Quote:
Originally posted by alejandra
vivikaki κυμαινομαι περίπου στις 1200 θερμίδες και δεν είναι τόσο η ποσότητα όσο ο συνδυασμός τροφών. έχω πάρει στατικό ποδήλατο και κάνω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για 30 λεπτα περίπου.. και προσπαθώ να περπατάω οσο το δυνατόν περισσότερο.
Οι δύο ππωτες εβδομάδες περιείχαν σχεδόν μόνο υδατάνθρακες (ώστε να πάρει φορα ο μεταβολισμός) και μετά προστέθηκαν όλα τα είδη των τροφών σιγά σιγά.. οι ποσότητες είναι αρκετά καλές και χορταστικές... χωρίς να λείπουν από τη μεριά μου κάποιες μικρές ατασθαλίες...άνθρωπος είμαι κι εγώ.... αλλά μη φανταστείς
τρελά πράγματα ... εκει που μου δίνει 2 φρυγανιές εγώ μπορεί
να φάω 3 ... εφόσων βλέπω οτι χάνω δεν πτοούμαι...
σε οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά
ευχαριστω πολύ για τις πληροφοριές!!!!! η αλήθεια είναι ότι εγώ αν και κανω καθε μερα 4km περπάτημα στο γηπεδο και μετα γυμναστηριο περιπου 1ωρα, δεν εχω σε καμια περιπτωση τοσο καλη απωλεια οσο και εσυ, βεβαια μπορει να φταιει και το γεγονος ότι τρωγω 1 φετα ψωμι την ημέρα και καθόλου άλλους υδατάνθρακες, αρκούμαι σε πρωτεινή και σαλάτες συνολικα με 800-850 θερμιδες!!! αρα μάλλον πως κανω λάθος και πρεπει λίγο να σε αντιγραψω!!!!!και πάλι καλη συνέχεια και σε ευχαριστώ πολύ !!