[QUOTE=kavaliero;501094]καλησπέρα σε ολους εγω το επαθα 3 αυγουστου υστερα από εκθεση σε δυνατο ηχο,,λογω δουλειας dj,την επομενη μερα ειχα σημαντικη πτωση ακοης και εμβοες ,,πηγα νοσοκομειο πηρα για 12 μερες κορτιζονη,,,η ακοη βελτιωθηκε αλλα το βουητο παρεμεινε,,,,και γινότανε ενοχλητικο,,,πηρα memovigor ειδα μικρη βελτιωση..αγχωθηκα ,,,αρκετα και αρχισα να χανω τον υπνο μου,,,,πηγα σε νευρωωτολογο στο μαρουσι,,και μου ειπε ότι ειχα ειδη μικρη χρονια βαρηκοια και ότι το στρεσσ και η κουραση μαζι με τον ηχο προκαλεσαν ημικρανικη κριση...η οποια προκαλεσε το βουητο ..είναι ζημεια στον κοχλια και ότι θελει υπομονη και όχι αγχος...μου ειπε να παρω λιγο xanax γιατι ειχα πυροδοτηση του βοητου ΄λογω αγχουσ,,,ειδα μικρη βελτιωση,,,αλλα σταματησα γιατι με αγχωνε η ιδεα να παιρνω αγχολυτικα....δυστυχως ξαναβρεθηκα σε ηχο πριν δεκα μερες και ειχα πυροδοτηση του βουητου,,,βουητο εχω μονο δεξια..και τοτε επαθα κριση πανικου....ξαναπηγα στον νευρωωτολογο και μου ειπε να παρω εξτρα θεραπεια 2 μηνων με αντικαταθλιπτικα και αγχολυτικα,,,μικρεσ ποσοτητεσ,,,και αγχωθηκα ακομα περισσοτερο,,,ακομα δεν εχω ξεκινησει κανω προσπαθεια να διαχειριστω λιγο μονοσ ακομα το βοηυτο μονο λιγο χαναχ παιρνω το βραδυ 0.25 για να μην εχω φοβιεσ,,,καποεσ μερεσ βοηθα καποιεσ όχι,,,καποιεσ μερεσ το βουητο είναι δυνατο καποιεσ λιγοτερο μια μερα μαλιστα για καποιεσ ωρεσ το εχασα και ανοιωσα τοσο ευτυχισμενοσ,,,αλλα δυστυχως επανηλθε,,,,,κοιμάμαι με πολύ δυσκολια 2 3 ωρεσ ..προσπαθωα να μην το σκέφτομαι αλλα ,,,δυσκολεύομαι,,,θα κανω προσπαθεια χωρις τα τα αντικαταθλιπτικα και αγχολυτικα λιγο ακομα ,,,,αν δεν τα καταφερω θα τα ξεκινησω,,,,εχω απελπιστεί..[/Q ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΜΒΟΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ,,ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΒΟΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!! ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣΣ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΑΣΚΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ,ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΒΟΕΣ,ΕΧΕΙ ΑΝΧΟΣ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΧΟΝΕΤΕ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΜΒΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΝΧΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΜΒΟΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΣ ΕΜΒΟΕΣ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ,ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΧΩΘΗΚΑ,ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ !!!!!!