Pink floyd και anxioys ευχαριστω...pink εχεις ψυχωση?
Printable View
Pink floyd και anxioys ευχαριστω...pink εχεις ψυχωση?
Anxius με βαση αυτο τον πινακα εβγαλα τα συμπερσματα μου αυτον κοιτουσα κ εγω δλδ τα εχω στν μεση εγω ομοζυγη βλαβη και στα 4 γονιδια
δλδ εχεις ομοζυγη..προδιαθεση...μαλισ� �α..
πιστευω πως κ εγω αν εκανα ενα τετοιο θα μου εβγαζαν κατι στανταρ!!χαχα!
αλλο η προδιαθεση κ αλλο το να εχεις αυτο το πραμα..θα σου πει ο γιατρος.ποτε πας ?δεν μας ειπες.
οντως pink , ειχες ψυχωση?μας μπερδεψες με αυτο που εγραψες.
Μην με ευχαριστεις για τιποτα εγω ειμαι εδω για οτι βοηθεια χρειαστεις να στα χωνω και λιγο!!!:p
Οχι εγω,ο αδερφος μου!
οταν επαιρνες αντικαταθλιπτικο ρε φιλε..τι ενιωθες?τα ιδια κ χειροτερα κ δεν περναγε με τιποτα ολο αυτο?
Hahah δεν πειραζει γενικα ετσι ειμαι εγω δεν περνω απο λογια ευκολα...αν δλδ κατι μου μπει στο μυαλο θα το κανω ο κοσμος να γυρισει και δεν ακουω κανεναν : p
Σημερα μαλλον θα παω anxioys περιμενω να παει 5 να παρω τηλ.να κλεισω ραντεβου
Καλα εγω ειμαι χειροτερη απο σενα μην νομιζεις!!τα κοντινα μου ατομα σηκωνουν τα χερια ψιλα μαζι μου!!χαχαχα,ο καλλος στον εγκεφαλο δεν γιατρευεται!!χαχαχα,ακους τι μου λενε??!!
Οταν επερνα αντικαταθλιπτικο και ακομα τα περνω τα ιδια ενοιωθα δεν ειδα καμια αλλαγη. στα χαμενα σαν να μην ειμαι ο ευατος μου απλως με τ αντικταθλιπτικο δεν ειχα τοσο τις κρισεις πανικου κ γενικα μια απαθεια σαν να μην με νοιαζει τπτ αλλα δεν ειδα διαφορα δν βρηκα τν εαυτο μου.
εγω ειμαι πολυ διαλλακτικη θα ελεγα, σε σημειο αηδιαστικο..αλλαζω 100 γνωμες...παρανοια..
οταν πας γιατρο κτελεψεις στειλε μας να δουμε τι σου ειπε..αν κ πιστευω οτι ολα καλα θα ειναι...τωρα διαβαζα μαλιστα οτι το τεστ dna, ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο...ελα βλακειες!!
κ στην τελικη ας παρεις αντιψυχωτικο, χαπι το ενα χαπι κ το αλλο! αν ειναι να εισαι καλα..χεστηκες!
αυτο μπορει να συμβαινει καλε μου, επειδη μπορει να μη σε πιανουν καποια συγκεκριμενα..οπως κ να εχει μη πτοεισαι! ολα για τους ανθρωπους ειναι..
το παν ειναι να εισαι καλα! κ γω παιρνω αντικαταθλιπτικο , αλλα παιρνω κ αλλα 2 για το graves, οκ χαπακια ειναι κ αυτα..και?
Αστα να πανε pink ξεροκεφαλοι ημαστε hahaah.και εμενα οι φιλοι με λενε μια χαρα εισαι δεν φενεσαι οτι εχεις κατι με λενε χαζομαρα στο κεφαλι σου εχεις μονο..αλλα.νταξει δεν ξερουν πως νοιωθω εγω για αυτο
Καλε ο ψυχολογος προχτες με ειπε και γλωσσου!!χαχαχα,ειμαι ομως!!
Ναι anxious θα σας στειλω.το.ειδα κ εγω αυτο π λες ειναι σε πειραματικο σταδιο αλλα με λεει ο γιατρος οτι ειναι πρωτοποροι στην ελλαδα αυτη η εταιρια.και εχει95 τις εκατο αποτελεσμα τι να πω η θα στρωσω η με δουλευει για να με φαει λεφτα ..