Quote:
Originally posted by scorpio
Κι όμως όταν είχα +23 κιλά(τώρα είμαι +12) πήγαινα για τρέξιμο και με πονούσαν τα γόνατα από το περιττό βάρος και αγκομαχούσα χειρότερα από καπνιστής.
Εγώ που είμαι +30 κιλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα γόνατα, ούτε με τη μέση ούτε με τίποτα. Και στους γάμους όταν χορεύουν όλοι όλοι κουράζονται επειδή καπνίζουν ενώ εγώ όχι.
Quote:
Σίγουρα πρέπει να έχουμε κριτική σκέψη αλλά το να υψώσεις τείχη θέτοντας τον εαυτό σου εκτός κοινωνίας είναι εξαιρετικά οδυνηρό.
Δεν είπα να απομονωθώ από την κοινωνία, αλλά να μην δέχομαι τις προσβολές, τους ρατσισμούς και τέτοια.
Quote:
Διαφωνώ.Το πρόβλημα το έχουμε εμείς και έχουμε και ολόκληρο forum για τα προβλήματά μας.Αυτοί,μετά την υποτιμητική ματιά που θα ρίξουν,θα συνεχίσουν τη ζωή τους αφού εκπληρώνουν σαν σωματότυποι "τα θέλω" της κοινωνίας.
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν αυτοί. Εγώ τους θεωρώ κομπλεξικούς γιατί τους πειράζει πολύ άμα παχύνουν και επίσης το ότι υποτιμούν είναι πολύ αρνητικό για το χαρακτήρα τους. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τέτοιους ανθρώπους. Απαξιώ. Εγώ θα έκανα παρέα και με έναν που είναι 180 κιλά, αν και θα ντρεπόμουν λίγο να τον κυκλοφορήσω, ποτέ δεν θα τον υποτιμούσα όμως.
Quote:
Μα το σεξ,όταν δεν υπάρχουν άλλα περίεργα κίνητρα σε μια σχέση,είναι η ραχοκοκαλιά της.Το καλό σεξ είναι υγεία και ευτυχία μην είσαι τόσο αρνητική.
Είδα τη φωτογραφία σου,είχες κανονικό βάρος στο παρελθόν,οπότε μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια που κάνεις και να επανέλθεις στα κιλά σου.
Σου εύχομαι να τα καταφέρεις
Όχι, θα επιμείνω ότι είναι πολύ αρνητικό το σεξ ως πρώτη προτεραιότητα. Δεν θέλω να αδυνατίσω για μένα, αλλά για να είμαι αποδεκτή στην κοινωνία και κυρίως στα αγόρια, που είναι και το θέμα μας :)