δε το βρισκω... anyway!!!!!!!!!!
Printable View
δε το βρισκω... anyway!!!!!!!!!!
τωρα????
mtsekaki πατα "post reply"...και κατω απο εκει που γραφεις το ποστ σου
ειναι το attachment.
μια εικονα χιλιες λεξεις...
τελειααααα
ευχαριστω....!!! (πο πο νιωθω πολυ ξανθια.... το εκανα πριν αλλα το ακυρωσα γιατι νομιζα ως δεν ειναι αυτο.. χιχιχ)
σε αυτη τη φωτο ειμαι 65κ πριν απο 3 χρονια (ετσι οπως μου αρεσει το σωμα μου)
σε αυτη εδω ειμαι 75κιλα
και εδω νιωθω καλα
εδω ειμαι λιγο πριν το Πασχα στα 88...
απλα χαλια....
mtsek μου και στα 75 κιλα δειχνεις ωραια οντως.Θα τα χασεις γρηγορα και θα ξαναγινεις ετσι δεν εισαι μακρια ηδη πετυχες τον 1ο στοχο.:)
το κακο με εμενα ειναι πως, οπως ειναι το σωμα μου στα 65 κιλα, απο τη μεση και πανω παραμενω ετσι οσο και να βαλω.. επισης γαμπα δεν εχω χοντρη κλπ... κοιλια δεν εχω.. το μονο σημειο που γεμιζω με κιλα ειναι περιφερεια, πισινος και λιγο στα μπουτια... σνιφ
Quote:
Originally posted by pennou
παντως διαφωνω σχετικα με τις κρεμες...η αδερφη μου ας πουμε εχει μπολικη κυτταριτιδα και βαζει της garnier και σε 2 βδομαδες εχει ουτε την μιση και απο οτι μου πε το κανει και μια φιλη της 2 βδομαδες πριν βγουν παραλια...και δεν σου λεω για καμια ακριβη 10κατι ευρω κανει...απλα ειμαι καθετη σε αυτο γιατι το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια
κι εγώ μαζί σου, εγω εβαζα της clarins (ακριβή βέβαια αλλα θαυματουργή) εκτός οτι μυριζα ωραία, εκανε παρα παρα πολύ καλη δουλεια
κ εγω με αυτη που βαζω, εχω δει διαφορα!!! :)
Παντως μια χαρα σωματα εχετε κοριτσια.... Καλοφτιαγμενα. Εγω τωρα στα 62 και το σωμα μου ειναι χαλια. Και δεν το λεω κομπλεξικα. Βλεπω οτι το σωμα δεν ακολουθει την διαιτα και την καθημερινη γυμναστικη και ενω χανω βαρος δεν αλλαζει φορμα το σωμα. εχω παλι πολυ χοντρα μπρατσα και ποδια. Οπως και στα 85 δλδ. Και οχι μονο αυτο αλλα εχω και φοβερη χαλαρωση... αντιαισθητικη θα ελεγα.
dew
εισαι πανεμορφη
ο αερας που εκπεμπει το σωμα σου
σε οποια φωτογραφια και αν ειδα μου αρεσες
το μονο που με χαλασε ηταν το προγουλι στα 13ο
κατα τα αλλα
φτου σου κοπελαρα μου!
καλά βρε dew, δίμετρη είσαι; Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι στα 85 σου είσαι όπως εγώ στα 60;