λοιπον το Πασχα εφαγα παγωτα,και τηγανιτες πατατες!το αρνι δεν μου αρεσει ευτυχως!ευτυχως πηρα μονο 500 γραμμαρια.Απο χτες ξεκινησα δυναμικα!εχω στόχο μεχρι την Κυριακη να μαι 65.500!
Printable View
λοιπον το Πασχα εφαγα παγωτα,και τηγανιτες πατατες!το αρνι δεν μου αρεσει ευτυχως!ευτυχως πηρα μονο 500 γραμμαρια.Απο χτες ξεκινησα δυναμικα!εχω στόχο μεχρι την Κυριακη να μαι 65.500!
Βασικά παιδιά σκέφτομαι ότι καλύτερα θα ήταν να έχω παει απο την αρχή στη διαιτολόγο.
Βλακεία που το έκανα μόνη μου. Ο κόπος ήταν περισσότερος γιατί δεν ήξερα πως να το κάνω. Τα τελευταία φύγανε μια χαρά με το διαιτολόγιο.
οντως Δαναη, ο δικος μου διαιτολογος δε παιζει ομως να μου δωσει μονοφαγικη διαιτα που να χτυπιεμαι...
αρα αν το κανω θα το επιχειρησω μονη κ θα πρεπει ναμετραω θερμιδες που βαριεμαι...γιατι αμα τρωω υδατανθρακες κ ξεφυγω κ θερμιδικα καηκα!
σεμι καλη συνεχεια! το πασχα περασε, παμε γιαλλα!
Η δικιά μου δεν δίνει ποτέ μονοφαγικές. Απλά επειδή κόλλησα με τις βλακείες που έκανα μόνη μου, αποφάσισε να μου κάνει εναλλαγή υδατανθράκων για να ξεκολλήσω.
Ο δικός σου τρόπος ισορροπημένης διατροφής από την αρχή, νομίζω είναι πολύ καλύτερος.
τοτε σιγουρα θα την εχω στα υποψην οταν κ αν κολλησω...
Παντως νομιζω τελικα καλυτερο ειναι αυτο που μπορουμε να κρατησουμε...
κ αυτο διαφερει σε καθενα...
ασε που πλεον μετα απο 1 χρονο διαιτα ή μαλλον προσπαθεια για διαιτα
μαρεσει να εναλασσω τροπους διατροφης...αλλιως βαριεμαι, κ οταν βαριεμαι ολα πανε χαλια...
αντιθετα μπορει να τρωω του κοσμου τις βλακειες επι βδομαδες σερι κ να μη παχαινω...τι να πεις...
θα το κανω, ετσι απο περιεργεια! απλα θα κανω κ νηστεια μαζι (IF) να εχω ενα χρονικο περιορισμο στα γευματα αλλιως με κοβω 1 το βραδυ να τρωω ψωμια...
badgirl μου οντως η διαιτα της δαναης ειναι πολυ αποτελεσματικη μου ειχε δωσει και εμενα η διαιτολογος κατι παρομοιο και φευγουν μπαμ μπαμ ως διαμαγειας...κατι παιζει δεν ξερω τι με την εναλλαγη ....προσωπικα θελω πολυ να την κανω αλλα δεν ξερω ποτε...ειμαι σε φάση προσαρμογης απο τις κρεπαλες του πασχα εφαγα τα παντα ομως !!!!!!
σημερα
1 αυγο+1 φετα ψωμι τοστ
1 φραπε
τοστακι γαλοπουλα +τυρι+ντοματα
μπανανα
χοιρινο και ενα ποτηρι ρυζι
αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα
κοριτσια καλα ειμαι ετσι?
Είμαι πολύ μα...κας τελικά.......Quote:
Originally posted by MKEH78
Αύριο Τετάρτη θα φάω:
09:00 1τοστ
12:00 1 φρούτο
15:00 1 σαλάτα ζυμαρικών με όσπρια και ωμά λαχανικά
18:00 2 φρούτα
21:00 1 σαλάτα βραστών λαχανικών
Ήξερα ότι αυτό θα μου έριχνε την ψυχολογία και δεν θα ήθελα να το ακολουθήσω,
αλλά εγώ εκεί σαν μα..κας που είμαι, λέω όχι δεν θα φας....σαν άνθρωπος,
αλλά σαν πρόβατο μπεεεεεε
09:00 1τοστ(μόνο ντομάτα και αγγούρι)
12:00 1 μπανάνα
15:00 240 γρ. μαυρομάτικα χωρίς λάδι και λίγη ντοματούλα και 100γρ. κοφτό μακαρονάκι χωρίς λάδι και λίγη ντοματούλα επίσης
18:00 2 φέτες ανανά
και τί κατάλαβα??????
