ναι βρε στελιο..αυτο που θα βγει απο ολο αυτο ειναι οτι θα γινεις ακομα πιο δυνατος.!
Printable View
ναι βρε στελιο..αυτο που θα βγει απο ολο αυτο ειναι οτι θα γινεις ακομα πιο δυνατος.!
Eλπιζω μονο να μην το λες ειρωνικα μπουμ. Παντως οπως και να΄χει,δεν εχω παραπονο απο κανεναν,κι'αν ειπα κατι καποια στιγμη,που ισως ηταν φαουλ ζητω συγνωμη.
Στελιο μου τις προαλλες το σκεφτομουν αυτο. Περι δοκιμασιας. Επειδη κ εγω πιστευω στον Θεο.
Σκεφτομουν οτι περναω μια δοκιμασια. Σημερα για εβδομη μερα θα το παρω το βραδυ.(κ μετα τις 15 μερες η δοση θα αυξηθει)
Εχω ζαλαδες, ναυτια, περιεργα ονειρα. Δυσαρεστα. Δεν εχω διαθεση να κανω τπτ κ οτι κανω το κανω με το ζορι. Μεθαυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο.
Με χωρισε κ ο φιλος μου τις προαλλες. ( πριν δυο μερες)
Τοτε γυρνωντας σπιτι απο περπατημα, ξεσπασα σε κλαμα με λυγμους. ( ΓΙΑ ΟΛΑ)
Σκεφτηκα οτι ειναι μια δοκιμασια ισως.
Παντως Στελιο εδω ειμαστε. Στηριζει ο ενας τον αλλον.
(Βρηκες ακρη με τα πμ?)
Μιλωντας για δοκιμαςιες και οφελη, θελω να μοιραςτω μια σκεψη μου.
Αυτο που εχω καταφερει μεσω της ψυχοθεραπειας και θεωρω μεγαλο κερδος, ειναι οτι εχω γινει καλυτερος ανθρωπος παιδια. Λιγοτερο επικριτικη και πιο καλοσυνατη και χαμογελαστη με τους αλλους ανθρωπους.
Αγάπη μόνο!
Τελικα μετραει πολυ η επιλογη γιατρου. Εγω παλι (τωρα κ στο παρελθον) οταν κανω ψυχοθεραπεια,
Μιλαμε για το πως περασα τις μερες που γενικα ( πριν το καθε ραντεβου)
Πως ενιωθα ,με τι ασχοληθηκα. Με λιγα λογια τπτ ουσιωδη.
Στο επομενο ραντεβου πρεπει να το συζητησω μαζι του.
αλημερα στελιο!!
ειναι δυνατον να μιλαω ειρωνικα σε σενα ??? αυτο που εγραψα ειναι αυτο που πιστευω.οτι ναι θα γινεις πιο δυνατος μετα απο ολο αυτο.δεν εχει καθολου μεσα ειρωνια βρε.καμια σχεση!! με παρεξηγησες....ο γραπτος λογος ειναι περεξηγισιμος..
τι κανεις πως εισαι?τελιακ σταματησες τα χαπια? μιλησες με γιατρο?
καλημερα σε ολους καταρχην! τι κανετε οι υπολοιποι?εγω ειμαι καλα..καθε μερα κ καλυτερα.
νιωθω κανονικα οπως πριν απο ολο αυτο.επισης ξεκινησα μαγνησιο αναβραζον το οποιο μειωνει το στρες, χαλαρωνει το σωμα κ αι το πευμα.το βρηκα στο φαρμακειο.
δοκιμαστε το.βιατμινουλα ειναι καλο κανει κακο δεν κανει.
φιλια σε ολους ! περιμενω νεα σας!
Καλησπερα παιδια!Ζητω συγνωμη για την απουσια μου,αλλα ετυχε κατι εκτακτο και επρεπε να λειψω εκτος της πολης μου.Ευτυχως ολα πηγαν καλα. Εγω δοξα τω Θεω ειμαι καλουτσικα. Μπουμ δεν παρεξηγηθηκα καλε!! Εχω καταλαβει το πνευμα σου και εισαι ο.κ! Εσεις πως ειστε η currant τι κανει;
Καλησπερα !!
Χαιρομαι που εισαι καλα Στελιο :-) :-)
Κ εγω το παλευω!!
αντι να σκεφτεστε 24 ωρες ειδικους αναρωτιεμαι γιατι δεν εξιοποιειτε καλυτερα αυτη τη σελιδα πχ διαβαστε αυτο
http://www.e-psychology.gr/personali...ndios-nikolaos
Ελα βρε κουραντ τι κανεις; Επρεπε για καποιον σοβαρο οικογενειακο λογο να λειψω. Ευτυχως ολα πηγαν καλα! Ποιος σου ειπε Αλαξανδρε οτι ψαχνουμε ολη την ωρα ειδικους;Εγω προσωπικα δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τους λεγομενους ψυχιατρους και ψυχαναλυτες. Θεωρω δε οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ασχετοι και παπατζηδες! Πιο θολη επιστημη απο την ψυχιατρικη δεν νομιζω πως υπαρχει.Αβυσσος γαρ η καρδια του ανθρωπου!
