kali m clioooo μπορεις να μ πεις ποσα κιλα ησουν οταν ξεκινησες την dukan ????γιατι πραγματικα η απωλεια σου ειναι απιστευτη....συγχαρητηρια μονο μπορω να σου πω και φυσικα καλη συνεχειααα!!!!!!!!
Printable View
kali m clioooo μπορεις να μ πεις ποσα κιλα ησουν οταν ξεκινησες την dukan ????γιατι πραγματικα η απωλεια σου ειναι απιστευτη....συγχαρητηρια μονο μπορω να σου πω και φυσικα καλη συνεχειααα!!!!!!!!
καλημέρα κορίτσια και αγόρια!οι "δύσκολες" μέρες πέρασαν γι αυτο το μήνα και έτσι είδα τη ζυγαρια μου να γράφει 71!Καλή υπομονή σε όλους μας!
καλημερα...μπραβο πολυ καλη απωλεια...
.... και 1 μεγαλο ποτηρι κρασι.... και 1 μεγαλο μπολ παγωτο 0% αφου επεσαν οι αντιστασεις με το κρασι...Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
καλησπερες και χρονια πολλα σε εορταζοντες!
σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη παρα τα +700 που επιμενει να δειχνει η ζυγαρια λογω περιοδου που μου κανει παιχνιδακια μια ερχεται μια χανεται... ο λογος της χαρας μου ειναι οτι εβγαλα τα καλοκαιρινα και μπηκα ανετοτατα στα ρουχα που εβαζα πριν 2 χρονια στα 78 κιλα λιγο πριν αρχισει η μεγαλη ανηφορα!!! πραγματικα νιωθω σαν να γυρησε ο χρονος πισω!!!
σημερα εχουμε ετεροχρονισμενα το παρτυ για τα γεννεθλεια των παιδιων μου και θα κοψουμε 2 τουρτες σε παιδοτοπο οπου θα υπαρχει και μπουφες. ε δε με νοιαζει καθολου!! θα στρωνω απανω μου τα ρουχαλακια μου και θα περιοριστω σε καφε...
οκ! συνεχιζουμε απο κει που το ειχαμε αφησει! 2η μερα περιοδου και 80.4 (επιμενει το καταραμενο 8...)
paidia x8es efaga mia olokliri tourta moni mou
niw8w xalia k mesa sta nevra
gt to kana auto diaole!:(
xekinaw prwti fasi pali e???
πρωτα απο ολα ηρεμησε,,,,,για μια μερα μην τρελαινεσαι..τι διατροφη ακολουθεις?ατκινς ή dukan?
ξεκινησα με atkins 3 μερες αλλα λογω λιπων την εκοψα σιχαθηκα τον εαυτο μου
μετα συνεχισα αμεσως με dukan και πηγαινα μια χαρα
πανε ολα
μην τρελαινεσαι παιδι μου για μια μερα...κανε δυο μερες Pp και συνεχισε κανονικα μετα...δεν πανε ολα...αλλοιμονο αν τα τηρουσαμε ολα αυστηρα...ανθρωποι ειμαστε..μην σε παρει απο κατω συνεχισε σαν να μην συμβαινει τιποτα...
κορίτσια θέλω ψυχολογική υποστήριξη.
Ξεκίνησα 2 Μαίου έχασα 4 κιλά και αυτό το σαβατοκύριακο δεν άντεξα άλλο και έβαλα φρούτα(φράουλες-ακτινίδιο). Η δυσκοιλιότητα χτύπησε κόκκινο και στέγνωνε το στόμα μου υπερβολικά.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Να συνεχίσω καθημερινά για μερικές μέρες με πρωτείνες λαχανικά και 2 φρούτα ή να αρχίσω από την αρχή για να μην τα ξαναπάρω;
Δε πρόκειται να βάλεις κιλά αν τρως φρούτα, για την ακρίβεια θα συνεχίσεις να χάνεις. Απλά δε θα κάνεις ʼτκινς...
Καλημερα! Σημερα 4η μερα απο την 1η φαση της ντουκαν! Βρηκα λιγο τον ρυθμο μου!
paidia to 8ema duskoiliotitas den palevetai...mono diaroia edw kai 10 meres....exw arxisei n anhsuxw
pinw to nujol alla mono diaroia
migg s euxaristw poli alla eida tin zugaria 2 kila panw kai katalavaineis pws niw8w...
wannabeskinny μου ηρεμησε.....τα 2 κιλακια πανω ειναι μαλλον μονο κατακρατηση λογω των υδατανθρακων που καταναλωσες...δεν ειμαι η καταλληλη να σε συμβουλεψω για την dukan αφου εγω κανω ατκινς ηρεμησε ομως και βρες την δυναμη ν συνεχισεις..... ανθρωπινα ειναι τα παραστρατηματα αλλιως πως τα πηραμε τα κιλακια μας???? αν θες συμπαρασταση εγω μονο να σου πω οτι πεμπτη πρασκευη και σαββατο παραστρατησα με την παρεα με ακαταλογιστες ποσοτητες αλκοολ που οχι μονο μου βαλανε 1.800 κιλα αλλα μ φορτωσανε και πονοκεφαλο.....οποτε ηρεμησε!!!! ολα αυτα στα λεω με πολλη αγαπη και φυσικα κατανοηση .....
εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις διατροφη ;) προχθες εβλεπα μια γιατρο στην τηλεοραση και ελεγε για την ντουκαν,ειναι λεει η καινουργια μοδα,αντικατασταση της ατκινς και το ιδιο ανθυγιεινη.Αφου ο κοσμος καταλαβε ποσο κακο κανει μακροπροθεσμα η ακτινς εβγαλαν αυτη με αλλο ονομα,και οι δυο διαιτες ειναι χημικες,αυτο ειναι που τις κανει αποτελεσματικες αλλα μακροχρονια μπορει να κανει πολυ κακο στον οργανισμο μας.Quote:
Originally posted by agepa
κορίτσια θέλω ψυχολογική υποστήριξη.
Ξεκίνησα 2 Μαίου έχασα 4 κιλά και αυτό το σαβατοκύριακο δεν άντεξα άλλο και έβαλα φρούτα(φράουλες-ακτινίδιο). Η δυσκοιλιότητα χτύπησε κόκκινο και στέγνωνε το στόμα μου υπερβολικά.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Να συνεχίσω καθημερινά για μερικές μέρες με πρωτείνες λαχανικά και 2 φρούτα ή να αρχίσω από την αρχή για να μην τα ξαναπάρω;
Τα φρουτα δεν ειναι εθιστικα οπως το ποτο και η ζαχαρη για να φτασει ο οργανισμος μας να τα ζηταει σημαινει οτι εχουμε ελλειψη σε κατι και επειδη ειχα κανει και εγω παλιοτερα πρωτεινικη διαιτα την σταματησα γιατι δεν αντεξα να μην τρωω φρουτα εγω που κανονικα τα βαζω πολυ λιγο στη διατροφη μου,σε ενα μηνα ειχα χασει 6 κιλα και με το που εφαγα τα πρωτα φρουτα,σαλατες και ρυζι εβαλα αμεσως 2 κιλα και αυτο ηταν γιατι ειχαν αδειασει οι αποθηκες γλυκογονου και φυσικο ηταν να ξαναγεμισουν γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο του οργανισμου μας