Originally Posted by
Spike
Παιδια γεια σας, ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας. Δεν ξερω καν αν ειμαι εντελως εκτος θεματος ή εχω γραψει σε καποιο ακυρο μερος του forum. Τα εχω με μια κοπελα εδω και δυο χρονια. Την αγαπω πολυ,πραγματικα πολυ. Αυτον τον τελευταιο μηνα δεν ειναι καλα με τον εαυτο της. Νιωθει πολυ πιεση, απο τους γονεις της μεν, για την εξεταστικη δε, νιωθει οτι δεν κανει πραγματα που την γεμιζουν, που της αρεσουν. Η τουλαχιστον ετσι ξεκινησε. Μετα ηρθε και ο φοβος επειδη ειχε καθυστερηση μηπως ειναι εγγυος. Φοβηθηκε παρα πολυ μεχρι να κανει το τεστ εγκυμοσυνης. Χθες της ηρθε περιοδος, αλλα προχθες ειχε ενα ακομα προβλημα. Επαθε μια κριση αγχους, ετρεμε σε ολο της το σωμα, και ειχε ταχυκαρδια και πηγε στο νοσοκομειο οπου της ειπαν οτι ειναι απο πιεση και αγχος. Απο σημερα νιωθει (και εγω το καταλαβαινω) οτι ειναι ενας αλλος ανθρωπος, εχει σοκαριστει για την κριση, φοβαται το θανατο μου λεει, φοβαται οτι δεν θα καταφερει τιποτα στη ζωη της και οτι δεν εχει καποιο σκοπο,καποιο νοημα. Μου ειπε χαρακτηριστικα οτι ειναι σαν να αλλαζει ολος ο εαυτος της, αλλα αυτη να ναι στην ακρη και να τον βλεπει, σαν να μην τον αναγνωριζει. Σκεφτεται να παει σε ψυχολογο, και της το προτεινα και εγω γιατι ξερω οτι ειναι παρα πολυ καλο. Προσπαθησα πραγματικα να την βοηθησω, την λατρευω σαν τη ζωη μου και θελω να μαι διπλα της. Σημερα μου ειπε οτι δεν εχει και αισθηματα για τιποτα, ουτε καν για μενα, το μονο που βοηθαω εγω ειναι οτι την ακουω και χωρις εμενα δεν θα αντεχε, θα ηταν χαλια. Θελω να την βοηθησω να σταματησει να φοβαται και να πιστεψει στον εαυτο της γιατι αξιζει παρα πολλα, αλλα δεν τα καταφερνω οσες φορες και αν προσπαθησα. Επισης κλαιει με το παραμικρο. Εχει παθει κανεις κατι αντιστοιχο? Και αν ναι,πως το ξεπερασε? Σας παρακαλω πειτε μου για να την βοηθησω. Επισης παιζει να φταιει και η περιοδος γιαυτο? Αν και αλλες φορες δεν το εχει παθει τοσο εντονα με περιοδο.