-
Μαρινάκι τι είναι αυτό το πράγμα με τα φρούτα; Τώρα ειδικά με την νηστειά, οι φρουτοσαλάτες πάνε και έρχονται. Τα έχω ταράξει λέμε!
Να ναι καλά το καλοκαιράκι που με τόσα νόστιμα φρούτα κάνει πιο εύκολη την απεξάρτηση των γλυκατζήδων. Εντάξει τρώμε και παγωτάκια (προσωπικά πολλά) αλλά δεν συγκρίνονται με σοκολατόπιτες και μπακλαβάδες. Με τόση ζέστη που να λιγουρευτείς σοκολάτα, μια που θα την πάρεις και μια που θα σου λιώσει στο χέρι. Δεν το συζητώ το καλοκαιρί είναι η σωτηρία μας!!!:bouncing:Σταφυλάκι σε περιμένωωωω!
-
σταφυλακι βρε απο τωρα; εσυ το πας πολυυυυ μακριααα...
εγω λατρευω κερασια, πεθαινω για κερασια... τα τσακιζω σε σημειο να με παει τσιρλιμπιμπι μετα...
και καρπουζακι ροδακινα... το μονο φρουτο που δεν με τρελαινει ειναι η φραουλα... ή δεν εχω πετυχει την σωστη! παντα μου φαινονται ανοστες αοσμες μονο χρωμα και τιποτ αλλο...
εννοειται θα το καψουμε το Πασχα! το περιμενω πως και πως οχι τοσο να φαω αλλα για να πιω! και η τσικνα των αρνοεριφιων που σιγοψηνονται οι πετσουλες, τα γαρδουμακια, να μην πω για την μαγειριτσα που λατρευω... εχω σκοπο να τα τιμησω ολα αλλα με μοναδικο περιορισμο να βρω ενα σημειο οπου δεν θα κραταω το στομαχι μετα... γιατι οσο και να τα απενοχοποιεις μετα απο μια βδομαδα νηστειας ερχονται και σ αρρωσταινουν χωρις να εχει καμια σχεση το ψυχολογικο... αν βρω αυτο το σημειο φετος θα ειμαι ενθουσιασμενη!
α ξεχαστηκα! 43 σημερα!
και ειναι η μοναδικη χρονια που ουτε ολο τρωω ουτε ολο πειναω λογο νηστειας... δεν ξερω πως τα καταφερνα και τα 2 τα περασμενα χρονια... φετος νομιζω οι 3 αδες εχουν κανει τεραστια διαφορα!!!
αντε και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!
-
Καλό μήνα!!!!
26+ 6 ημέρες:tumble::tumble::tumble:
Αντε άλλες 4 μερούλες (3 γιατί και η σημερινή ήταν καθαρή) και παίρνω το τρίτο μου αγγελάκι,χεχε!
Φλο μου βιάζομαι πολύ ε; Καλά κερασάκια τότε, μαύρα μαύρα και γλυκά σλουρπ! Φράουλες και εγώ σπάνια να φάω σκέτες, συνήθως είναι πολύ ξινές για τα γούστα μου οπότε τις κόβω, βάζω μπαλσάμικο (ναι αναδεικνύει τέλεια τη γεύση της φράουλας) και γλυκαντικό και στο ψυγείο. Γινονταί τέλειεεεες!
Οσο για το Πάσχα καλά ναι μην πάμε και στο νοσοκομείο αλλά το στομάχι τους όλοι θα το κρατάνε οπότε έυχομαι εμείς να ξεχωρίσουμε χιχι.
Τέλεια τα πας με τη νηστεία! Ούτε εγώ πεινάω αλλά το κλειδί είναι στις σωστές επιλογές. Αν δεν προσπαθείς να χορτάσεις με ψωμί και κουλουράκια μια χαρά χορταίνουν και τα νηστίσιμα.
Κίττυ και Μαρινάκι ελπίζω να σκίζετε και εσείς! Περιμένουμε νεάκια!
http://content.mycutegraphics.com/gr...ay/its-may.png
-
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: πάμε γεράααααααα καλές γιορτές!!!!
-
Καλησπέρα κορασίδες!!! Πόσο χαίρομαι που πάνε όλα καλά. Μπράβο συνεχίστε έτσι, να βλέπουμε αγγελάκια και να σας καμαρώνουμε!
(Ασημένια βγήκε και το καρπουζάκιιιιιι :DDD)
όλα βαίνουν καλώς...υπάρχει μια σταθεροποίηση στα κιλά αλλά φαντάζομαι (και ελπίζω) πως είναι εξαιτίας της νηστείας και του PMS. Χτες εφαγα 1 κομμάτι πίτσα με λαχανικά και ήπια κ ενα κρασάκι...περίμενα το στομάχι μου να αρχίσει να με χειροκροτεί αλλά μάλλον του έπεσαν βαριές τόσες συγκινήσεις μαζί και έτσι δεν το χάρηκα ιδιαίτερα.
Καλή Ανάσταση κορίτσια και καλό Πάσχα! να περάσετε όλες πανέμορφα!!!:roll::roll::roll:
-
Καλημέρα!!!
Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!
Πώς τα πήγαν τα κορίτσια; Πώς τα περάσατε;
Εγώ έχω κλείσει αισίως 26 και 12 ημέρες χωρίς υπερφαγικό!:tumble:
Που σημαίνει ότι ακόμα και αυτές τις ημέρες δεν υπέκυψα! Δεν υπέκυψα στην υπερβολική ποσότητα εννοώ,
γιατί και τσουρέκι γεμιστό τούμπανο έφαγα και σοκολατένιο αυγό και παγωτίνια και κουλουράκια και απόλα τα καλά-κακά!
