-
Καλά πήγε και αυτή η εβδομάδα!
Απώλεια 0,6 κιλά, δηλαδή από τα 87,7 κατέβηκα στα 87,1.
Έχω χάσει 15,9 κιλά και το ΒΜΙ μου είναι πλέον 26,9.
Έμειναν 9,1 κιλά μέχρι τον τελικό στόχο των 78 και μπορώ να πω ότι πλησιάζω. Απλώς τώρα στην τελική ευθεία χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα.
Το θετικό είναι ότι το πρόγραμμα που ακολουθούμε δεν είναι καθόλου περιοριστικό και σκληρό, η ευελιξία του είναι υποδειγματική. Αυτός είναι και ο λόγος που το σώμα ανταποκρίνεται καλά.
Η τωρινή περίοδος μου θυμίζει το 1996 όταν είχα ξεκινήσει το πρόγραμμα και έχασα 20,5 κιλά. Τέτοιους ρυθμούς απώλειας έχω περίπου, αν και τότε ήμουν 27 ετών και σήμερα 39.
Πλέον το αεροσκάφος βρίσκεται σε διαδικασία καθόδου και ο διάδρομος προσγείωσης είναι ορατός. Πιστεύω πως αν συνεχίσω έτσι, μέσα στο Νοέμβριο θα δείξει 78 κιλά η ζυγαριά, πάνω απ' όλα όμως δε βιαζόμαστε. Τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, εφαρμόζουμε το πρόγραμμα και περιμένουμε.
Zwhtsa, σχετικά με το κουλούρι με τυρί, εδώ τα πράγματα είναι μπερδεμένα: ήταν κανονικό κουλούρι με τυρί ή από εκείναι τα αρτοσκευάσματα με σφολιάτα που έχουν σχήμα κουλουριού και από πάνω σουσάμι;
Γαιτί αν μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση, τότε καλό είναι να μετρηθεί ως τυρόπιτα, δηλ. 8 πόντους, αν όμως είναι κουλούρι κανονικό, τότε πώς να υπολογίσεις το τυρί μέσα;
Προσωπικά τέτοια μπερδέματα τα αποφεύγω. Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα κουλούρι και να το φας μαζί με τυρί, αφού βέβαια μετρήσεις το τυρί.
Σχετικά με το νερό τώρα: ένα κόλπο για να πίνουμε νερό είναι να το πίνουμε με καλαμάκι! Ακούγεται παράδοξο, αλλά δουλεύει, δοκιμάστε το και θα δείτε πως ευκολότερα πίνεις την απαιτούμενη ποσότητα.
Αυτά προς το παρόν, καλή συνέχεια σε όλους!!!
-
σήμερα έφαγα
1 μήλο
1 νες με γάλα 0,5π
μελιντζάνες με κολοκυθάκι και ντομάτα στο φούρνο με λίγο λαδάκι και κομματάκια κατσικίσιο τυρί 10π
2φρυγανιές 2π
1 γιαουρτάκι 2% 3π
μένουν 7,5π
1 νες 0,5π
1 κιτ κατ μικρή 3π
μένουν 4π
-
p_k !!! ομαδάρχη πετάς!!! στα 85κιλά έχεις δωράκι απο WWB και WWG χεχεχεχεχεχ
τώρα που γυρίζει κι έχουμε κέφια λέμε!!! :)
-
Κι εσύ δεν πας πίσω! :)
Το μεγαλύτερο δώρο θα είναι όμως η επίτευξη του στόχου! ;)
-
pk μπράβο, έχεις χάσει πολλά κιλά, σε πόσο καιρό αλήθεια ?
και το σημαντικότερο είναι ότι μου δίνεις την αίσθηση ότι είσαι αποφασισμένος και συγκροτημένος....... μπράβο σε ζηλεύω !!! πρέπει να ανασυνταγθώ επειγόντως......
-
alalumaki, το πρόγραμμα το ξεκίνησα στις 13 Μαϊου. Τότε ζύγιζα 103 κιλά.
-
Παιδιά, καλημέρα. Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.
Δυστυχώς, πέρασε και δεύτερη εβδομάδα και η ζυγαριά κολημένη. Ούτε γραμμάριο μιλάμε. Σκέφτομαι να πάω σε διαιτολόγο, μήπως με ξεκολήσει λιγάκι.
-
μαριαμ μου καλημερα και καλο μηνα :)
εχεις κανει εξετασεις θυρωειδη? και εναν υπερηχο μηπως εχεις πολυκυστικες ωοθηκες?
-
Καλημέρα και καλό μήνα κι από μένα :)
Και μια και αρχίζει σήμερα ο μήνας αποφάσισα να αρχίσω κι εγώ ξανά την προσπάθεια.
Κάποτε είχα παρακολουθήσει τα WW για αρκετό καιρό και είχα μείνει ευχαριστημένη. Είπα λοιπόν να ξεκινήσω ξανά πόντο - πόντο :p
Καλή αρχή σε μένα και καλή συνέχεια σε εσάς τους υπόλοιπους!
-
Καλή επιτυχία,αδέσποτάκι!
Κι εμένα η δίαιτα αυτή ήταν η πρώτη της ζωής μου(στα 11 μου χρόνια)
και θυμάμαι πως δεν με είχε καθόλου κουράσει...
Έχω τελευταία ένα θέμα με τα μαθηματικά κι αρνούμαι να μετράω..
Η ομάδα WW είναι το καμάρι του φόρουμ μας!Είσαι στα καλύτερα χέρια!
Ομαδάρχηηηηηηη!Νέο μέλος εν δράσει!
Καλό μας Οκτώβρη! :)
-
Έχουμε και ομαδάρχη; Τι καλά :)
Ομαδάρχη μη με δείρεις αμα δεν τα πάω καλά :p
-
καλημέρα σας! καλό μήνα! καλή αρχή και καλή συνέχεια! :)
πόντο πόντο τον καημό μας χεχεχεχεχεχ
ο ομαδάρχης είναι η σταθερή αξία! το τέρας πειθαρχίας :)
-
-
λόγω αλλαγής δεκαετίας οι πόντοι που θα καταναλώνω κάθε μέρα είναι τώρα 22
σήμερα έφαγα
1 γιαουρτάκι 2% 3π
1 νεκταρίνι
1/2 μήλο
λίγες νιφάδες δημητριακών με γιαούρτι 4π
1 νες με γάλα 0,5π
14,5π απομένουν
μακαρόνια 4π με τυράκι 2π και ντομάτα και 1/2 κγ βούτυρο 0,5π
μένουν 8π
μακαρόνια με τυρί και 1/2 κγ κέτσαπ
1 νες με γάλα
-
Εγώ είμαι στους 22-27
Μέχρι στιγμής έχω φάει
Μια φέτα ψωμί τοστ 1π.
Ενα κ.γ. βούτυτο 1
1 κ.γ. μελι 0,5π
και ενα καφέ με 1 κ.γ. μελι 0,5 π
και 1 κ.γ. γαλα 1π.
Συνολο 4
Μου μένουν άλλοι 18, το μεσημέρι έχω γεμιστά. Τι ωραία!!!!