α οκ!!! αμα είναι να περνάνε καλά τότε 1χαρά τους κόβω!!! :D
Printable View
α οκ!!! αμα είναι να περνάνε καλά τότε 1χαρά τους κόβω!!! :D
τωρα σκεφτομαι παλι αηδιες...τι θα μπορουσα να κανω τοσα χρονια ως προς τους πρωην μου ωστε να μη γινουν πρωην..
που εχω φταιξει και σε τι...??
και τι θα κανω που δεν αντεχω ουτε τους πολυ ανεξαρτητους ουτε εκεινους που θελουν να μπουν στο βρακι μου....
οτι μεση περιπτωση εχω γνωρισει σπανια και χωρισαμε για αλλους λογους...
ποσο χρονων εισαι???
29
οκ... τα προσωπικα κι εδω σκατα, μη το ψαχνεις... εγω 27
ειδικα οταν θεωρεις κατα βαθος οτι εχεις αποτυχει καιρο πριν...:(
σκεφτομαι αν αυριο θα με δειξει κατω απο 85 κιλα να χαρω, ηδη με δειχνει 85.7 (βραδυ φαγωμενη κτλ)
συνηθως τα πρωινα ειμαι 1 κιλο κατω αλλα τι να λεμε τωρα...
θα ζυγιστω αυριο πρωι κ ξανα Τριτη, οχι νωριτερα, να δω 84+!
καλα μολις μου ανακοινωσε ο φιλος μου οτι εχει θυμωσει που πηγα χορο χωρις να παρω την "αδεια" του.κ αν ειναι ετσι δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι.δλδ νομιζω οτι δεν ειμαι παραλογη που μου φαινεται απιστευτα καταπιεστικο αυτο.κ μετα φωναζε οτι εγω διαλεξα τον δρομο μου κ κατι τετοια και εφυγε.δε ξερω τι να κανω να κλαψω η να γελασω.
που πηγες σε μαθημα χορου?
ή πηγες για χορο με αλλους?
θα μας τρελανει ο φιλος σου,
δεν τον στελνεις παρεα με της alikis_d?
αρχισα μαθηματα χορου.σε σχολή αλλα οχι σε γκρουπ.μαζι με μια φιλη μου.
xaxaxaxaxa βρε αμπσολουτ στοχω ξαναπει...Quote:
Originally posted by absolute
τωρα σκεφτομαι παλι αηδιες...τι θα μπορουσα να κανω τοσα χρονια ως προς τους πρωην μου ωστε να μη γινουν πρωην..
που εχω φταιξει και σε τι...??
και τι θα κανω που δεν αντεχω ουτε τους πολυ ανεξαρτητους ουτε εκεινους που θελουν να μπουν στο βρακι μου....
οτι μεση περιπτωση εχω γνωρισει σπανια και χωρισαμε για αλλους λογους...
τοσα νουμερα διαφορα στο βρακι εχουμε αλλα στο μυαλο τα ιδια @@ σκεφτομαστε...
ολο ξεχνω το ζωδιο σου...μπας κ εισαι ζυγινα κ συ?
απιστευτο παντως, πριν γνωρισω τον ανδρα μου αυτα σκεφτομουν...
ελεος κ τι τον πειραξε!Quote:
Originally posted by granita
αρχισα μαθηματα χορου.σε σχολή αλλα οχι σε γκρουπ.μαζι με μια φιλη μου.
μακρυα απο ζηλιαριδες...κι εμενα ειναι αλλα δεν το μααρτυρα...
που δε πηρα την αδεια του.ακου ρε συ!παντως αν κανει ετσι για ενα μαθημα φαντασου πως θα κανει για κατι πιο σοβαρο.τι να πω.ειμαι παρα πολύ απογοητευμένη..πραγματικα απορω πως αφησα τον εαυτο μου να τον αγαπησει τοσο και τωρα δε βρισκω τη δυναμη να τον ξεχασω
τι να ξεχασεις παιδι μου? αν δε οσυ εχει δωσει αλλα παρομοια δειγματα συμπεριφορας δεν θα τον χωρισεις τον ανθρωπο
πρωτα ζυγισε κ σκεψου, μην απογοητευεσαι...
δεν μπαινοβγαζουμε ετσι τους σημαντικους ανθρωπους στη ζωη μας...
ελεος!!!!!!!αυτα ακουω και λεωω πιο καλη η μοναξια :starhit:Quote:
Originally posted by granita
που δε πηρα την αδεια του.ακου ρε συ!παντως αν κανει ετσι για ενα μαθημα φαντασου πως θα κανει για κατι πιο σοβαρο.τι να πω.ειμαι παρα πολύ απογοητευμένη..πραγματικα απορω πως αφησα τον εαυτο μου να τον αγαπησει τοσο και τωρα δε βρισκω τη δυναμη να τον ξεχασω