ισως παιρνει αυτο τοτε. τι να πω. τεραστια διαφορα. τρομαξα.
Printable View
ισως παιρνει αυτο τοτε. τι να πω. τεραστια διαφορα. τρομαξα.
φιλε να σου πω κατι τωρα εγω βλεπω οτι εχεις σουρει τα μυρια οσα και χθες στο θεμα του αλλου του παιδιου που λεει πηγα ψυχολογο εβγαλες μια γλωσσα να οταν σου ειπε μην γραφεις ο μονος εριστικος και ειρωνας εισαι εσυ ασε που το παιζεις και ομορφαντρας σε ολα τα ποστ σου και οτι αφου καποιος ειναι ωραιος θα ψαχνει για ωραια ξεκαβαλα απο το καλαμι σου
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για αναφορά σε ιδιωτική επικοινωνία (όρος χρήσης περί προσωπικών δεδομένων).
ΟΧΙ ροκ..αλλα δνε θελω να πω για ευνοητους λογους..χεχε..
ironman..αν γινεται βαλε τελιτσες γιατι δεν μπορω να βγαλω νοημα πολλες φορες σε οσα γραφεις..συγγνωμη για την επισημανση..απλα για να σε διαβαζω πιο ευκολα.
νικ??? τι ακουω?εβρισες σε αλλο θρεντ????ααααα! δεν θα τα παμε καλα!
προσπαθησε να εισαι ευγενικος..
ψυχολογικα προβληματα ειχε, δεν ξερω αν κολλαει η κορτιζονη.
δλδ αναποδιες στην ζωη της.
μπαλονιασμενη οψη, ναι, ισχυει. πρησμενο προσωπο και μπρατσα, αλλα ποδια και περιφερεια τεραστια βρε παιδι, αλλος ανθρωπος. βεβαια εχει και μια ηλικια. ισως μπηκε στην κλιμακτηριο δεν ξερω, αλλα τοσα κιλα σε 2 χρονια, εντυπωση μου εκανε. την ειδε κι ο δικος μου και μου κοψε το απογευματικο παγωτο μην γινω ετσι (εγω την πληρωσα παλι)...
μαλιστα και ρουφιανος + τοις αλλοις..οτι ειπα εγω σε πμ για την ανξιους δεν αφορα το ανοιχτο φορουμ εγω μιλαω για γεγονοτα που συνεβησαν εντος φορουμ αλλο φορουμ αλλο τι λεει καθενας στο πμ και δεν απειλει την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ και επισης οτι ειπα στο πμ σε εσενα τα εξεθεσα μετα και εδω ασε που συμφωνουσες σε αυτα που ελεγα το βαζω στην παντα δεν θα κατσω να ξεκατινιαστω με ενα 8 χρονο με μυαλο πενταχρονου οτι ειχα να πω το ειπα τελια τα αλλα ειναι συμπερασματα δικα σου και δεν με απασχολουν