--->Nothing to Lose
Όλο το άρθρο εδώ
Printable View
--->Nothing to Lose
Όλο το άρθρο εδώ
Ρωτήσαμε τον ενδοκρινολόγο μου για αυτό το φάρμακο.Quote:
Τώρα δεν ξέρω αν τα μεταφέρω και σωστά, είπε ότι δρα στα νεφρά.
Δε δίνεται ακόμα σε διαβητικούς γιατί δεν έχει πάρει ακόμα την έγκριση, αλλά σε άλλες περιπτώσεις που χρησιμοποιείται (και ξαναλέω σε ανθρώπους που το αντέχουν τα νεφρά τους) είχε καλά αποτελέσματα.. Δε μου διευκρίνησε τις περιπτώσεις, αλλά σίγουρα θα αποτελούσε μέρος συνδυαστικής θεραπείας και σίγουρα με επίβλεψη γιατρού.
Μία από τις παρενέργειες που εκδηλώθηκαν σχεδόν σε όλους τους ασθενείς τους που το πήραν ήταν μυκητιάσεις...
Σίγουρα είναι ένα φάρμακο κι όχι καραμέλες για να το παίρνει ο καθένας αυθαίρετα.
-->Why Exercise and Diet Changes May Not Be Enough to Treat Obesity
Εσύ λες δε θα φάω και θα αδυνατίσω και οι μηχανισμοί του σώματός σου κάνουν τα δικά τους.. Να γιατί η ασιτία δεν είναι λύση... Να γιατί ξυπνάν τα υπερφαγικάQuote:
When people diet, the body thinks that it's starving, so several biological mechanisms kick in to encourage people to eat more so that they gain the weight back
Εμένα πιο πολύ με εκνευρίζουν τα σχόλια κάτω από το άρθρο. Που σημαίνει ότι τα μοντέλα δεν περνάν τα πάνδεινα μόνο από τη βιομηχανία της μόδα , τους σχεδιαστές και όποιους άλλους για να είναι ΤΕΛΕΙΕΣ και να ΠΡΕΠΕΙ να συμμετέχουν παντού. Αλλά δίνουν και στον κόσμο έξω μια εικόνα οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ευτυχισμένες με όλο αυτό. Ότι πρέπει να γουστάρουν που πρέπει μόνιμα να κάνουν υποθερμιδικές δίαιτες, να προπονούνται άπειρες ώρες τη μέρα ,να υποφέρουν οι περισσότερες από διατροφικές διαταραχές , να είναι τελειες για όλο τον κόσμο (αφού αποτελούν πρότυπα βεβαίως βεβαίως) και να πηδάνε με τα αεροπλάνα απο δω και απο κει σε όλο τον κόσμο για ότι event συμβαίνει. Τόσο μίζερος είναι ο κόσμος με τις ζωές του και τόσο ανικανοποίητος που όλο αυτό του φαίνεται υπέροχο και , κατά τη λογική κάποιων, η συγκεκριμένη κοπέλα που σκέυτεται να τα αφήσει όλα αυτά για μια πιο νορμάλ ίσως ζωή πρέπει να είναι τρελή...
Θα μου πείτε τώρα γιατί να τα επιλέξουν όλα αυτά αν είναι τόσο δύσκολα. Που δεν είναι, προφανώς και κάποιος μπορεί να βρίσκεται σε πολύ πιο δεινή θέση απ το να είναι μοντέλο και να πληρώνεται 100αδες δολάρια το λεπτό. Αλλά επιλογές είναι αυτές.
omg:shocked2:
Αφού συγχύζεσαι με τη φυλλάδα.. Τι τι διαβάζεις;;;
Και πάλι ξεκάθαρα διαφήμιση κάνει στον κύριο...
Χθες είδα μια σερβιτόρα που φορούσε μάλλινη μπλούζα, όταν έσκυψε να μαζέψει κάτι κούπες διαγράφηκε η σπονδυλική της στήλη κοκαλάκι κοκαλάκι.
Ντρέπομαι που το παραδέχομαι, πως στα σχεδόν 29 μου, ακόμα νιώθω έναν θαυμασμό για αυτά τα ανορεκτικά σώματα.
Γιατί να πάρει η ευχή..
ακριβώς το ίδιο νιώθω και εγώ.. δεν ξέρω αν είναι ζήλια γι' αυτό που ποτέ δεν ήμουν, όπως νιώθουμε πάντα για τα αντίθετα από εμάς, ξέρω πως είναι λάθος, αλλά πάντα τα θαύμαζα.. :/Quote:
Originally posted by marulenia
Χθες είδα μια σερβιτόρα που φορούσε μάλλινη μπλούζα, όταν έσκυψε να μαζέψει κάτι κούπες διαγράφηκε η σπονδυλική της στήλη κοκαλάκι κοκαλάκι.
