μου είπε ότι βλέπει από το ενδομήτριο οτι είναι λεπτό και δεν πρόκειται να αδιαθετήσω.
Printable View
μου είπε ότι βλέπει από το ενδομήτριο οτι είναι λεπτό και δεν πρόκειται να αδιαθετήσω.
ΚΑΛʼ που σκατά πήγαν τα μηνύματά μου???τέλος πάντων..το προσπερνάω γιατί είμαι και στη χώνεψη.Κ εμένα το ίδιο μου είπε για το ενδομήτριο ακριβώς!(καλά την επόμενη να πάμε μαζί 2 σε ένα να πληρώσουμε μια επίσκεψη:lol::lol::lol:)Αλλά μ είπε οτι το ενδομήτριο μπορεί να παχύνει και μέσα σε 10 μέρες δν λέει κάτι, δν είναι κάτι μόνιμο ας πούμε.φαντάζομαι οτι χρειάζεται να πάρεις κιλάκια ακόμα.Το κακό με την όλη διαδικασία είναι πρώτον οτι όταν τρώω παραπάνω φουσκώνω παράλογα και δεύτερον οτι χάνω κιλά για την πλάκα μου αν δεν με πιέζω κάθε μέρα να κόψω τις ανορεκτικές μαλακίες.Και απότι μου είπε η γιατρός δν αρκεί να φτάσεις ένα κάποιο βάρος, αλλά να μείνεις και σταθερή..εγώ παίρνω , χάνω, παίρνω, χάνω...τελικά το να χάσει κιλά μπορεί να είναι ψυχοφθόρο αλλά δν συγκρίνεται με το να πρέπει να πάρεις.
*ξεχνάω λέξεις όπως βλέπεις στις προτάσεις απο τη νύστα ,αλλά φαντάζομαι θα βγαίνει νόημα!
το ενδομήτριο παχαίνει όταν είναι να έρθει περίοδος.αυτό κατάλαβα...
νευρι'αζω και εγώ τόσο,μα τόσο πολύ με το πρήξιμο!!!!:crazy::crazy:ώρες ώρες με πιέζουν ακόμα και οι μπαλαρίνες μου,είναι πολύ εκνευριστικό.
ερώτηση:Θα σταματήσει ποτέ να συμβαίνει αυτό ή μια ζωή με το λίγο παραπάνω φαγητό θα τουμπανιάζουμε??
ειμαι πολύ περίεργη να δώ πότε θα αδιαθετήσουμε,λες να συγχρονιστούμε και εκεί????????
χα!φαντάσου ε!Δεν ξέρω και αν θυμάμαι να φοράω την σερβιέτα πια:rolleyes:το πρήξιμο ΕΛΠΙΖΩ να σταματήσει κ να επανέλθουμε κάποια στιγμή..είναι αφόρητο,εγώ να δεις πώς εκνευρίζομαι..μιλάμε το προσωπό μου την επόμενη είναι σαν να έχω φάει μπουνιές, τα δάχτυλα των χεριών τούμπανο, επίσης όταν φάω 2-3 πιάτα φαί λαίμαργα, μετά για 3 μέρες παθαίνω δυσπεψία μαζί με τυμπανισμό κ δν παέι κάτω μπουκιά.Μόνο αν πάρω μαλόξ μπορώ να ξαναφάω κάτι..ε, μετά πως να μην ξαναχάσω κιλά?Εγώ λέω να περιορίσω και τα 15 φρούτα την ημέρα, νομίζω οτι το έχω παρακάνει..!!πάντως και 1-2 κιλά να πάρουμε ακόμα ωστε να λειτουργήσει ο οργανισμός δν νομίζω οτι θα φαίνονται..με λίγη γυμναστική(για εμένα το λέω)θα είμαστε ίδιες με τώρα.Είδα προχτές κατα τύχη μια συνέντευξη της Νανας Καραγιάννη(νομίζω) που είχε ανορεξία και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ το έχει ξεπεράσει...μιλάμε τρόμαξα.Αν το βρεις στο youtube δες το.Εντάξει εγώ δν έφτασα ποτε σε τέτοια σημέια και φαντάζομαι ούτε κ εσύ αλλά το κόλλημα του μυαλού είναι κοινό.Και δν το μπορώ ούτε για αστείο πια..