Μια απ τα ίδια???. εκεί που έλεγα <<ναι θα αντέξω, ναι θα τα καταφέρω>>
(σήμερα ήταν και Τετάρτη και έλεγα ότι θα νηστέψω μέχρι και από λάδι.....)
να σου το απόγευμα με παίρνει τηλ. ο αδερφός μου,
ήρθε και μας πείρε και πήγαμε στο σπίτι του, όπου εκεί ήταν και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου
οπότε μαζευτήκαμε και κάναμε (Πάσχα)?..
έτρωγα από την ώρα που πήγα μέχρι την ώρα που έφυγα
Τη σημερινή μου, δικαιολογία, μου την έδωσε ο αδερφούλης μου που μου είπε ότι σήμερα,
είναι μία από της ελάχιστες εβδομάδες που δεν πρέπει να νηστεύεις
αλλά πρέπει να τρως για να δοξάζεις το Όνομα του.....
και σήμερα φθηνές δικαιολογίες λοιπόν.........για μένα
ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήμουν της νηστείας??.. είπα μπας και με κρατήσει?
Τελικά για βραδινό αντί για κουνουπίδι αλάδωτο έφαγα:
1 κομμάτι τυρόπιτα
2 ντολμαδάκια
3 γιουβαρλάκια + ρύζι ~5κ.σ.
½ μπιφτέκι
3κ.σ. τζατζίκι
2κ.σ.μανέστρα
1 κομματάκι κατσικάκι
½ φέτα ψωμί
1κ.γ.τυροκαυτερή
Το ασπράδι από 1 αυγό?..
Και τέλος μισό σοκολατένιο αυγό?.
Μόνο μια αηδία νοιώθω τώρα για τον εαυτό μου????.
Δεν φτάνει που δεν είμαι άξια να κρατήσω αυτά που λέω, μπλέκω και τα Θεία στις χαζομάρες μου?
Με βαρέθηκα πια??.
Και συνεχίζοντας το χαβά μου:
ʼυριο Πέμπτη θα φάω
09:00 1τοστ + 1π.γάλα
12:00 1 φρούτο
15:00 1π. μακαρόνια με κιμά + 1 σαλάτα βραστών λαχανικών
18:00 2 φρούτα
21:00 1 π. γάλα + 1 τόστ +1 αυγό
Ελπίζω το Σάββατο να μην είμαι πάνω από 70.00κ
Αν και δεν το πιστεύω
ΜΚΕΗ μου ξερεις οτι ειναι τελειως classic αυτο ετσι? μην μου ανησυχεις, δεν εισαι μονη, ουτε η μονη!
ισως νασαι η μονη που καταφερνεις κ εχεις τον χαβα σου μετα, μακαρι κοριτσι μου παντα να τον εχεις κ να συνεχιζεις.
Καποτε μουπε ο διαιτολογος οτι οι γυναικες δεν μπορουμε να κανουμε διαιτα ή ξαναπαιρνουμε ολα τα κιλα γιατι οταν "ξεφυγουμε" οπως εσυ αποψε μετα τα διαλυουμε ολα...
Καθε φορα που ξεφευγω θυμαμαι αυτο κ μετα προσπαθω να το ξεχασω...κι αν κ την επομενη σαλατα τα κανω παλι προσπαθω να το ξεχασω...
αχχχχχ τοσοι διαφορετικοι ανθρωποι εδω μεσα με τοσο ιδια προβληματα κ εμπειριες...
πεταλουδιτσα καλα λεμε :D:D ελα πολυχρωμη πεταλουδιτσα να μας ανεβασεις τη διαθεεση ουφ :P
Να πωω κ το δικο μου κατορθωμα τωρα...
~βραδυQuote:
Originally posted by badgirl11
Σημερα
82.1 κιλα
~πρωι
3 μπισκοτα με φρουτα 56χ3=170
~ενδιαμεσο
1 αμιτα μοσιον 150
περιπου 15 αμυγδαλα αναλατα 225
~μεσημερι
2 μπιφτεκια μετρια (με ψωμι)
ρυζι
1 κσ. κοκκινη σαλτσα
αγγουροντοματα
2 δαχτυλα τυροπιτα
~απογευμα
3 κγ γλυκο κουταλιου
750 mL γαλα 0%
ναι μονο αυτο! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ναι ρε γαμωτο επιτελους δεν εφαγα!
