αντέχει η 'ζυγαριά' της σχέσης? Από τη δική σου πλευρά, νομίζω ότι η ουσία είναι να αποφασίσεις τι θέλεις και τι νιώθεις, να το εκφράσεις ξεκάθαρα και να φέρεσαι ανάλογα. Προσωπικά, πιστεύω πως το μόνο που μπορεί να φέρει (αν τον φέρει) ουσιαστικά κοντά μας έναν άνθρωπο σε τέτοιες συνθήκες, είναι η γνήσια έκφραση των επιθυμιών και των δυνατοτήτων μας, σε συνδυασμό με χρόνο, κατανόηση κι υπομονή. Οι κάθε είδους 'στρατηγικές κινήσεις', οι συζητήσεις περί 'εγωισμού κι αξιοπρέπειας' και η υπερανάλυση κάθε κίνησης δεν βοηθούν. Αφενός φθείρουν, αφετέρου παρότι μπορεί να έχουν αποτέλεσμα, είναι προσωρινό και εύθραυστο. Οπότε θα έλεγα, εστίασε στο τι εσύ νιώθεις, πες το, τήρησε το, κι αν ανταποκριθεί ανταποκρίθηκε. Με τον τρόπο που θέλει και μπορεί αυτή την εποχή. Τα πράγματα δεν είναι απαραίτητο να γίνουν 'ίδια' με πριν, ούτε 'καλύτερα'... μπορεί απλά να είναι 'διαφορετικά', αλλά να είσαστε κι οι δυο πιο ήρεμοι :)
marina μου εχεις πολυ δικιο οσον αφορά στη σταθερότητα και στο ξεκαθαρο της δικης μου εκφρασης. Θα προσπαθησω να ειμαι ψυχραιμη και να δωσω χρονο στα πραγματα να κυλησουν ηρεμα. Εξαλλου το ειδα και γω οτι οταν ηρεμησα ηρεμησε και εκεινος, παρα τα εγωιστικα του ξεσπασματα και τις "τρέλες". Ισως το μεγαλυτερο κομματι του πονου να οφειλεται στα στεγανα που εχουμε ολοι στο κεφαλι μας του τυπου: "εφυγε αρα δεν με αγαπαει, εφυγε αρα δεν ξαναγυριζει, εφυγε και μπλα μπλα μπλα". Εγω τουλαχιστον εκει εγκλωβιστηκα, εκει πονεσα περισσοτερο, οταν εβαλα αυτο το ρητο μπροστα μου και συγκρινα τη σταση του με αυτο. Ελπιζω να αντεξω λιγες μερες ακομα και να παραμεινω ηρεμη και οσο μπορω αισιοδοξη.
και τωρα επανερχομαι στη μαυριλα που δυστυχως ειμαι αναγκασμενη να μην του τη δειχνω....αγωνια μια τεραστια αγωνία που με πνίγει. η μερα μου φαινεται ατελείωτη, γιατι να μη μπορουμε να τα λυσουμε ολα μαζι? γιατι πρεπει ο καθενας μονος του? πότε θα τελειωσει αυτο.....δεν αντεχω αλλο....ενα φως να ειχα, μια μικρη ελπιδα οτι εστω θα προσπαθησουμε ξανα, οτι θα δεχτει να προσπαθησουμε ξανα. το μονο που ευχομαι πια ειναι να ανεβαλε τη συναντηση μας μονο για να ειναι πιο ηρεμος και πιο προετοιμασμενος. η ελπιδα μου εχει ριξει τον πήχυ πολυ χαμηλά....
Καλημέρα Μελίνα μου,
μην πέφτεις τώρα, που χρειάζεται να τα δώσεις ΟΛΑ καλή μου! Όχι τώρα με τίποτα!
Μην κάνεις την χάρη κυρίως στις ανασφάλειές σου, που δίκαια σε κατακλύζουν!
Κρατήσου στην φάση, που δυναμικά είσαι έτοιμη να τον αντιμετωπίσεις, για να κάνεις το καλύτερο δυνατόν!
Περιποιήσου τον εαυτό σου, όσο κι αν είναι αβάσταχτα δύσκολο!
Και ΝΑΙ Να ελπίζεις για το ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ!!!
καλημερα μαρκελάκι μου! μεχει πιασει ενας φοβος τρελος, μηπως θελει να βγουμε για να μου ανακοινωσει οριστικο τελος. απτην αλλη προχθες ελεγε να βρεθουμε για ενα ποτακι χαλαρα, αλλα μεχουν πιασει ολοι οι φοβοι μου! και δεν περνούν οι μερες γμτ!
Έχεις δίκιο από μια άδικο απ' την άλλη! Οι φόβοι, δημιουργούν συγκρούσεις κι εσύ τώρα
το μόνο, που δεν χρειάζεσαι είναι να ταλαιπωρείς τόσο πολύ το μυαλό σου!
Εύχομαι να δεις, από βδομάδα ότι τελικά είχες υπερβάλλει άδικα!
Μην κάθεσαι μέσα! Έχει υπέροχη μέρα σήμερα! Βγες να πάρεις ενέργεια απ' τον ζωοδότη ήλιο!
Μελίνα μου υπάρχει κάποια εξέλιξη δηλ. κάποιο τηλεφώνημά του ή δικό σου? Δεν θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση,
αλλά όχι μόνο συμμερίζομαι την κατάστασή σου, αλλά και συμπάσχω μαζί σου, όπως όλοι μας πιστεύω.
Είναι δύσκολο το ξέρω κι ότι και να λες κοινότυπο, αλλά έχουμε λίγο ως πολύ όλοι μας περάσει απ' αυτήν την φάση
και ξέρω ότι τώρα αν μη τι άλλο χρειάζεται κουράγιο κι υπομονή! Τί να πει κανείς?