Ίσως εννοείς αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=f91Wo-xrLtU
Την είδα τη συνέντευξη που λες,και μάλιστα όχι μόνη,αλλά με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο.και μου είπε ότι μία περίοδο φαινόμουν σαν τη Νανά.χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ήμουν τόσο αρρωστιάρα σαν αυτή.
τρόμαξα θεέεεεε μου ..
μα καλά πως την βγάζουν στην τηλεόραση να την βλέπουν αυτοί που υποφέρουν και να λένε τι?????
ντροπή της που βγαίνει και η ίδια ..απο την στιγμή που είναι άρρωστη!!
τι να πω!!!
την έχω δει απο κοντά πέρισυ στον δρόμο και δεν ήταν σε αυτό το χάλι!!
υπερβολικά αδύνατη ήταν αλλά όχι έτσι!
ναι δεν ήταν έτσι πέρυσι....
ξανακύλησε προφανώς....
κρίμα,στενοχωριέμαι πολύ με αυτή την κοπέλα.
ειναι τόσο ανθεκτική διαταραχή,δύσκολα ξεμπερδεύεις οριστικά τελικά....
μιλάμε χάλια.....
καλά δεν την βλέπουν αυτοί που την βγάζουν τι να πω??
αχ ρε κορίτσια!ποπο!γιατί την εκθέτουνε έτσι στην τηλεόραση?κρίμα.
ααααχ πρέπει να βρεθούμε να ενωθούμε να κάνουμε σπονδή μπας κ μας έρθει περίοδος.ουλαλάααουλαλααα� �.
bouliana μακάρι και σε εσέμα και στα υπόλοιπα κορίτσια που βασανιστήκατε ...
ευτυχώς δεν φτάσατε σε αυτό το σημείο...
ζωντανός νεκρός!!!
τι να πω...και η οικογένεια της θα βασανίζεται και η ίδια απο το μυαλό μας και μόνο!!!!
αλλά όχι σε αυτό το σημείο ...εδώ πρέπει να βρίσκεις τρόπους να σταματάς!!!
Ωπ πρόσεξα ότι έγινα και τακτικό μέλος!!!
αντε και θαμώνας!!
Καλημέρα!!
Κλεάνθη δν ήταν αυτό-όχι οτι είχε κ τεράστια διαφορά δλδ- το βρήκα να σας το βάλω αλλά το έχουν αφαιρέσει το βιντεο..
το τραγικό ήταν οτι της έλεγε ο ηλίθιος δημοσιογράφος,πχ "τώρα που έχεις ξεπεράσει τη νευρική ανορεξία σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά?" και έβλεπες στην οθόνη ένα σκελετωμένο πλάσμα με τρομερή νευρικότητα και ήθελες να βάλεις τα κλάμματα με την υποκρισία ..
Αλεξανδρίτα παναγία μου!Φάε γρήγορα μη με τρομάζεις!
Καλά, η κοπέλα μάλλον δν έχει συναίσθηση του πώς είναι κ βγαίνει στην τηλεόραση κ μάλιστα με κοντά φορεματάκια, είναι αρρώστια ξεκάθαρα κ μάλιστα υπερανθεκτική όπως είπε κ η Αλεξ. κ μακροχρόνια..αυτοί οι γελοίοι που την βγάζουν και την παινεύουν οτι έγινε καλά πόσο ξεφτιλισμένοι είναι πια?Πάντως Αλεξανδρ. είναι πιο εύκολο πιστεύω να το ξεπεράσει ένας άνθρωπος που δν έχει σχέση με δημοσιότητα, tv, αθλητισμό .. και εγώ σκεφτόμουν να ξαναρχίσω χορο που λατρεύω αλλά τελικά θα το αναβάλλω γιατί φοβάμαι οτι θα ξανακατρακυλίσω..
αχαχαχαχα!στην επόμενη πανσέληνο κανονίζουμε συνάντηση...θα φέρω κ τα ματζούνια!Quote:
Originally posted by bouliana
αχ ρε κορίτσια!ποπο!γιατί την εκθέτουνε έτσι στην τηλεόραση?κρίμα.
ααααχ πρέπει να βρεθούμε να ενωθούμε να κάνουμε σπονδή μπας κ μας έρθει περίοδος.ουλαλάααουλαλααα� �.