Εφαγα όμως μέχρι εκεί που με ευχαριστούσε χωρίς πολλές τύψεις. Εντάξει το στομαχάκι δεν ήταν και στα καλύτερα του αλλά τι να κάνουμε, το έχουμε ξεμάθει!
Ανυπομονώ να εξαφανιστούν απο το σπίτι όλες αυτές οι λιχουδιές και να γυρίσω στα υγιεινά μου!!!
Δεν σας κρύβω ότι πέφτω στη λούμπα να τα τρώω επειδή τα βλέπω και υπάρχουν και όχι επειδή πραγματικά τα λαχταρώ.
Εφτασε και αυτή η στιγμή να τα μπουχτίσω και εγώ (σε 2 ημέρες μόλις :shocked2: ) και να πώ καλύτερη μικρότερη ποσότητα ή σπανιότερα, η απόλαυση τότε είναι κλάσεις μεγαλύτερη. Αρκεί να τιθασεύσω λίγο το άχορταγο μυαλουδάκι και ματάκι μου, κατα τ'άλλα είμαι σε καλό δρόμο πιστεύω.
Ελπίζω όλες να περάσατε υπέροχα και απενοχοποιημένα. Περιμένω νέα σας, φιλιά πολλά!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!!
ελα βρε ασημι αστερι μου!!! χαιρομαι παρα πολυ για σενα σαν να τα καταφερα εγω ενα πραγμα...
εγω που το μονο που καταφερα ειναι να μηδενισω πανηγυρικα!!! οχι οτι δεν μπορουσα να αντισταθω, αλλα ηθελα να ξαναθυμηθω τι ηταν αυτο που παλευω γιατι μετα απο τοσες μερες αποχη ετεινα να το ξεχασω:P:P:P
το πιστεψατε;
ουτε κι εγω....
ε λοιπον ειμαι μια υπερηφανη ηττημενη που οπως ξερει να κερδιζει ξερει και να χανει μονο και μονο για να ξαναπαλεψει για την νικη απο την αρχη!!! αλλιως δεν εχει νοημα ρε παιδι μου, μονοτονια...
Ασημενια μου μεγαλη αληθεια αυτο που ειπες και το ξερουμε πολυ καλα. η απολαυση μονο σε μετρημενες ποσοτητες και σπανια υπαρχει με την ιδια λογικη που το σκ ειναι υπεροχο γιατι ειναι μονο 2 μερες, αν ηταν καθε μερα θα το βαριομασταν και θα λαχταρουσαμε τη Δευτερα... τωρα γιατι εμεις σαμποταρουμε μονοι μας το να νιωθουμε αυτην την απολαυση ειναι πραγματικα πολυ μεγαλο μυστηριο της φυσης μας και χρηζει επιστημονικης παρακολουθησης μηπως βρεθει εξηγηση...
-
γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!!φλωρα μου χριστος ανεστη!!!!!!και σε ολους παιδια
θαλω να δω ποσο θα αντεξω χωρις λευκο αλευρι,ζαχαρη κ λιπαρα.............μπορει με σας εδω κατι να καταφερω:kiss::kiss::kiss::kiss:
-
καλημερα!!!!!
δεν ειναι ωρα να μαζευομαστε σιγα σιγα;
helena73 χρονια πολλα, να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!! και για να ξερεις μπορεις να αντεξεις παρα πολυ επιβεβαιωμενα...
λοιπον! μετα την δοκιμασια του πασχα γενεθλιων κλπ κλπ και μετα απο αγωνα να διατηρησω 3 μερες καθαρες σκεφτηκα οτι μονο εδω σ αυτην την παρεα μπορω να τα καταφερω
γι αυτο ....
1 μερα καθαρη και νομιζω οτι με κλεβω κι ενα αγγελακι... το κουτουπωσε ο διαβολακος που ετρεχε κι εμενα αυτες τις μερες φαινεται... τωρα ομως θα τον κανονισω!!!
-
λοιπον εερχομαι κ γω να σου συμπαρασταθω!
ειμαι νεο μελος...
εχω απο 16/5 να κυλησω σε επεισοδιο,σημειωνοντας μια μερα καθαρη!
βρε παιδια αν μπορειτε πειτε μ την διαφορα υπερφαγικου με βουλιμικο επεισοδιο..
(ΣΟΣ δεν εχω παρει απαντηση απο κανεναν μεχρι στιγμης στο φορουμ,απο παντου απελπισια..)
-
νομίζω ότι το βουλιμικό συνοδεύεται από εμετούς.
θέλω κι εγώ να δεσμευτώ ότι δε θα κάνω άλλα υπερφαγικά. ξεκινάω από σήμερα.
-
καλημερα!
μακαρι να συνεχισουμε αυτη τη φορα τη προσπαθεια και να μην τα παρατησουμε!
ειμαι διπλα σου!
-
σε ευχαριστώ :)
το υπερφαγικό πάντως είναι ένα σύμπτωμα. αυτό που είναι στόχος είναι να μάθω να μη φοβάμαι το φαγητό.
-
καλημερα κοριτσια!
καλη δυναμη!!!
3 μερες καθαρες αν και δεν ειναι υποδειγματικη η διατροφη, απεφυγα το υπερφαγικο κι αυτο εχει σημασια...
αντε και καλη μας συνεχεια!!!
-
η πρώτη μέρα πέρασε! ή πιο σωστά το πρώτο βράδυ, γιατί εκεί έχω πρόβλημα, μετά την κατανάλωση αλκόολ είναι που δε σταματάω.
καλημέρα!