Καλησπέρα σε όλους τους αγαπημένους συμφορουμίτες μου!
Quote:
Originally posted by smart
... κ να μαι παλι εδω να προσπαθω παλι να χασω κιλα κ πιθανον να τα καταφερω αλλα πραγματικα, δεν μπορω να πιστεψω πια οτι θα καταφερω να διατηρησω το αποτελεσμα... ουτε πιστευω οτι κατι θα με αλλαζε ως ανθρωπο τοσο δραματικα ωστε να μην ξανακυλησω :/
(ελπιζω να μην απογοητευω κανεναν.. να μη μεταφερω πεσιμιστικα συναισθηματα... )
Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις. Θυμήσου όμως: ό,τι πιστεύουμε, αυτό γίνεται τελικά....
Quote:
Originally posted by Tassos67i
Χρειάζεται οπωσδήποτε αντικαταστάτης ;
Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις και να μην βασίζεσαι στην ευτυχία για να μην ξεσπάς στο φαγητό ; Η ζωή πλειοδοτεί σε κακές στιγμές και ειδικά στις απρόοπτες.
Η ευτυχία είναι καθαρά θέμα οπτικής γωνίας, και αυτή χρειάζεται ν' αλλάξουμε αν θέλουμε ν' αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα οριστικά.
Quote:
Originally posted by Naranja
Καλημέρα Μαντζουράνα μου,
Μια χαρά είμαι, ξεκίνησα από κει που χα μείνει και έχω χάσει φέτος πέντε κιλάκια ακόμη.
δεν κοιτάς τον θυρεοειδή πάλι?
Συγχαρητήρια για την απώλεια των κιλών σου! Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου!
Όσο για τον θυροειδή, έχεις δίκιο, αλλά όλο το αναβάλλω... :(
Quote:
Originally posted by Άκης
Μαντζουράνα, καλησπέρα. Γνωρίζεις, όπως και πολλοί επίσης εδώ, ότι διαφωνώ οριζόντια και κάθετα με τις απόψεις και την προσέγγισή σου για την παχυσαρκία. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι σε θαυμάζω. Σιωπηλός και δακρυσμένος διαβάζω την πορεία σου, ειδικά αυτήν την περίοδο της παλινδρόμησής σου. Και επειδή κανείς δεν θέλει να βλέπει τους μαχητές λαβωμένους, ακόμη και εαν είναι αντίθετος ή "εχθρός", ήθελα απλά να σου στείλω την αγκαλιά μου και να σου πω να μη φοβάσαι. Να προχωρήσεις. Μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διαβάζω το πόσο αγωνίζεσαι να βρεις το βηματισμό σου. Υπάρχουν λέξεις σε όσα γράφεις που δεν μπορώ να διαβάσω στο μπλογκ σου γιατί με συγκινούν βαθειά. Αυτό. Ηθελα να το ξέρεις. Οτι διαφωνώ, αλλά σε θαυμάζω που είσαι εκεί και αγωνίζεσαι. Respect. Μείνε. Εκεί. Δυνατή. Κι ας είμαστε "απέναντι". Μείνε.
Δεν σε αισθάνθηκα ποτέ "απέναντι", ακόμα κι αν διαφωνήσαμε.
Με συγκίνησε ιδιαίτερα το μήνυμά σου αυτό...
Σ' ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια!
Θα την βρω την άκρη, πού θα πάει!
Ήδη πάντως έχω διδαχθεί πολλά από αυτήν την δύσκολη περίοδο...
Να είσαι καλά, πάντα γερός και δυνατός!
Quote:
Originally posted by Blossom
Μαντζουράνα, που είσαι; :bouncing:
Είμαι σχετικά νέο μέλος και δεν έχουμε καλά 'γνωριστεί', αλλά κάποτε αποτέλεσες μια μικρή πηγή έμπνευσης
για 'μενα - ειλικρινά θαύμασα το πείσμα και τη θετική σου ενέργεια!
Γενικά, νιώθω πως ερημώνουμε λίγο στο φόρουμ.. Και με στεναχωρεί..
Διάβασα το ημερολόγιο σου, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα.
:love:
Ειλικρινά σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Με τιμάς!
Προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες μου ακόμα... Το βασικό μου πρόβλημα είναι η θλίψη μου.
Πώς είσαι εσύ; Πώς είναι η πορεία σου με το φαγητό;
Quote:
Originally posted by NADINE
Είμαι στα σκοτάδια ως προς τις εξελίξεις στη Ρανοχώρα, που δείχνει τελευταία να είναι ακυβέρνητη...
Δεν ανησυχώ όμως για το κορίτσι μου...είμαι σίγουρη πως θα βγει ακόμη πιο δυνατή από ό,τι δείχνει τελευταία
να δοκιμάζει τις αντοχές της...Ήθελα απλά να αφήσω ένα φιλί και να υπενθυμίσω πως είμαι ένα u2u away...
Σ' ευχαριστώ πολύ Nadine μου! Πάντα με βοηθούν τα μηνύματά σου!
Η εμπιστοσύνη σου στις δυνάμεις μου με γεμίζει θετική ενέργεια!
Να είσαι καλά!
Σας αγαπώ όλους!
:starhit: