καλή επιτυχία avenger0000 , πω πω τι χουνέρι ήταν αυτό που έπαθες!! 10 κιλά λάθος!
καλό κουράγιο...
Printable View
καλή επιτυχία avenger0000 , πω πω τι χουνέρι ήταν αυτό που έπαθες!! 10 κιλά λάθος!
καλό κουράγιο...
Quote:
Originally posted by avenger0000
80/67/55
Ξεκινησα με καμια 80αρια κιλα μετα τις πανελληνιες
Αρχισα διαιτα και γυμναστικη στις 1-8-2009 και μεχρι τις 30-9-2009 καταφερα να φτασω στα 69 κιλα.
Μετα απλα δεν εκανα κατι ιδιαιτερο και διατηρησα αυτα τα κιλα μεχρι και σημερα που ξανααρχισα γυμναστικη και διαιτα για να φτασω στον τελικο μου στοχο τα 55 κιλα που ειναι και τα φυσιολογικα μου για το υψος μου(1.66).....Αντε να δουμε τι θα καταφερω...
Η μεγιστη ειρωνια ηταν πως η ζυγαρια μας ηταν χαλασμενη. Ετσι ξεκινησα με 70 κιλα(της χαλασμενης ζυγαριας) και μετα την πρωτη διαιτα εφτασα στα 57 κιλα (της χαλασμενης ζυγαριας) και ημουν ευχαριστημενη. Ωσπου μια μερα ανεβηκα για πλακα σε μια ζυγαρια φαρμακειου και ειδα 67 κιλα....Λεω μεσα μου .."χαλασμενη θα ειναι" ρωταω την υπαλληλο μου λεει οχι.... Την ιδια μερα πηγα και ζυγιστηκα σε 10 φαρμακεια μεχρι να συνειδητοποιησω πως εχω εγω χαλασμενη ζυγαρια....τοτε απογοητευτηκα πληρως ....φτου και απο την αρχη.....παμε παλι για τα 55 που υποτιθεται οτι ημουν 1 χρονο τωρα...
καλα και πως δεν καταλαβες οτι δεν γινεται να εισαι 11 κιλα κατω απο το υψος σου?
avenger0000
Πρώτα απ'όλα γεια σου :)
Αυτό που έχω να σου πω είναι ένα! Έχεις σκεφτεί τη πιθανότητα να είσαι στη κατηγορία του βαρύ σκελετού ή ότι έχει ένα πολύ καλό ποσοστό από μυς και για αυτό στο καθρέφτη ήσουν ευχαριστημένη (έστω με την ιδέα ότι είσαι 10κιλά λάτω από ότι ήσουν); Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις τη ζυγαριά στην άκρη και να πας να κάνεις μία λιπομέτρηση!! Εάν είναι όπως μας τα λες, τότε είμαι σίγουρη ότι το ποσοστό του λίπους σου είναι κανονικό και δε χρειάζεσαι να χάσεις άλλα κιλά!
Quote:
Originally posted by dew
avenger0000
Αυτό που έχω να σου πω είναι ένα! Έχεις σκεφτεί τη πιθανότητα να είσαι στη κατηγορία του βαρύ σκελετού ή ότι έχει ένα πολύ καλό ποσοστό από μυς και για αυτό στο καθρέφτη ήσουν ευχαριστημένη (έστω με την ιδέα ότι είσαι 10κιλά λάτω από ότι ήσουν); Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις τη ζυγαριά στην άκρη και να πας να κάνεις μία λιπομέτρηση!! Εάν είναι όπως μας τα λες, τότε είμαι σίγουρη ότι το ποσοστό του λίπους σου είναι κανονικό και δε χρειάζεσαι να χάσεις άλλα κιλά!
σωστη!
142,3/ 134,2/ 70
και συνεχίζω γερά :D
Σε ευχαριστω !! Να σαι καλα! Καλη συνεχεια για σενα΄;-)Quote:
Originally posted by BettyG
καλό κουράγιο...
Τωρα θα μου πεις καλα κοριτσακι μου στραβο ησουνα??? δεν εβλεπες αλλα ατομα που ηταν 56 κιλα δεν ειχαν καμια σχεση με το σωμα σου???? Το εβλεπα, αλλα λιγο το οτι ειμαι λιγο παραπανω γυμνασμενη απο τον μεσο ορο, λιγο το οτι πιστευα οτι δεν γινεται ενας παχυς ανθρωπος να μαζεψει τοσο οσο ενας που ειναι ηδη αδυνατος ακομα και αν ειναι τα ιδια κιλα......να το αποτελεσμα....ζουσα με αυταπατες...
Κοιτα να δεις σ'αυτο που λες εχεις δικιο. Πηγα και εκανα λιπομετρηση και ο γιατρος ενθουσιαστηκε με το ποσοστο των μυων μου. Αλλα η εικονα που εβλεπα στον καθρευτη δεν με ευχαριστουσε και ουτε τωρα βεβαια....αλλα επειδη η μητερα μου ηξερε (νομιζε δηλαδη οπως και γω ) οτι ειμαι 55 κιλα δεν με αφηνε να συνεχισω τη διαιτα.Quote:
Originally posted by dew
avenger0000
Keep walking :-DQuote:
Originally posted by karamela
142,3/ 134,2/ 70
και συνεχίζω γερά :D
Και μεταφορικα και κυριολεκτικα!!! ;-) Συγχαριτηρια για την προσπαθεια!!
Τελικα mtsek85 πηγες taste and diet?
Karamela σου ευχομαι οτι καλυτερο..βαστα γερα, γιατι θελει πολυ δυναμη αυτο που κανεις!!!!
Εγω δεν μπορω να χασω τιποτα...
Quote:
Originally posted by asximi36
Τελικα mtsek85 πηγες taste and diet?
Karamela σου ευχομαι οτι καλυτερο..βαστα γερα, γιατι θελει πολυ δυναμη αυτο που κανεις!!!!
Εγω δεν μπορω να χασω τιποτα...
Σε ευχαριστω πολυ, ναι το γνωρίζω πως θελει πολυ δυναμη γιατι ειναι και πολλα τα κιλα αλλα θα τα καταφερω που θα παει
Εσυ τι μεθοδο ακολουθεις και δεν χανεις?
Πόσα κιλα εισαι?
Γεια σας! ειμαι περηφανη δεν παχυνα καθολου μα καθολουυυυυυυυυυυυ
αρχικο βαρος 103
τωρινο 81.7
στοχος 75 τον Σεπτεμβρη!
κ ολα αυτα μ λιγη προσοχη γιατι μονο σε φαση διαιτας δεν ειμαι εδω κ μηνες...
ποσο μαλλον τωρα σε νεο σπιτι...
πρωτος στοχος τα 79 κιλα!
σημερινο ζυγισμα 82.7
γιατί δεν φαίνεται πια το τικεράκι μου??? ο-ε-ο????
κανεις copy-paste τον κωδικα στο πρωτο κουτακι που ειναι στη μορφη [url.......[url] ;)
142,3/132,8/70
ειμαι πολυ αισιοδοξη αυτη την φορα