Quote:
Originally posted by koralaki
καλα στις 19 παιζει ναμαι πολυ κοντα στο 80, ή 90,
εχω σκυλιασει,
εχουν γινει διαφορα κ αναβαλεται το ταξιδι μου αθηνα
δεν εχω χειμωνιατικα ρουχα να βαλω ρε κοριτσια τι θα κανω...ολα μου ειναι τεραστια κ τα ειχα δωσει ταπερισσοτερα...
δεν εχω καν παπουτσια γιατι ειχαν πριστει τα ποδια μου κ ειχαν ανοιξει τα παπουτσια κ δε μπορουσα να περπατησω μετα που αδυνατισα.
κ
αφου ερχοταν καλοκαιρι εκανα ολικη εκκαθαριση χειμωνιατικων......
τα νευρα μου,
οχι τοσο για τα ρουχα αλλα επειδη θαχουμε παλι αγωνιες κ ασχημα νεα το νιωθω κ βρηκα να ξεσπω στα ρουχα...
απτην αλλη για να μη γινω 90 κιλα αλλα 80
θετω στοχο μεχρι ακριβως μετα τις εκλογες που θα παω αθηνα τελικα,
αν ειμαστε ολοι καλα,
να εχω δει 79.9
κ ας μην εχω σταθεροποιηθει...
αλλα να το δω το ρημαδι ξανα κ τοτε να ψωνισω ΤΕΛΕΙΑ ρουχα.
οριστε να κι ενα καλο, θαχω αδυνατισει κιαλλο...
αυτααααα
δε θα γραφω πολυ πολυ μη σας κουραζω, εχω τα νευρα μου, απιστευτη δουλεια τη μια, 0 δουλεια την αλλη,
κ τωρα εξτρα προβληματα υγειας δικων μας...
με αβεβαιο μελλον.
τι να πω.
κ τον αντρα μου με τη μεση του κ τις αμυγδαλες του κ την χαλια διατροφη κ τις αιματολογικες...να τρεχει για ολους!
Κοραλάκι μου μη μου αγχώνεσαι και μη μου στεναχωριέσαι, να δεις όλα θα πάνε καλά κι όλα θα γίνουν.Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να χεις στο μυαλό σου είναι τα κιλά.Τα ωραία ρουχαλάκια που θα αγοράσεις εννοείται να τα σκέφτεσαι!Και σίγουρα το Νοέμβρη θα πάρεις και μικρότερο νουμεράκι!!Δυστυχώς καθημερινά υποβαλλόμαστε σε δύσκολες και δυσάρεστες στιγμές όλοι μας, γι'αυτό πρέπει να χαιρόμαστε όσο μπορούμε τις χαρούμενες στιγμές της ζωής μας και να μη βασανίζουμε το μυαλό μας με άχρηστες σκέψεις..Σκέψου θετικά και όλα θα γίνουν!Και στο λέω εγώ που έχω περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές στη ζωή μου και έχω μετανιώσει που καθόμουν κι έσκαγα για χαζομάρες και δυστυχώς συνεχίζω να το κάνω κάποιες φορές...