Έχω τελειώσει τει νοσηλευτικής και λέω να τελειώσω και ιεκ νοσηλευτικής για να πάρω περισσότερα μόρια ως δεύτερο τίτλο σπουδών στο μηχανογραφικό δελτίο του ΑΣΕΠ τι λέτε καλή ιδέα? ή μήπως χάσιμο χρόνου?
Printable View
Έχω τελειώσει τει νοσηλευτικής και λέω να τελειώσω και ιεκ νοσηλευτικής για να πάρω περισσότερα μόρια ως δεύτερο τίτλο σπουδών στο μηχανογραφικό δελτίο του ΑΣΕΠ τι λέτε καλή ιδέα? ή μήπως χάσιμο χρόνου?
Εσυ ξερεις καλυτερα δελφινι. Εμπιστευσου μια φορα τον εαυτο σου καλο θα του κανεις.
Ο αδελφός μου πήγε στην εκκλησία μετά από καιρό και του μιλήσανε απαίσια και έριξε το φταίξιμο πάνω του ότι του το κάνανε αυτό γιατί τους έβρισα εγώ παλιά. Θα με δείρει τώρα για αυτό? Τι λες Μάρα για αυτά?
Εντάξει τις λύσαμε τις διαφορές μας. Κατάλαβε.... Αλλά εσύ τι πιστεύεις ξεπεράστηκε εκείνο το πρόβλημα ή θα με κυνηγάει μια ζωή??? Η μαμά μου μου λέει για κάτι κορίτσια από την εκκλησία που μείνανε και αυτά γεροντοκόρες σαν εμένα λέει ότι τουλάχιστον αυτά δεν ντροπιάστηκαν δεν έβρισαν κανέναν σαν εμένα και ούτε ασχήμυναν και τις λέω ότι αυτά ξεπεραστήκανε και ξεχαστήκανε δεν έχω δίκαιο ρε Μάρα μου??? Αν είναι δυνατόν να τα θυμούνται τώρα και αν τα θυμούνται τι να πω είναι πολύ μεγάλα καθίκια.
Δελφινι θα σταματησεις να το σκεφτεσαι, κοιτας τη ζωη σου, πας στο γυμναστηριο σου, χαιρεσαι την καθημερινοτητα σου, και ολα καλα!
στα 40 γεροντοκορη???????? ελεος ρε συ... ασε τη μαμα σου να ζει στον κοσμο της!
Αφου τους εβρισες, τι ασχολεισαι??? δεν εξαρτασαι απο κανεναν!
Δηλαδή το θυμούνται ακόμη λες? Όχι δεν ασχολούμαι αλλά να δεν θέλω να μου λέει η μαμά μου για πράγματα του παρελθόντος και να μου θυμίζει κακές στιγμές. Αυτοί δηλαδή δεν με συγχώρησαν? Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου.... τους έβρισα και καλά τους έκανε απλά τώρα συγκρατιέμαι και καταπιέζομαι να μην τους βρίσω ξανά για αυτό και δεν πάω εκεί. Εσύ πώς λες να είναι το φυσιολογικό κλίμα για μένα εκεί πέρα μετά από το βρίσιμο που τους έριξα? Πώς λες να αισθάνονται αυτοί για μένα? Σε ρωτάω γιατί εσύ έχεις εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις. Επίσης δεν θα ήθελα να δημιουργήσω και πρόβλημα στην οικογένεια μου και να ντρέπονται για μένα δικοί άνθρωποι. Δεν περίμενα ότι ένα βρίσιμο θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις.
υ.γ. Έκανα εξετάσεις αίματος και έχω πολλά τριγλυκερίδια. Θα πεθάνω πριν την ώρα μου....:(
Δελφινι οταν βριζουμε καποιον, τον βριζουμε επειδη μας εφερε στο αμην!
ε μετα δε γυριζουμε να κλαφτουμε και να πουμε πωωωωωωωωωωω δεν μου μιλαει τωρα, μολις με βλεπει γυρναει αλλου το βλεμμα... και τι εντυπωση του εχω κανει?? αφου τους εβρισες λογικο δεν ειναι να μη σε συμπαθουν
??
κανονικα για σενα θα επρεπε να ειχαν τελειωσει, η πορτα για το παλαιο να ειχε κλεισει- εσυ την εκλεισες. Και καλα εκανες αφου ενιωσες την αναγκη να το κανεις!
Σε μεγαλη πολη μενεις, τοσος κοσμος υπαρχει, ξεκολλα!
Για τα τριγλυκεριδια περπατημα... :)
Εγώ την έκλεισα την πόρτα στο παλιό δεν πάω σχεδόν ποτέ εκεί, αλλά τώρα νηστεύω και θέλω να κοινωνήσω και θα πάω εκεί γιατί είμαι με το παλαιό και δεν θέλω να αλλάξω θρησκεία και παράταξη.
Τα τριγλυκερίδια από τι τα έκανα? Από το πολύ φαγί??
Πάω γυμναστήριο αλλά δεν γίνεται τίποτα ...... παχαίνω συνέχεια....