Ολα να πανε καλά!!! όλες μας οι σκέψεις μαζί της!!!
Printable View
Ολα να πανε καλά!!! όλες μας οι σκέψεις μαζί της!!!
Εδω Τακης Ναταλακι μου κι εγω γι αυτο μπηκα να πω στα πληθη οτι το κουκλακι αυριο 7,30 αλλαζει την ζωη του,αλλα με προλαβες.Τι γελιο ριχνω με αυτο το Τακη:lol:φιλακια
Το φως στην άκρη του τούνελ γίνεται όλο και πιο έντονο.. Αύριο η Πωλίνα θα έχει βρει την άκρη του και θα έχει βγει στο φως!
Καλή επιτυχία, όλα κατ' ευχήν!!
βρε παιδια, κανενα νεο απο το πωλινακι εχουμε?
ποσο κραταει η επεμβαση?
καμια ενημερωση, ουτε μια τοσηδουλα?
ας γραψει καποιος που μιλησε να μας πει τι εγινε
που εισαι αδαμαντιαααααααα??
Καλησπέρα.
Το Πωλινάκι το πήραν στις 9:40' τελικά.Μόλις πήρα τους δικούς της,αλλά η κλήση προωθείται.
Υπολογίζω-αν κρίνω κι από τη δική μου επέμβαση-πως όπου να'ναι,μέσα στην επόμενη ώρα
θα βγει με το καλό.Θα ξαναπάρω αργότερα και θα ενημερώσω.
ουφ.... αγωνια .....
Mόλις μίλησα με τη μητέρα της(ίδιες οι φωνές!).
Τους πέτυχα τη στιγμή,που μόλις ετοίμαζαν την Πωλίνα να τακτοποιηθεί στο δωμάτιο
και δεν πρόλαβαν να μιλήσουν ακόμα ούτε με την ίδια ούτε με τον γιατρό.Αυτός είναι
κι ο λόγος,που δε γνωρίζουν τι της έκαναν.Σίγουρα έβγαλαν το δακτύλιο(τον κρατούσαν
στο βαζάκι)αλλά λεπτομέρειες για τη sleeve δεν ήξερε η γυναίκα να μου πει.Η Πωλίνα
πάντως ξύπνησε κι όλα τους είπαν καλά.Αύριο με το καλό θα μιλήσω και με την ίδια
για περισσότερες λεπτομέρειες.Τα δύσκολα πέρασαν.Μία νύχτα απόψε λίγο ζόρικη
και μετά πάμε γι'άλλα...Ζήτησα από τη μητέρα της να της δώσει φιλιά και την αγάπη μας.
Της είπα πόσος κόσμος τη σκέφτεται και περιμένει νέα της με αγωνία...Αυτά προς το παρόν.
κρατάω αυτό και εύχομαι ότι καλύτερο για από εδώ και πέρα!Quote:
Originally posted by NADINE
Η Πωλίνα
πάντως ξύπνησε κι όλα τους είπαν καλά.
Το Πωλινάκι είναι καλά κι αυτό έχει σημασία!!!! Τις λοιπές πληροφορίες τις μαθαίνουμε και αύριο! Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση Nadine!!! :)
Αχ! 9 και15 μιλησαμε κ δεν ηξερε ακομα.... χαιρομαι πολυ που την πηραν κ ειναι καλα! τωρα γυρησα απο το ικα κ σας διαβασα κ χαρηκα πολυ. καλη αναρωση να εχει κ μακαρι να εγιναν ολα! κ να μη ξαναπαιδευτει.
τελεια!!κ τωρα .....αρχιζει το ονειρο......
Όλα καλά. Μου έστειλε μήνυμα την προηγούμενη αλλά δεν είχα κάρτα να της απαντήσω. Χαίρομαι τόσο πολύ που όλα πήγαν καλά. Τώρα αρχίζει η κατηφόρα!! ʼντε να γίνει καλά να μας μιλήσει!!
ποιος την πιανει οταν επιστρεψει!!!!!!!:smilegrin: