Originally Posted by
kapakapa
πηρα τηλεφωνο να δω αν βγηκαν τα αποτελεσματα.δεν εχουν βγει ακομα!! λογικα θα βγουν αυριο..το χειροτερο σεναριο ειναι αρχινα να φρικαρει,να βαλει τις φωνες,να ακουσω οσα δεν εχω ακουσει τοσα χρονια μα2εμενα απο βρισιμο,να θελει να μαθει το ονομα του πατερα,να του τηλεφωνησει αφου κανει τον χαμο με μενα να τον κανει και μα2ι του,να ηρεμησει να το σκεφτει ψυχραιμα,να με αποκληρωσει και να με στειλει να τον βρω.μετα θα μετανιωσει και θα με παει κατευθειαν για εκτρωση.χωρις δευτερη κουβεντα.μονο αν φερω αντιρρηση εγω η το αγορι μου(που δεν ξερω αν 2ει η πεθανε,τι κανει,που ειναι,περναω τοσα μονη μου καθε μερα και αυτος που ειναι αραγε??????) αλλα θα μου πειτε αφου δεν ξερει αν ειμαι η οχι δεν ξερει καν για το τεστ,για τη χοριακη για ολα! δεν ξερει τιποτα.πριν μιλησω στη μητερα μου πρεπει να χω μιλησει σε αυτον.να ειναι προετοιμασμενος για οτιδηποτε.εχει πολλες ευθυνες και με αγχωνει το γεγονος οτι δεν ειναι εδω,μα2ι μου..να μπορω να βασιστω σε καποιον και να με στηριξει..κυριως ψυχολογικα..ξερω πως μπορει..αλλα δεν ξερω αν θελει