αντε να κλεισει το στομαχι να δω 7 να αλλαξω μυαλα!
κ το σημαντικοτερο! δεν πειναω καθολου...κ ουτε πιεστηκα να το κανω. απλα ξεχασα να φαω!
ηπια σπαστα το γαλα 9-12 περιπου γιατι παραλληλα εκανα δουλειες κ ετσι δε πεινασα καθολου!
αφησττε που ηταν θεικο γαλα κ 0%, 80 θερμιδες το ποτηρι! δε ξερω ποσο εχουν τα αλλα, αλλα αυτο μια χαρα φαινεται χωρις λιπαρα!
αχ ΑΜΗΝ.
βεβαια τωρα εχω λυσσαξει που συζητουσα για φαγητα αλλα τωρα με εμπιστευομαι πια, ειναι αργα κ δεν τρωω. Ναναι καλα η IF.
μπορει να μην εκανα παλι νηστεια κανονικη αλλα το θεωρω πια ανεπιτρεπτο να τρωω αργα...
Σ? ευχαριστώ για την συμπαράσταση, είσαι πάντα δίπλα μου......Quote:
ΜΚΕΗ μου ξερεις οτι ειναι τελειως classic αυτο ετσι? μην μου ανησυχεις, δεν εισαι μονη, ουτε η μονη!
ισως νασαι η μονη που καταφερνεις κ εχεις τον χαβα σου μετα, μακαρι κοριτσι μου παντα να τον εχεις κ να συνεχιζεις.
Καποτε μουπε ο διαιτολογος οτι οι γυναικες δεν μπορουμε να κανουμε διαιτα ή ξαναπαιρνουμε ολα τα κιλα γιατι οταν "ξεφυγουμε" οπως εσυ αποψε μετα τα διαλυουμε ολα...
Καθε φορα που ξεφευγω θυμαμαι αυτο κ μετα προσπαθω να το ξεχασω...κι αν κ την επομενη σαλατα τα κανω παλι προσπαθω να το ξεχασω...
αχχχχχ τοσοι διαφορετικοι ανθρωποι εδω μεσα με τοσο ιδια προβληματα κ εμπειριες...
τι να πω, ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω, εύχομαι να τα καταφέρω...
Και μπράβο για το βραδυνό γαλατάκι.....
άντε και με το καλό να κερδίσεις και το στοίχημα.......
το ποτήρι 250ml ή 200ml? δηλαδή 3 ή ~4 ποτήρια?Quote:
750 mL γαλα 0%, 80 θερμιδες το ποτηρι!
έτσι ρωτάω?
χθες τελικα ειχαμε τα παρακατω....
πρωι
χυμος πορτοκαλι
1 τοστ γαλοπουλα-τυρι
απογευμα
1 Milkshake μπανανα (το παρακατα ξερω...)
βραδυ (στις 7μιση)
σαλατα μαρουλι
1 χαμπουργκερ
αυτα...........
σε σχεση με τις προηγουμενες μερες μαζευτικα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρωί ήμουν να σκάσω, έλεγα πως θα ήμουν 72.000κ
Ένοιωθα τούμπανο? μετά τα χθεσινά?..
Αλλά τελικά, το πείρα απόφαση και ζυγίστηκα?.. ήμουν 69.900κ
Πάλι καλά?.. μου έφυγε ένα βάρος
σημερα (μετα απο 15 ωρες νηστεια)
πρωι
χυμος πορτοκαλι (250ml)
1 τοστ (το οποίο μπορει να τρωω και για 2 ωρες μπουκια μπουκια)
χυμος φρουτων (250ml)
μεσημερι σαλατουλα, αρχιζω κανονικα απο σημερα οποτε θα προσεχω και παλι...
τα πολυ μεγαλα λαθη που εκανα τις ημερες των γιορτων (και πρεπει να αποφευγω ξανα οπως τοοοοσο καιρο)
1. επινα πολλα ποτα
2. πολλα γλυκα (παγωτα, κουλουρια, τσουρεκια)
3. ετρωγα πολυ αργα φαγητο
4. ετρωγα πολλα γευματα μεσα στην ημερα, αλλα με ζαχα πραγματα
5. ετρωγα μεγαλες μεριδες (σχετικα με το πριν)
6. δεν επινα καθολου νερο
7. δεν εκανα καθολου γυμναστικη
αυτα.... προς αποφυγη πλεον...!!!!!