χαχαχαχα ρε CC σ αγαπω λέμε χχαχαχαχαχαχαχα....
Printable View
Αν δεν κανω λαθος εισαι 18 ετων ? Εισαι σε καποια σχολη ? Εχεις καποια ονειρα για τον εαυτο σου?
Ειναι νορμαλ να σε απασχολει το γυναικειο φυλο αλλά να βρεις γυναικα δεν ειναι το δυσκολο κομματι, το να δωσεις και να δινεις σε μια σχεση ειναι το μυστικο και το σημειο κλειδι.
Ισως να αισθανονται τα κοριτσια οτι εισαι δυσπροσιτος και να μην ανοιγονται εξισου. Σε κατατασεις στους ντροπαλους λογω φοβου απορριψης ?
αμα σου πω οτι μπορεις να εχεις οποιαδιποτε θες εκει εξω ασχετα με το πως φενεσε θα μου πεις οτι δεν παιζει αφου εχεις αποδεχτει την ανικανοτητα σου πανω σε αυτο τον τομεα.και αυτο ειναι το θεμα...αμα δεν τα πας καλα με τον μυαλλο σου και δεν εχεις αυτοπεποιθηση δεν πανα κανεις πλαστικες και οτι θες να κανεις παλυ εδω μεσα θα εισαι
εγω παντωσ μπρω να σε νταντευω μεχρι να πεισ φτανει αλλα πεσ μου κατι αλλο οχι μονο εξυπναδεσ ειναι βαρετο αυτο
απο εξυπναδεσ πιστεψε με εχουμε ακουσει ολοι μπολικεσ στη ζωη μασ πεσ μα σ κατι αλλο πιο προσγειωμενο γιατι αμα πασ
για δουλεια εξυπναδεσ μαλακιεσ και μπινελικια θα ακουσ ολη μερα οποτε λυπησου μασ και μασ βαλε το μυαλο σου να δουλεψει και γραψε κατι ομορφο σε παρακαλω
Αρα εχεις ακουσει αρνητικη κουβεντα η οποια σε στεναχωρησε. Αν ενας ανθρωπος απλα σε ακυρωνει βασει εμφανισης μην του -της κανεις το χατιρι να χαλιεσαι.
Δεν αρεσουμε ολοι σε ολους, τα ιδια παραπονα εχουν και οι καρα αντικειμενικα πανεμορφοι. Αν σου εχει καρφωθει στο μυαλο να ριξεις "ομορφες" για να φτασεις τον φιλο σου θα το κανεις.
Θα το κανεις αλλά θα μπεις στο επομενο λεβελ ... γιατι την πηρα τηλ και δεν το σηκωσε ? γτ δεν απαντησε σε μηνυμα ? το ονομα που εχεις επιλεξει "γιατι παντα εγω"?
Δειχνει οτι νιωθεις αποκομενος, ΜΟΝΟΣ, και εναν αρνητισμο.
Χτισε το Εσω για να κατακτησεις. Βρες ποιος εισαι εσυ. Μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν. Οσο θα σε συγκρινεις θα νιωθεις λιγος. Οσο θα νιωθεις λιγος θα τα βαζεις με την αδικη τη μοιρα.
Μπορεις να κανεις κατι καλυτερο περα απο το να αποκτησεις υπεροχους μυς. Ειναι ωραιο δε λεω οτι δεν ειναι. Αλλα στην ζωη μετρα ο αντρας να εχει και "εγκεφαλικο μυ"
ρεεε (σορρυ για το ρε) πηρατε το παιδι από το λαιμο...
μικρος είναι θα μαθει
το πηραμε απο το λαιμο γιατι πεταει την μια εξυπναδα πισω απο την αλλη
εγω πρωσοπικα εχω αλλεργια στη φαση που ειμαι και μη νομιζεισ καλο του κανουμε
να του πουμε και κανα δυο μαλακιεσ τι να λεει μπασ και ριξει καμια γκομενα
εμενα μου τσακιζουν τα νευρα οι εξυπναδεσ το λεω δεν μπορω
ειμαι σε φαση θελω να βλεπω ωραια πραγματα οσο μπορω
noumac γεια σου,δεν εχουμε ξανα μιλησει.
Η Ρεα απαντησε εχοντας τη συγκαταθεση του θεματοθετη για ειλικρινεια.
Καθε ηλικεια με τα βασανα της...
αμα γραψεισ κατι ωραιο θα σου κανω κανταδα με ξενα τραγουδια
Ελις :) Ελπιζω να εισακουστει και να μας γραψει κατι θετικο.