Originally Posted by
Macgyver
Ελα τωρα , αστειευομαι , κι εσυ τα παιρνεις τοις μετρητοις , ΟΚ , ακυρο το χιουμορ . Λιγο πολυ παντως αυτες ειναι οι αποψεις μου . Και διακρινω καποια εμπαθεια / εχθρικοτητα . οχι δεν υπάρχει καμία εμπάθεια ή εχθρικότητα εκ μέρους μου, ειδάλλως θα έγραφα πιο επιθετικά....
Εμ , τι να κανουμε , δεν συμφωνουμε φαινεται . Συν οτι διαστρεβλωνεις τα γραφομενα μου . οχι δεν συμφωνουμε.
Αποκαλεις την διπλωματικη οδο , οπου φυσαει ο ανεμος + δεν μιλησα για εξαφανιση , ουτε τοχω κανει ποτε . λες πως φευγες χωρίς να δίνει εξηγήσεις, αυτό το έχω καταλάβει σωστά;;; Αν λεω ΑΝ, έλεγες στις κοπέλες σου ''τέλος,δεν πάει άλλο'' και έπαιρνε ο καθένας τον δρόμο του, θα σου πω οκ... ΑΝ όμως ήσουν με την κοπέλα μέσα στις γλύκες, αγκαλιές, φιλιά, κλπ. κλπ. και στο επόμενο λεπτό είχες εξαφανιστεί χωρίς να πεις ή δείξεις κάτι, τότε ναι είναι εξαφάνιση.. 'Ετσι έγινε και σε εμένα και για αυτό δεν το δέχομαι!
Οπως προειπα , αποφευγω τις αντιπαραθεσεις , ιδιως σεναν virtual χωρο . Ειναι ανοητο . Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι .
Oυτε σε ξερω , ουτε με ξερεις , δεν μπορω να σε κρινω , δεν μπορεις να με κρινεις , δεν ειμαστε αντιπαλοι . συμφωνώ...
Φιλικα .