Φιλε ποιο άουτ δεν γίνεται, τελείως άκυρα αυτα που γράφεις.
Άμα θεωρείς υπόδειγμα τις Ρωσίδες όσον αφορά αγάπες και τα σχετικά άστο, ποιο άκυρος δεν γινεται.
Printable View
νταξει ειμαι ακυρος εγω, κι εγκυρος εσυ με τις ελλεϊνιδες, οι οποιες ειναι υποδειγμα λατρειας, γι'αυτο μας εχουν χεσει κυριολεκτικα σε τουτη τη χωρα! οτι να'ναι δε τα ζω, ειμαι εξωγηινος.
Πότε μίλησα εγω για Ελληνίδες? Εγω απλά σου είπα το (κοινό μυστικό) οτι το μόνο πράγμα που μπορουν να αγαπήσουν οι Ρωσίδες σε εναν άνθρωπο είναι η τσέπη του. Απο κει και πέρα ρε συ Κενο, αστο γιατι εισαι τελείως οφ σε πολλά θέματα. Την μια μου λες οτι οι Κρητικές είναι πρότυπο χαρακτήρα εν συγκρίσει με τις άλλες Ελληνίδες (μποινγκ) την άλλη οτι οι Ρωσίδες είναι γυναίκες για σχέση και αγάπη (οχι άλλο κάρβουνο). Είσαι τελείως άκυρος σου λεω.
Καλημέρα Kaity , με τα όσα γνωρίζω οι αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας είναι πέντε : πρώτο και σπάνιο ( ευτυχώς ) οργανικό πρόβλημα , δεύτερο αν υπάρχει πράγματι ερωτική έλξη ( μόνο το ίδιο το άτομο μπορεί με σιγουριά να το γνωρίζει , είναι αρκετά περίπλοκο , υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κατασταλτικών παραγόντων π.χ. φόβος δέσμευσης , συνολική εικόνα συντρόφου η οποία δεν ταυτίζεται με το ιδανικό για εμάς κ,τ.λ. ) , τρίτο ανασφάλεια αξιολόγησης , τέταρτο συχνός αυνανισμός , και πέμπτο ακατάλληλες συνθήκες περιβάλλοντος ( μην μας δουν - καταλάβουν , θέματα υγιεινής , κρύο , στενότητα χώρου. )
η κουβεντα αφορουσε ελλεϊνιδες - ρωσιδες (οχι ελληνιδες). κι αφου με βρισκεις οφφ κι ακυρο σε τοσα θεματα, δε χρειαζεται καν να μου δινεις σημασια. ignorακι και παμε γι'αλλα, δε γραφω εδω μεσα για να με εγκρινει ο καθενας, κι αλιμονο αν το εκανα, θα ειχα τρελαθει!
ΚΕΝΟ,
1ον όταν συμμετέχεις σε μια αγορά ιδεών (αυτο είναι τα φορουμ), τοτε να δέχεσαι και την κριτική ή την άλλη άποψη πάνω σε αυτα που γράφεις.
2ον απο την μία γράφεις "δε γραφω εδω μεσα για να με εγκρινει ο καθενας" και απο την άλλη επιτίθεσαι σε όποιον σχολιάζει αυτα τα οποία γράφεις ! Και τοτε λοιπον, στην τελική γιατι γράφεις σε φορουμ?
Τωρα για την αντίδραση σου δεν θα σχολιάσω...
1.την δεχομαι οταν ο αλλος θελει να κανει διαλογο. οταν καταληγει σε ενα συμπερασμα μονος του και με χαρακτηριζει αρνητικα, τοτε με βαζει σε θεση αμυνας αυτοματα. εσυ ηρθες και με κατηγορισες για ακυρο, ΧΩΡΙΣ να ρωτησεις καν γιατι εχω θετικη αποψη για τις ρωσιδες και να κατσουμε να το συζητησουμε.
2.δεν πεταχτηκα σε κανενα θεμα να σου κανω επιθεση με βαση κατι που εγραψες και δεν συμφωνω. συνηθως οταν διαφωνω με καποιον αλλα δεν θελω να τον χαλασω, δε το λεω καν. ή το λεω με το τροπο μου, βρισκωντας κατι αλλο να συμφωνισω. θα μπορουσες λοιπον αντιστοιχα να σχολιασεις τις ελλεϊνιδες, αντι για τις ρωσιδες, που στο κατω κατω δεν παντρευτηκα ακομα. αλλα οποιαδηποτε αλλη κι αν ανεφερα, αρνητικα θα με εκρινες, για τους δικους σου λογους. εδω μου ανεφερες και τις κρητικες απ'το αλλο θεμα, λες και ζω στη κρητη κι οχι την αθηνα, λολ. τεσπα δεν ξανασχολουμαι, εχω κι αλλα προβληματα.
1ον
Για τις "ελλεϊνίδες" σε πολλά που έχεις γράψει συμφωνώ (οχι σε όλα όμως, γιατι υπερβάλεις σε ορισμένα). Αλλα το σχόλιο μου παραπάνω δεν ειχε να κάνει με αυτές.
2ον
Απο κει και πέρα διακρίνω απο την πλευρά σου έλλειψη σεβασμού απέναντι στον συνομιλητή σου (σιγα μην μας κάνεις και χάρη που "(ξανα)ασχολείσαι" :p ), χωρίς να κάτσεις να σκεφτείς οτι αυτός κάθεται και δαπανά ΔΙΚΟ ΤΟΥ ελεύθερο χρόνο για να απαντήσει σε ορισμένες λανθασμένες αντιλήψεις που κουβαλάς στο κεφάλι σου.
Τεσπα, καλή καρδιά
Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, πιστεύω πως δεν μπορούμε να κρίνουμε κανένα από τα 2 αυτά άτομα της ιστορίας.
Ούτε μπροστά ήμασταν, ούτε είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως νιώθουνε και πώς σκέφτονται.
Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί το παλικάρι να μην μπόρεσε ν' ανταποκριθεί ποικίλουν και αν δεν γνωρίζουμε το άτομο αυτό και τον χαρακτήρα του και τον τρόπο σκέψης του αλλά και τις συνθήκες εκείνης τη στιγμής δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος λόγος ίσχυσε στην περίπτωσή του.
Ρωσίδα μου έχει πει ακριβως αυτό το πράγμα οτί τους νοιάζει η τσέπη του άλλου. Ποιά αγάπη ρε Κενο? Γιατί έχεις νιώσει ποτέ σου αγάπη για να ξέρεις τι εστί? Αγάπη τι είναι απλά να σου είναι διαθέσιμη η άλλη όποτε γουσταρεις να σου ανοίγει τα πόδια αλλιώς δεν σε αγαπά και δεν σε φροντίζει... αυτο είναι αγάπη? Ένας μισάνθρωπος και ένας μισογύνης τι την θέλει την αγάπη και γιατί παραπονιέσαι?
Έχει θετική άποψη για τις ρωσσίδες γιατι του κανουν καλό σεξ, ασχέτως ότι τις πληρώνει και άρα ειναι ευκολα τα πράγματα.