Χαρα μου να βοηθαω :)
Αrchangel θελω να σε ρωτησω κατι κατ'ιδιαν. Μπορω να σου στειλω μηνυμα??
για να πεις τη λεξη "λογικα" πρεπει να στολιζεσαι συνεχεια να λες τα μισα απο οσα σκεφτεσαι η και τιποτα να κουνας τα χερια σου αντι να προσπαθεις να φιλας να φλερταρεις και μετα να το παιρνεις πισω να ζεις το τωρα αδιαφοροντας για το αυριο και να σκεφτεσαι οσα πανε και οσα ερθουν δε μου καιγεται καρφι..
οι ανθρωποι μολις καταλαβουν οτι κατι το θες πολυ τη βρισκουν να σου λενε οχι και οταν καταλαβουν οτι δε σε νιαζει τιποτα τοτε θα σου πουν ναι.
αρα δε πρεπει να σε ενδιαφερει τιποτα για να ενδιαφερονται αυτοι για σενα.
χαχαχα σωστή.Οπως επίσης και αυτό το "θα κάνω ότι θες αρκεί να είμαστε πάλι μαζί" που λένε κάποιοι/ες κυρίως γυναίκες κατά την γνώμη μου προκειμένου να κρατήσουν τον άντρα που τις χώρισε,το θεωρώ τεράστιο ξεπεσμό και ξεφτίλα
Αλεξανδρε αυτο δεν το λεω εγω. Το λενε ανθρωποι που φλερταρουν "επαγγελματικα" εγω δεν εχω φτασει σε τετοιο σημειο ακόμα γτ απλουστατα δεν εχω βγει ποτε ραντεβου.
Αυτο που λενε αυτοι είναι πως πρεπει να αφησεις και την γυναικα την ευκαιρια στο αν θελει το πρωτο φιλι. το να την πιασεις με το ζορι και να την βαλεις κατω να την φιλήσεις, δεν θα το απολαυσεις ουτε εσυ ουτε αυτη.
Και σκεψου αυτο. Τι θα προτειμουσες; να πιασεις μια και να την φιλήσεις, ή να την πλησιασεις αρκετα κοντα και λιγο πριν ακουμπησουν τα χειλια σας να σταματησεις και αυτη να σε φιλήσει;;;
Κατα την γνωμη μου προτειμω το δευτερο!!!!!!!
Που το παραδοξο, βγαινεις με μια γυναικα /αντρα , σου ψιλοαρεσει , λεει καποια μ@λακια , ειναι μεγαλη η γκαμα , ξενερωνεις , και δεν ξαναβγαινεις ...............η νομιζεις οτι σε φλερταρει , γιατι θαθελες , ενω η-ο αλλος , ειναι απλα ευγενης και φιλικος ...........η σε φλερταρει γιατι ειναι σε mood τετοιο , κι εσυ το δενεις κομπο , με γουσταρει , λες , αμ δε ...........βεβαιως πολλες γυναικες χρησιμοποιουν το σεξ ως οπλο , σε αυτους που πιανει βεβαια , αλλα πιανει σε πολλους , σεμενα , οχι ., δεν μενδιαφερει τι κανει η αλλη στο σεξ , την εμφανιση κοιτω , ναναι αδυνατη , και τι λεει ο στομας της ........
Εμενα μου τη δινουν κατι ' σαγαπω΄, ΄θαμαστε παντα μαζι ' , τα μεγαλα λογια γενικως , καλυτερα να το βουλωσεις ..............και το σεξ , ειναι δευτερευον, η ποιοτητα του , εννοω ......μουχουν τυχει μανουλες στο σεξ , που φαγανε σουτ , γιατι ηξεραν οτι δεν εχουν αλλα προσοντα , και ειχαν εκπαιδευτει σε αυτο ...........πολυ καλα .....
Παιδιά, θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας...δεν αφορά κακοποίηση για να μην με περάσετε και για τρελή ότι βλέπω τα πάντα έτσι αλλά ψυχολογική πίεση ναι...λοιπόν που λέτε γνώρισα κάποιον σ' ένα site που μετά από μιας μέρας "γνωριμία" άρχισε να μου μιλάει για συνάντηση, γάμο, οικογένεια κλπ...που λέτε φρίκαρα και προσπάθησα να τον αποτρέψω ευγενικά αλλά επειδή δεν καταλάβαινε με τίποτα τον μπλόκαρα όμως από χθες δεν μπορώ να συνέλθω γιατί φοβήθηκα στη σκέψη του να είμαι με κάποιον πρακτικά άγνωστο, αυτή η επιμονή με τάραξε πάρα πολύ μέχρι που έκλαιγα από τον φόβο μου...μπορεί να με βοηθήσει κανείς;