Μαλιστα. Θα την μελετησω αυριο γτ τωρα σχόλασα και ειμαι κουρασμενος. Ευχαριστω πολυ!
515; Και για τον λόγω πως 515 ατομα ειναι γουρουνια αυτό σημαινει πως ειμαστε όλοι γουρουνια; Ειναι σαν να εκεινες τις "ερευνες" των (ψευτο-)φεμινιστριων, που λένε πως όλοι οι άντρες ειναι βιαστες!!!!
Τελος πάντων θα το ψάξω το θεμα και θα επανελθω ξανα. Οταν βλεπω τετοιες ερευνες πάντα ψαχνω και άλλες παρόμοιες. Ειχα δει μάλιστα ενα βίντεο... να αυτο
https://www.youtube.com/watch?v=0byPBQUCEUY που σχολιαζει για μια "ερευνα" του ανδρολογικου ινστιτούτου που έλεγε ότι 8 στις 10 γυναικες εχουν απατησει τους συντρόφους τους και ήταν η πιο γελεια ερευνα που έχω ακουσει ποτε γεματο ανακριβειες. δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοω. Μετα απο αυτο το βίντεο εγω πάντα ψαχνω μια ερευνα που θα βρω.
Τετοια ζευγαρια ξερω κι εγω. Μια θεια μου επαθε καρκινο και παλευε με αυτον 16 χρονια. Ο αντρας της της στάθηκε μεχρι το τελος.
Τα τελευταια 4 χρονια πριν πεθανει η θεια μου επαθε καρκινο και ο αντρας της.... (παναθεμα την για αρρωστια) και αυτο μαλιστα ήταν ο λόγος που χειροτερεψε η θεια μου, και του σταθηκε κι αυτη μεχρι που έφυγε απο την ζωη.
Τωρα ο κακομοιρης εμεινε τελειως μόνος και ειναι ψυχολογικα χαλια. Τα παιδια του και οι συγγενεις τόσο η δικη του, όσο και τις γυναίκας του προσπαθουν να τον στηρίξουν αλλα αυτό δεν αλλαζει το γεγονός πως έχασε την γυναικα που αγαπουσε παρα πολυ.