Σήμερα είχαμε καλεσμένους αλλά επειδή είμαι άρρωστη, δεν έκανα και πολύ μεγάλη ποικιλία. Σας παραθέτω λοιπόν το σημερινό μενού.
Printable View
Σήμερα είχαμε καλεσμένους αλλά επειδή είμαι άρρωστη, δεν έκανα και πολύ μεγάλη ποικιλία. Σας παραθέτω λοιπόν το σημερινό μενού.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Ταχίνι ντιπ φτιαγμένο με τα χεράκια μου.
Ντοματοκρεμμυδοαγγουροσαλ άτα!!!! Πολύ απλή αλλά πεντανόστιμη
Αρνίσιο σουβλάκι (είπαμε δεν τρώμε χοιρινό) μαριναρισμένο για 2 βράδια μέσα σε μια πολύ απλή δικιά μου μαρινάδα, και σερβιρισμένο πάνω σε αραβικές πίτες με σάλτσα δικής μου συνταγής και πάλι!
Μιλάμε ότι εντυπωσίασε το πόσο μαλακό ήταν το κρέας, καθώς και οι πίτες με την υπέροχα σάλτσα.
Ριζάκι απλό με φιδέ.
Κοτόπουλο με μπαχαρικά ψημένο σε σακούλα ψησίματος. Κανείς δεν πίστευε πώς ένα τόσο νόστιμο πιάτο μπορεί να είναι και διαιτιτικό αφού δεν υπάρχει τίποτα μέσα εκτός από κοτόπουλο και μπαχαρικά. Ολο αυτό το ζουμάκι, είναι το ζουμάκι που έβγαλε το ίδιο το κοτόπουλο!
Το κινάφα (κιουνεφέ στα Ελληνικά) την Πωλίνας!!!! Μόνο άμμα το δοκιμάσετε θα καταλάβετε!
Δεν βγήκε πολύ καθαρή η φωτογραφία αλλά νομίζω πως φένετε.
Αυτό λοιπόν ήταν το σημερινό μου μενού. Πολύ απλό αλλά δεν είχα δύναμη για κάτι παραπάνω.
polinaki, τη συνταγη για το μαριναρισμα στα σουβλάκια ! Οχι μονο φωτο αλλα και τα μυστικά της κουζινας!
Alma libre, κούκλα μου, νομίζεις τόσο απλά θα πάρεις την συνταγή για την μαρινάδα μου? Ξέρεις πολλούς master chef όπως με λέει το Μαράκι ή Βασίλισσες της κουζίνας όπως με είπε η lessing (να και η απόδειξη) που να δείνουν τις συνταγές τους?
:P:P:P:P:P:P:P:P
Quote:
Originally posted by lessing
Ρε παιδια η Πωλινα η βασιλισσα της κουζινας που χαθηκε;;;;
Οι μεγάλοι chef αραια και που δινουν και στα πλήθη απο μια συνταγή .............οποτε οφειλεις και εσυ μια συνταγή !!!!!
Μια? ΜΙΑ? Εχεις διαβάσει όλες τις σελίδες του τοπικ? έχω δόσει πολλές :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ελα μωρέ πλάκα κάνω!!! Θές και την συνταγή της σάλτσας την ντομάτας στις πίτες? συνδέονται η μαρινάδα με την σάλτσα:)
Τη συνταγη για τρυφερο αρνακι- σουβλακι και για την πιτα! Ολοκλημρωμενο το πιατο !
Υ.Σ. Πάντως τέλειο το τραπεζι αν και άρρωστη! Μπράβο! Και σαν κλασσικος παρθενος (προσεχω και τη λεπτομερεια !) τελειες κουρτινες και ντεκορ τραπαζαριας!!!!!
τυχεροι οι καλεσμενοι!:bigsmile: