Χθες:
1 φετα ψωμί βουτυρο και μέλι
Σπασμένο σε 4 γευματα 1 μπαστουνι με σουσαμι ζαμπόν τυρί
1/3 κομμάτι παστιτσιο
Printable View
Χθες:
1 φετα ψωμί βουτυρο και μέλι
Σπασμένο σε 4 γευματα 1 μπαστουνι με σουσαμι ζαμπόν τυρί
1/3 κομμάτι παστιτσιο
Γιάννα μου τί κάνεις? εχεις μειώσει κατά πολύ την διατροφή σου ή ιδέα μου είναι?
Κατερίνα μου, εξαίρεση ήταν εκείνη η μέρα με τα τρία γεύματα, αλλά τουλάχιστον δεν την πέρασα στην τουαλέτα! Ενώ χτες και σήμερα, το ντάμπιγκ μου έχει αλλάξει τον αδόξαστο, τρώω όσο πιο συχνά γίνεται αλλά δεν μένει και πολυ..μερικά λεπτά΄μόνο. Η διατροφολόγος μου έδωσε αλόη βέρα να προσθέσω στους χυμούς, κάτι άλλα φαρμακευτιΚʼ σκευάσματα και βέβαια συνέστησε υπομονή , η κατασταση μπορει να τραβηξει και 20 μερες!...Βλέπω από το τικεράκι σου ότι έχασες κ άλλο! μπράαβοοοοοοοοοο:cool2:
Γιώτα μου εγώ ξέρω πως το dumping οφείλεται σε συγκεκριμένες τροφές (πχ ζάχαρη,σάκχαρα φρούτων τουλάχιστον σε μένα με το By pass)είναι σίγουρο πως παθαίνεις dumping??καθώς δεν είναι μία συνεχιζόμενη κατάσταση,πχ όταν μεταβολιστούν περνάνε κ οι παρενέργειες που έχει.Μίλησες με τν γιατρό εκτός από την διατροφολόγο για να σου πει πως όντως είναι dumping και όχι κάτι άλλο???Και για dumping 20 ημερών πρώτη φορά το ακούω!
Είχα μιλήσει και με το γιατρό πριν μιλήσω με τη διατροφολόγο και το είχε αναφέρει το ντάμπιγκ ως ενδεχόμενο αλλά εκείνος είχε κάνει επίσης λόγο και για μια πιθανή εντερίτιδα. Τι να πω, κάνω ό,τι μου λένε και βλέπουμε.
Σήμερα:
Πρωί κορνφλεικς
Δεκατιανό 1/3 μπανανα
Μεσημεριανό λίγο ανθότυρο
Απογευματινό κορνφλεικς
Βραδυνό 1 φέτα γαλοπούλα
Καλημέρα σας.
χθες
Πρ γάλα με νέσκουικ
1 φρυγανιά με μυζήθρα
Μεσ 85 γρ φακόρυζο και 1 κουταλιά γιαούρτι
Απογ.1 ποτήρι squash πορτοκάλι (8 θερμίδες το ποτήρι)
1/4 μερίδα κρεμούλα (1 ποτήρι γάλα, 1 κουταλιά corn flour, 1 βανίλια και γλυκαντικό είναι η μερίδα)
Βρ. 7-8 πατατούλες στον φούρνο
Γάλα και 2 μπισκότα digestive παπαδοπούλου (πράσινο κουτί)
να πω και εγω τι εφαγα χθες
π: 1/3 τυροκουλουρο και 1/2 φρεντο μετριο
δ: 1 κρακερ και μια φετα τυρι τοστ
μ: 1/2 ντοματα, ενα δαχτυλο φετα , 3 κερασια
απ: 3 μπισκοτα και μισο ποτυρι χυμο χωρις ζαχαρη
β: ενα μικρο κομματι σουφλε πεννες με λαχανικα ( το ετρωγα καμια ωρα)
Κέιτυ μου!!! Τώρα πρόσεξα το τικεράκι σου!!!!!!! Μια αναπνοή πριν από το 7!!!!!!!!!!!! Αχ ναξερες πόσο σε ζηλεύω (με την καλή έννοια πάντοτε)!!!!!! Μπράβο κούκλα μου!
μολις συνοηδητοποιησα οτι χθες δεν εφαγα καθολου κρεας! ευτυχως εφαγα τυρι για πρωτεινη κατι ειναι και αυτο . σημερα θα προσπαθησω να φαω κρεας.
Γιωτα ναι εχασα κι'αλλο !!! Εσυ πως πας?
thanx πωλινα! ανυπομονω να το δω το 7 ... θα ειναι η πρωτη φορα στην ενηλικη ζωη μου . Αυριο θα παω να αγοραζω το πρωτο μου παντελονι γιατι εχω ελλειψη ρουχων . Και θα τολμησω να δοκιμασω να αγορασω και ενα μαγιο,μπικινι. αντε να δουμε...
Και βέβαια να αγοράσεις καλή μου!!!!!!! Σου αξίζει κάθε αγορά που θα κάνεις από δω και πέρα!
Αχ, τι ωραίο συναίσθημα όταν έρχεται η ώρα να αγοράσεις ρουχαλάκια για το νέο κορμί! Εγώ έχω χάσει 12,2 κιλά, πιο πολύ φαίνονται στο πρόσωπο , ώμους και πλάτη, τα υπόλοιπα σημεία του σώματος ένα ξεφούσκωμα που και αυτό ευπρόσδεκτο είναι. Ρούχα δεν αγοράζω , βολεύομαι με ό,τι έχω και θα στενέψω κάποια παντελόνια να βγάλω το καλοκαίρι, από Σεπτέμβριο όμως, βουρ στα μαγαζιά!
Τις τελευταίες 4 μέρες δεν έχω χάσει αλλά δεν πτοούμαι γιατί θυμάμαι τα σοφά λόγια της Κατερίνας ότι όταν δεν χάνεις σε κιλά χάνεις σε πόντους!
Κατερίναααααα, 2 κιλάκια και βλέπεις 7! Φτου σου μάτια μου!
Κατερινα μπράβο σου!!!! είμαι σίγουρη πως θα βρεις το πιο σούπερ μαγιουδάκι και θα είσαι κούκλα!!!(εγώ βέβαια ακόμα και στα κιλά μου ,μπικίνι φοράω και δεν δίνω σημασία στους άλλους :D )
ευχαριστω κοριτσια . Αυριο το πρωι θα παω και θα σας πω τι αγορασα τελικα. Θα τολμησω να μπω και στο Ζαρα να δω αν μου κανει τπτ ( χλωμο αλλα ας δουμε ποσο θα θελει ακομη για να μπω) γιατι εχει και καλες τιμες.
Χθες:
1 φέτα ψωμί με βουτυρο μέλι
1 γιαουρτι 2% με φραυλα(120γρ)
1/3 παστιτσιο
2 χορινα πολύ λέπτα μπριζολάκια(70 γρ και τα 2) με 1 κσ ρύζι σπασμένο σε 2 γευματα
Σήμερα:
Μισό τοστ
2 χορινα πολύ λέπτα μπριζολάκια(70 γρ και τα 2) με 1 κσ ρύζι σπασμένο σε 2 γευματα
λιγα πατατακια
Και το βράδυ θα φάω ομελέτα