Ντρέπομαι που το παραδέχομαι, πως στα σχεδόν 29 μου, ακόμα νιώθω έναν θαυμασμό για αυτά τα ανορεκτικά σώματα.
Γιατί να πάρει η ευχή..
Διάβασα την ιστορία της κοπέλας που έβαλε ο Tassos, είδα και το instagram της, είδα και το βιντεο στο youtube που την έκανε γνωστή κι από τη μία πραγματικά νιώθω τυχερή που όταν εγώ σταμάτησα να τρώω στο δημοτικά για να γίνω αδύνατη σαν τις φίλες μου με κατάλαβαν και με κάναν να το σταματήσω.
Από την άλλη δεν μπορώ να το εξηγήσω... Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω ζήλια...
Είναι κάτι σαν τους ανεκπλήρωτους έρωτες της εφηβείας, που ενώ δεν έχουν κανένα νόημα πια γιατί έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας και οι άνθρωποι ερωτευτήκαμε τότε μπορεί να μη μας ελκύουν καν πια, αλλά το ανεκπλήρωτο ή οι απορρίψεις τσιμπάν ακόμα...
Όλοι μας "κάτι θα ζηλέψουμε". Άλλοι πιο καλοπροαίρετα άλλοι όχι και τόσο. Α αλήθεια είναι πως εμένα τέτοια ανορεκτικά σώματα δε μου άρεσαν ποτέ. Αντίθετα θαυμάζω πολύ τις γυναίκες με καμπύλες που είναι όμως αρκετά γυμνασμένες, στυλ Beyonce, Jennifer Lopez ας πούμε. Το θέμα είναι να υιοθετήσουμε υγιή πρότυπα για να θαυμάζουμε και να η φτάσουμε σε ακρότητες, απλά να προσπαθούμε για το καλύτερο. Μαρουλένια χίλιες φορές με κάποια παραπάνω κιλά παρά ανορεκτική πίστεψε το!!
δεν εννοούσα ζήλια με την κακή έννοια.. ακριβώς αυτό που είπες.. τσίμπημα. ανεξήγητο. ίσως με μια δόση μελαγχολίας..Quote:
Originally posted by marulenia
Διάβασα την ιστορία της κοπέλας που έβαλε ο Tassos, είδα και το instagram της, είδα και το βιντεο στο youtube που την έκανε γνωστή κι από τη μία πραγματικά νιώθω τυχερή που όταν εγώ σταμάτησα να τρώω στο δημοτικά για να γίνω αδύνατη σαν τις φίλες μου με κατάλαβαν και με κάναν να το σταματήσω.
Από την άλλη δεν μπορώ να το εξηγήσω... Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω ζήλια...
Είναι κάτι σαν τους ανεκπλήρωτους έρωτες της εφηβείας, που ενώ δεν έχουν κανένα νόημα πια γιατί έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας και οι άνθρωποι ερωτευτήκαμε τότε μπορεί να μη μας ελκύουν καν πια, αλλά το ανεκπλήρωτο ή οι απορρίψεις τσιμπάν ακόμα...
την κοπέλα μια ξανθούλα λες ε? από όσο έχω δει κατά καιρούς στο κανάλι της στο youtube τώρα έχει γίνει vegan και θεωρεί πως έχει συνέλθει, αλλά εμένα στα ίδια κιλά μου φαίνεται.. δύσκολα τα παιχνίδια του μυαλού μας τελικά..
όσο για τα σώματα που λένε τα κορίτσια.. και εγώ αυτά θεωρώ ιδανικά, τα fit με καμπύλες, αλλά γυμνασμένα και καλοσχηματισμένα (θα φτάσω πότε σε αυτό το επίπεδο άραγε ή τσάμπα λιώνω το "κορμάκι" μου στα γυμναστήρια?).. αλλά πάντα κοιτάζω και αυτά τα αδύνατα στεγνά κορμιά και μ'αρέσουν.. πφφ..
Ας ρίξουν τις τιμές στα λάιτ προϊόντα και μετά να σκεφτούν αν πρέπει να επιβάλλουν τέτοιο φόρο. Έλεος με την κάθε αμερικανιά. Είναι δυνατόν ως χώρα να συγκριθούμε με την Αμερική; Εκεί έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά παχύσαρκων ανθρώπων, απ' ότι όλες μαζί τις λοιπές ηπείρους του πλανήτη! Αλλά βλέπεις νοιάζεται και κόπτεται για την υγεία μας η .."χοντρο-κόλα" που όπου συνέδριο διαιτολογικό μοστράρει πρώτη και καλύτερη ως χορηγός! :regan:
Για να βάζω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση όταν ξινίζω με το ατελές μου σώμα.
Δείτε: Pro Infirmis «Because who is perfect?»
Πραγματικά υπέροχο!Quote:
Originally posted by Mak
Για να βάζω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση όταν ξινίζω με το ατελές μου σώμα.
Δείτε: Pro Infirmis «Because who is perfect?»