Τι να πουμε και εμεις οι ανορεκτικοι απο ρατσισμο. Οντας 6 χρονια ανορεκτικη κατανοωω και εσας τους υπερβαρους, στο θεμα του ρατσισμου τουλαχιστον.Ο κοσμος κρινει καποιον αυστηρα και μονο απο την εμφανιση και απο τις συνηθειες του ειδικα και κυριως απεναντι στο φαγητο.Δεν καταλαβαινει πραγματικα τον αλλον, τι συμβαινει μεσα στη ψυχη του και αντιδρα ετσι αοενανρι στο φαγητο.Ειτε το σιχαινεται και θελει διακαως να το βγαλλει απο τη ζωη του, οπως κανω εγω,ειτε το λατρευει και θελει γεματη τη ζωη του με αυτο,οπως συμβαινει στη περιπτωση σας.Κοιταξτε να μην σας νοιαζει η γνωμη των αλλων αλλα απλα και μονο τα θελω σας. Εγω π.χ ειμαι αυτη τη στιγμη 1.62 και 40 κιλα για εμενα ειμαι χοντρη- τσουπωτη. Για τους αλλους ισως και για εσας θεωρουμαι αδυνατη..εγω ομως δεν το βλεπω και θελω να χασω 7 κιλα γιατι για εμενα οταν εχεις ΒΜΙ κατω απο 14 εισαι αδυνατη. Οχι τωρα που ειμαι στο 15. Ειμαι σιγουρη πως ολοι σας θα με θεωρησετε η ηδη με θεωρειται τρελη, ομως θελω να σας δωσω με τη σειρα μου μια συμβουλη, να φτιαξετε (εχετε)το κορμι σας οπως εσας σας αρεσει και θελετε οχι οπως σας θελουν οι αλλοι.Η ζωη ειναι δικη σας και οι επιλογες της επισης..💗