κυκνακο μου ... περασες καλα την ημερα σου ? κλεισε ματια και κανε ασκηση αναπνοων με καποιες θετικες εικονες... θα περασει η ανησυχια.
Printable View
κυκνακο μου ... περασες καλα την ημερα σου ? κλεισε ματια και κανε ασκηση αναπνοων με καποιες θετικες εικονες... θα περασει η ανησυχια.
Εντάξει, ήταν μια ήσυχη, συνηθισμένη μέρα...τίποτα ιδιαίτερο...μόνο το μωρό είδα λίγο φευγαλέα πριν το πάρουν για να πάνε επίσκεψη κι ήταν μια στιγμιαία χαρά, αυτό ήταν το ασυνήθιστο της μέρας...δεν τολμώ να κλείσω τα μάτια, φοβάμαι...και με τις ασκήσεις αναπνοών δεν τα καταφέρνω καλά...Μείνε για λίγο αν μπορείς, όταν έχω παρέα μπορώ ν' αντέξω πιο εύκολα τον φόβο μέχρι να καταλαγιάσει λίγο έστω...
Ναι,ναι ηθελα να σου πω οτι ο τιτλος του θεματος μου θυμιζει απο την παιδικη ταινια "Πενταμορφη και το τερας" που ρωταει η Μπελ και ο Μορις οταν μπαινουν στο καστρο "ειναι κανεις εδωωωω ?"
Πες μου μια παιδικη παλαιας κοπης αγαπημενη.
Ακουστα Κυκνακο μου.
Κάτσε να σου δείξω, ήταν πολύ ωραία κινούμενα σχέδια:
https://www.youtube.com/watch?v=sqtFNcLiqEw
Τώρα σου θυμίζει τίποτα; Δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι, αν είσαι μικρότερη μου ίσως να μην το πρόλαβες...
Πω πω, τώρα θα μείνω κι εντελώς μόνη στο σπίτι γιατί οι γονείς μου θα βγουν και θα φρικάρω...εκτός κι αν με βοηθήσει το ηρεμιστικό που πήρα...
Κυκνε μου, οπως εχουμε ξανα πει, σε περιπτωση που κινδυνευσεις εχεις το τηλεφωνο απο κοντα, προσπαθησε με μια ευχαριστη σειρα, με ενα βιβλιο, μη τη γραφη σου σε ενα σημειωματαριο να ξεγελασεις τον φοβο. Συν οτι αν χρειαστεις κατι επειγον οι γονεις σου θα ερθουν.
Οσο βουνο και αν φανταζει κανεις τις προσπαθειες σου και θα δεις σιγα σιγα μικρες διαφορες. Την θυμηθηκα την σειρα αλλα δεν την παρακολουθουσα. Θα την εχω στα υπ'οψιν.
ΑΑΑΚΟΥΣΤΑΑΑ ?????... μίλησες με τοση απλότητα για την καντη καντη????... φφφφφ!!! αυτη η νεολαια εχει αποθρασυνθει εντελως!!!! ο τερη ηταν ο πρωτος μου ερωτας...αααχχχ...μιλαμε για την καλυτερη παιδικη σειρα εβερ!!!! μεχρι και η μεταγλωτηση τους ειχε πετυχει!!!
μην φοβασαι κυκνακιιιι... γινε σαν την καντη καντηηηηη!!!!
Ναι, τώρα που θα φύγουν θα πάρω το ασύρματο δίπλα μου για κάθε ενδεχόμενο και για να νιώσω πιο ασφαλής...αλλά μην με αφήσετε μόνη μου παρακαλώ, δεν θέλω να πάω στο κρεβάτι και να δω τηλεόραση τώρα γιατί δεν μπορώ να χαλαρώσω αυτή τη στιγμή, είμαι σε κατάσταση ετοιμότητας με τα νεύρα στην τσίτα...
Εγω ανακοινωνω οτι λογω βροχης παιζουν διακοπες ρευματος και μπορει να γινω εξαφανιζολ.
Κυκνε μπες σε καποιο αλλο thread να κανεις κουβεντουλα αν δεις και δεν απανταν εδω.
Καταλαβαίνω κι εγώ μια φορά είχα κλείσει τον υπολογιστή για ασφάλεια γιατί έριχνε και κεραυνούς...αν κοπεί το ρεύμα θα κάνεις ρομαντική ατμόσφαιρα με κεράκια... :)
Ευτυχώς εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί αν σβήσουν και τα φώτα τότε είναι που θ' αρχίζω να τσιρίζω, φοβάμαι το σκοτάδι ακόμα κι όταν είμαι στα καλά μου...
Ναι, κάτι τέτοιο θα κάνω αν χρειαστεί σ' ευχαριστώ για την ιδέα! Πάω να πάρω το τηλέφωνο, μόλις έφυγαν...αν κι είναι νωρίς ακόμα...σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου μιλάτε πάντως, με κάνετε να νιώθω καλύτερα... :)
γκρρρρρρ...αυτη φταει που χωρισαν τα παιδια!!!...απο τοτε επρεπε να καταλάβω το μεγαλο μάθημα ζωης ... οι μοιζερες κοτες τελικα πάντα κερδιζουν!!!! ;ρ...
ναι κυκνακι θα συμφωνησω με την σισι...μπες και διαβασε αλλα θρεντ ..μην καθεσαι να ταιζεις το τερας... πρεπει να ξεχαστεις ...μην γινεσαι σουζαννα ...χαχαχαχαχα... αληθεια που ειναι ο ελις? να ριξει καμια πενια ??..το χαπι για τον υπνο το πήρες?