δεν ξερω τι ειναι αυτο που σου προκαλεσε την κριση αγχους αλλα ισως ουτε κι εσυ να γνωριζεις γιατι καμια φορα συσσωρευεται αγχος απο μικρα απλα ισως καθημερινα πραγματα και ξεσπαει ασχημα καποια στιγμη που δεν το περιμενουμε. Το σιγουρο ειναι οτι αφενος κατι γυριζει στο μυαλο σου και σε αγχωνει , η σε απογοητευει, και αφετέρου το αγχος διογκωνεται απο τον φοβο σου οτι δεν μπορεις να ελεγξεις αυτο που σου συμβαινει οπως εκανες μεχρι σημερα αφου εικαζω οτι εισαι ανθρωπος που αισθανεται και ειναι δυνατος και που δεν λυγίζει ευκολα. Θα σου προτείνω να ΜΗΝ παιρνεις χαπια και να αρχισεις να πινεις αθωα τσαγακια ειτε πασιφλώρας με βάλσαμο (θα τα βαζεις και τα 2 μαζι σε βραστο νερο με λιγο μελακι και μετα απο 10 λεπτα σουρωνεις κ πινεις) , είτε βαλεριανας με βαλσαμο με τον ιδιο τροπο παρασκευης που περιγραφω ειναι πολυ αποτελεσματικα στο εγγυωμαι.Το βαλσαμοχορτο ειναι το αντικαταθλιτικο φυτο το οποιο εχει μελετηθει απο πολλους ομοιοπαθητικους. Η αλλη μυ συμβουλη ειναι να βρεις εναν καλο ψυχολογο και να αρχισεις συνεδρίες. Αυτό που βιώνεις ειναι η εκφανση τον συσσωρευμένων φοβων σου απο μικρη/ος, του θυμου σου , το οποιο το βιωνεις σαν κριση πανικου. Να θυμασαι οτι ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι κατω απο συνθηκες εχουν μεγαλη πιθανοτητα να βιωσουν τουλαχιστον 2 ψυχωτικά επεισοδια στην ζωη τους. ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ τα χαπια . Αυτη ειναι η αποψη μου. Η δυναμη του μυαλου σου θα σου δωσει την χαμενη σου κυριαρχια στο κορμι και στην σκεψη σου και οχι το μαγικο φιλτρο ενος χαπιου.
η εκφραση συσορευμενων αρνιτικων συναισθηματων δηλQuote:
Αυτό που βιώνεις ειναι η εκφανση τον συσσωρευμένων φοβων σου απο μικρη,
Quote:
του θυμου σου , το οποιο το βιωνεις σαν κριση πανικου.
πχ... https://www.google.gr/#q=%CE%BD%CE%B...B9%CF%83%CF%89Quote:
του θυμου σου
Quote:
Η δυναμη του μυαλου σου θα σου δωσει την χαμενη σου κυριαρχια στο κορμι και στην σκεψη σου
εμενα μ αρεσει κ μελισσοχορτο ειναι ενα φυτο που μυριζει σα γλυκο λεμονιQuote:
πασιφλώρας με βάλσαμο
διαβασες τη σκεψη μουQuote:
ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ τα χαπια
Ελα βρε Στελιο :-) :-) Τελικα σου ξαναστειλα πμ. Δεν τα λαμβανεις?
10η μερα σημερα με το αντικαταθλιπτικο..Νιωθω περιεργα ακομα. Αμαν και τα δυσαρεστα γεγονοτα δεν σταματουν για λιγο..Να ηρεμησουμε..εχω καποιες παρενεργειες.. Αυτο που με πειραζει πιο πολυ ειναι σαν καταστολη τα μεσημερια. Κ ποτε δεν ημουν του μεσημεριανου υπνου.
Ενταξει θελει υπομονη, ουτε μηνας περασε. Εσυ πως νιωθεις?
Η Μπουμ μας που ειναι? :-) :-)
καλημερα μαναρια! τι κανετε?στελιο?χαθηκες κ τρομαξα! ανησυχησα βρε αδερφε! στειλε ενα σημαδι ζωης..
οπως εχεις καταλαβει θα πρεπει να δινεις καθημειρνη αναφορα!χεχε!
εγω εχτες δεν μπηκα φορουμ το απογευμα κ επεσα κ νωρις για υπνο.
γενικως ειμαι απολυτα καλα.νιωθω οπως πριν παθω ολα αυτα κ καθε μερα κ καλυτερα.δεν εχω στρες κλπ..
δοξαζω τον θεο μερα με την μερα που ειμαι καλυτερα .
δνε παιρνω αλλα φαρμακα παρα μονο το αντικαταθλιπτικο μου κ ειχα καλη αναταποκριση οπως κ πιο παλια.
ε αυτα.πειτε μου τα νεα σας! περιμενω..φιλια!